Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.31. 13:04:47

dingdong írta:
2025.01.31. 12:51:57
Ha azt a focinkat hozzuk amit szoktunk/tudunk a nagyok ellen akkor nem lehet gond. Dembele ur belejott mostanaban a kis csapatok ellen de futoversenyt jatszhat Baldeval mert o is megtalalta a formajat.
Az mókás lenne ha megkapnánk a monacot es zsinorban harmadszor kikapunk (persze ez csak vicc mert itt oda vissza vago van)
Real szerintem gond nelkul elkaszálja a cityt oda-vissza. Rajtuk kivul talan meg a Juve szorulhat meg.
Most kifizetődő ez a csoport jó helyezés, lényegében 1.5 hónapunk van most kicsit összerendeződni, pihentetni és rendberakni a csapatot minden szempontból. Ha ezt sikerül abszolválni, tavaszra formába lendülni akkor sokmindenre képes lehet ez a csapat a BL-ben, plusz addigra látjuk hogy mi az ami prioritást élvez, ha hozzuk a pontjainkat a bajnokságban félgőzzel de a RM nem hullajt pontot akkor a Bl-t nagyon meg kell nyomni.

A RM-nak most a háta közepére sem kellett ez a City párharc, remélem a City felszívja magát addigra, javuló formát mutatnak. Nekik lesz is majdnem 10 napjuk felkészülni, mert 2-án játszanak az Arsenal ellen, utána Fakupában a másodosztályú Leyton Orient ellen ahol mehet a B csapat, és utána jön a RM 11-én, míg a Real játszik:
* egy Leganes elleni CDR meccset 5-én
* Atletico ellen bajnokságot 8-án otthon
*City ellen 11-én
*15-én a minket megszivató Osasuna saját stadionjában hétvégén
*18-án otthon a City ellen.
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.31. 12:51:57

Ha azt a focinkat hozzuk amit szoktunk/tudunk a nagyok ellen akkor nem lehet gond. Dembele ur belejott mostanaban a kis csapatok ellen de futoversenyt jatszhat Baldeval mert o is megtalalta a formajat.
Az mókás lenne ha megkapnánk a monacot es zsinorban harmadszor kikapunk (persze ez csak vicc mert itt oda vissza vago van)
Real szerintem gond nelkul elkaszálja a cityt oda-vissza. Rajtuk kivul talan meg a Juve szorulhat meg.
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.31. 12:49:43

MessiNeymarSuarez írta:
2025.01.31. 12:43:59
Ha lehetne, akkor a Monaco/Benfica-Dortmund/AstonVilla/Lille ágat kérném. :lol: Egy potenciális PSG majd Atalanta ellen azért kicsit keményebb lenne.
Tebas majd ír egy szép levelet, hogy azt a PSG golyót kicsit melegítsék meg előre.
Més que un club :P
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.31. 12:43:59

menczel írta:
2025.01.31. 11:24:34
MessiNeymarSuarez írta:
2025.01.31. 11:01:10
Ilyen szempontból mindegy hogy elsők vagy másodikok lettünk, mert az első és második helyezettet egyenlően rangsorolják:
Kiemelve, az első és második helyezett külön ágra kerül ezért csak a döntőben találkozhatnak, illetve az első és második helyezett minden egyes visszavágót otthon játszhat.
A fontos az volt hogy legalább a második helyezés meglegyen, anyagiakban ki volt emelve hogy az első helyezett kap 10millió euró bónuszt, de a második helyezés sem kap sokkal kevesebbet(a különbséget leginkább a győztes €2.1m -döntetlen €700K, - elveszített meccsenkénti pénz aránya adja), ha így lett volna akkor a Liverpool nem adta volna le a meccset, 10milliós különbség azért nekik sem kevés.
Köszönöm a pontosítást. Így érthetőbb egy fokkal!
Szívesen, még szoknunk kell ezt az új formátumot :D

Közben a City megkapta a RM-ot, a PSG Brest-t, így kialakult hogy:
Egyik ágon papírforma szerint egy a PSG, másik oldalon pedig Monaco/Benfica jön velünk szembe a nyolcaddöntőben.
Negyeddöntő pedig Atalanta-Aston Villa/Lille, vagy másik oldalon Dortmund-Aston Villa/Lille.

