Araujofan írta: ↑2025.01.24. 07:45:00
Cseri írta: ↑2025.01.24. 04:19:07
Örülök,hogy először betonba ágyazunk minden lejáró szerződésű játékost GM-től Fatiig,így legalább a Luis Diaz féle igazolási pletykák elhalkulnak. Amúgy hovatűntek a focizni is tudó zsugás kilencesek?,úgy elnéznék már egyet nálunk. Rúdugró,bólyaszerű csatárokat látok szinte mindenütt.
Alapvetően jó kilencesből is kevés van technikásbó még kevesebb, a ropkategóriát nagyjából csak Isak és Kane képviseli, az eggyel alatta lévő szint az kb. Zirkzee
https://www.whoscored.com/players/36281 ... C3%B6keres
Pontosan ezért nem értem ezeket a Gyökeres nem lenne jó ide kommenteket.
Oké, hogy Portugál liga, de most olvasom, Kane november óta nem lőtt akciógólt (nem néztem utána)
Itt van Gyökeres, magas, gyors, meccsenként 2 kulcspassz, 2 csel. Ez kiemelkedő egy csatárnak. A passz % nem a legjobb, de szerintem egy átlagos.
Szerintem is olyan csatár kellene, aki részt tud venni a támadásépítésben, jól cselez, és azért jól is fejel, nem egy 170 cm-es. Na jó, ha Messi tehetségű, akkor kompenzálja
Eto'o és Suarez nagy kedvencem volt, ha a csatárokat nézzük. Mindkettő jó volt cselekben és kulcspasszokban is, emellett a semmiből tudták gólt szerezni, ami sajnos Lewyre nem jellemző.
Most számomra ilyen, Barcaba illő csatár Kane, Isak, Julian Alvarez, Gyökeres, Nunez (ha nem hagy ki mindent), Gakpo
Én személy szerint Gakponak örülnék a legjobban, igaz én kedvelem a hollandokat. 193 cm-es, jól fejel, gyors, jól cselez, sok kulcspasszt ad, bal szélsőként simán tud játszani, az az eredeti posztja, de nálunk játszhatna beljebb, majd Lewy távozásával mehetne középre. A holland válogatottat évek óta ő viszi a hátán, ott a semmiből lövi a gólokat.
Emellett szerintem őt lehet a legkönnyebben megszerezni, nem egy felkapott név, Slot alatt azért többet játszik, de így sem alap kezdő.