Ha lehetne, akkor a Monaco/Benfica-Dortmund/AstonVilla/Lille ágat kérném. :lol: Egy potenciális PSG majd Atalanta ellen azért kicsit keményebb lenne.
menczel
Entrenador del Barça

2025.01.31. 11:24:34

MessiNeymarSuarez írta:
Ilyen szempontból mindegy hogy elsők vagy másodikok lettünk, mert az első és második helyezettet egyenlően rangsorolják:
Kiemelve, az első és második helyezett külön ágra kerül ezért csak a döntőben találkozhatnak, illetve az első és második helyezett minden egyes visszavágót otthon játszhat.
A fontos az volt hogy legalább a második helyezés meglegyen, anyagiakban ki volt emelve hogy az első helyezett kap 10millió euró bónuszt, de a második helyezés sem kap sokkal kevesebbet(a különbséget leginkább a győztes €2.1m -döntetlen €700K, - elveszített meccsenkénti pénz aránya adja), ha így lett volna akkor a Liverpool nem adta volna le a meccset, 10milliós különbség azért nekik sem kevés.
Köszönöm a pontosítást. Így érthetőbb egy fokkal!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

menczel írta:
2025.01.31. 10:38:30
MessiNeymarSuarez írta:
2025.01.30. 21:49:18

De azért egy PSG-Aston Villa legnehezebb forgatókönyvvel sem szomorkodhatnánk, mert a Bayern-RM-City-Arsenal-Inter négyest fixen elkerüljük, és max az egyikükkel találkoznánk az elődöntőben, a Liverpoollal meg csak a döntőben.
Ha ez igaz, akkor az megválaszolna egy nagy rejtélyt. Ha csak nem volt rosszul fordítva a főoldali cikk, akkor FELTŰNŐEN sokszor mondta Flick meccs előtt, hogy cél a második hely. Abszolút illogikusnak tűnt abban a pillanatban, hisz akkor még volt esély első helyre, sőt ha jól gondolom már akkor tudott volt az is, hogy a Liverpool utazó keretébe se került A csapatos ember.

Keverjük-e a kártyát ilyen profin?
menczel
Entrenador del Barça

2025.01.31. 10:38:30

MessiNeymarSuarez írta:

De azért egy PSG-Aston Villa legnehezebb forgatókönyvvel sem szomorkodhatnánk, mert a Bayern-RM-City-Arsenal-Inter négyest fixen elkerüljük, és max az egyikükkel találkoznánk az elődöntőben, a Liverpoollal meg csak a döntőben.
Ha ez igaz, akkor az megválaszolna egy nagy rejtélyt. Ha csak nem volt rosszul fordítva a főoldali cikk, akkor FELTŰNŐEN sokszor mondta Flick meccs előtt, hogy cél a második hely. Abszolút illogikusnak tűnt abban a pillanatban, hisz akkor még volt esély első helyre, sőt ha jól gondolom már akkor tudott volt az is, hogy a Liverpool utazó keretébe se került A csapatos ember.

Keverjük-e a kártyát ilyen profin?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

csababarca írta:
2025.01.30. 20:53:44
Remek BL "őszt" toltunk, a várakozásaimat felülmúlva teljesítettünk, jár a pacsi.
Második helyet merész kijelentésnek gondoltam volna az elején, pláne, hogy vereséggel kezdtünk.
De sok csapat mélyen alulteljesített, akiket oda gondoltunk, mi meg tettük a dolgunkat, és hoztuk a pontokat, emellett remek és élvezetes meccseket játszottunk.

Remélem ez a forma kitart a tavaszi BL időszakra is, mert én látok potenciált a csapatban most ebben a sorozatban.
Sajnos a bajnokságban valahogy nem megy.

btw, a playoff meccsek már oda-visszavágósak ugye?
Igen oda-visszavágósak, Február 11-19 között lesznek és holnap délben lesz a sorsolás.

Amúgy egyetértek, amilyen rosszul nézett ki hogy első félidőben a középpályánkat lényegében elnyomták, annyira pozitívum hogy viszont így is volt sütnivalónk és sikerült megteremteni a kapcsolatot a védők és a támadók között a KP áthidalásával(ilyenkor kellene Lewandowski helyett egy Olmo-Ferran).
Régebben ilyenkor jöttek a teljesen lemattolt meccsek és nagy égések, mert minden áron meg akartuk játszani a középpályást aki labdaérintés után passzlehetőségek hiányában, 2-3 ellenfél játékos agresszív letámadása alatt rögtön el is adta és nyeltük a kontrákat, így viszont hamarabb szabadul fel egy kicsit a KP is ha látja az ellenfél hogy a támadókra is kellene figyelni, nem elég magát a KP-t kivenni a játékból, második félidőben pont ez történt.

A védelmen viszont nagyon kellene csiszolni a tavaszig, itt ahol 1-1 nüanszon múlhat egy párharc nem engedhetjük meg magunknak hogy átlagba 2 gólt kapjunk egy meccsen amiből 1-et mi ajándékozunk nekik.

Jó lenne egy Brest-Dortmund/Lille ágat kifogni az elődöntőhöz, de van egy olyan érzésem hogy most a sors megbosszulja magát amiért tavaly lényegében ajándék ágon sikerült elszórakoznunk és rögtön a PSG jön majd(persze ehhez először be is kell jutniuk Luchoéknak a legjobb 16 közé),.

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.01.30. 20:53:44

Remek BL "őszt" toltunk, a várakozásaimat felülmúlva teljesítettünk, jár a pacsi.
Második helyet merész kijelentésnek gondoltam volna az elején, pláne, hogy vereséggel kezdtünk.
De sok csapat mélyen alulteljesített, akiket oda gondoltunk, mi meg tettük a dolgunkat, és hoztuk a pontokat, emellett remek és élvezetes meccseket játszottunk.

Remélem ez a forma kitart a tavaszi BL időszakra is, mert én látok potenciált a csapatban most ebben a sorozatban.
Sajnos a bajnokságban valahogy nem megy.

btw, a playoff meccsek már oda-visszavágósak ugye?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sonoma
Capitá del Barça

2025.01.30. 19:28:52

Troym írta:
2025.01.30. 15:19:56
3 hónapja kettesével kapjuk a gólokat és 3 hete egészséges Araujo, 2 hete játszik, így nem gondolom őt a probléma gyökerének. Cubarsinak lassan nincs jó meccse, de mindig más védők vannak elővéve a kapott gólokért, Inigoról ugyanúgy kaptuk a gólokat, szóval nem értem miért van kipécézve pont az uru. Nem tudom mire vélni ezt az Inigo-Cubarsi milyen jó becsípődést, mert semmi nem mutatja, vagy támasztja alá.
Ez nem igaz, hogy 3 hete egészséges Araujo. Konkrétan a Dortmund elleni meccsen (de. 11.) már a padon ült, azaz bevethető volt, január elején a Barbastro ellen végig játszott, azaz lassan két hónapja teljes értékű munkát végez a csapattal. Nekem ugyanaz a bajom vele, hogy nem érzi a Flick-féle lestaktikát. Mintha nem bízna abban, hogy ezt sikeresen megcsinálhatják hátul, emiatt sokszor inkább a védő előtt akar maradni, hogy erőből majd megoldja. Ezzel csak az a gond, hogy egy lendületben lévő játékost még ő sem tud álló helyzetből utolérni, amit bizonyított már nemegyszer. Ha ezt levetkőzi a legjobb védőnk lehet, ha nem Flick újra az Inigo-Cubarsi kettőssel fog kezdeni.

De ha már a Bajnokok ligája topik.
Ennek az alapszakaszbeli 2. helynek is nagyon tudok örülni, mert kicsit javítottuk a renoménkon, és Flick újra visszatette a top csapatok közé a Barcelonát. Persze a bajnokság is fontos, de a nemzetközi megítélés azért még mindig a BL. És ez a jövőbeli igazolásokra is jó hatással lehet, újra vonzóbbá teheti a csapatunkat. Persze egy 16 közötti megégés ez lenullázná, de remélem addig még fejlődik a védelmünk.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.30. 15:22:42

Troym írta:
bence0330 írta:
2025.01.30. 14:57:45
Én jelenleg Araujón aggódom a legjobban, hiába kivételesen nagy védő, jelenleg még nagyon nem találja a helyét. Rendre beragad, aztán folyamatosan integet, aminek évek óta semmi értelme, de cserébe közben vissza sem ér. Illetve a gyorsvonati sebessége nincs meg, remélem ez csak azért, mert szép lassan jön majd vissza. Remélem gyorsan beillesztjük ebbe a Flick féle fociba, mert jelenleg sajna nem üti meg Inigo szintjét (amit ebben a szisztémában nyújt, nem az egyénit).
3 hónapja kettesével kapjuk a gólokat és 3 hete egészséges Araujo, 2 hete játszik, így nem gondolom őt a probléma gyökerének. Cubarsinak lassan nincs jó meccse, de mindig más védők vannak elővéve a kapott gólokért, Inigoról ugyanúgy kaptuk a gólokat, szóval nem értem miért van kipécézve pont az uru.
Nincs kipécézve, pláne nem a probléma gyökere. :D Csak a maga hipermagas képességeihez még nem ér fel. Cubarsi nyilván romlik 17 éves és alig pihen. Ez nálam kb a természetes kategória, eléggé hibázgat. Araujo viszont látványosan nem találta meg még ebben a rendszerben a helyét. Az egyéni villanásaiból így is látszik, mit tud, de még nagyon csiszolni kell pár dolgot. Annyira nem kétlem, hogy ez meg fog történni, csak remélem relatív gyorsan így lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

bence0330 írta:
Én jelenleg Araujón aggódom a legjobban, hiába kivételesen nagy védő, jelenleg még nagyon nem találja a helyét. Rendre beragad, aztán folyamatosan integet, aminek évek óta semmi értelme, de cserébe közben vissza sem ér. Illetve a gyorsvonati sebessége nincs meg, remélem ez csak azért, mert szép lassan jön majd vissza. Remélem gyorsan beillesztjük ebbe a Flick féle fociba, mert jelenleg sajna nem üti meg Inigo szintjét (amit ebben a szisztémában nyújt, nem az egyénit).
3 hónapja kettesével kapjuk a gólokat és 3 hete egészséges Araujo, 2 hete játszik, így nem gondolom őt a probléma gyökerének. Cubarsinak lassan nincs jó meccse, de mindig más védők vannak elővéve a kapott gólokért, Inigoról ugyanúgy kaptuk a gólokat, szóval nem értem miért van kipécézve pont az uru. Nem tudom mire vélni ezt az Inigo-Cubarsi milyen jó becsípődést, mert semmi nem mutatja, vagy támasztja alá.
bence0330

Chino írta:
2025.01.30. 13:58:23
Sok szempontból nagyon ambivalens volt a tegnapi meccs. Egy két kivételtől eltekintve pont azok a játékosok voltak gyengék, akik nem voltak benne a rotációban. Koundé nem tudom mikor játszott idén ennyire gyengén, ennyi hibával. Előrejátékban nulla, de az még nem olyan nagy gond, védekezésben rossz volt nézni. Amekkora területeket hagyott és amennyiszer lemaradt az emberéről attól sírni lehetetti. Az olaszok elvett góljánál is amit csinált a hajamat téptem.
Raphinha szintén zenész. Ha az a két assist nem lenne a statjában, szinte azt se tudnánk, hogy a pályán volt. A második félidőben már javult valamit, de ott is inkább a pontrúgásaival láttatta magát.
Hát, az meglepő, mindenhol magasra értékelték, a főolali cikk szerint is ő emelkedett ki Yamal mellett, ha leveszed a szögletet, 4 nagy helyzetet alakított ki, Yamal bevágta belőle, Lewy meg pl. belebotlott a labdába. Kevesebbet ért labdához, de hát ez a meccs ilyen volt, mindenki kevesebbet ért a labdához. Amikor viszont nála volt, ha rontott is 1-2-szer, legtöbbször kialakított belőle egy helyzetet. Ennél sokkal többet nem tehetett, ő maga jó labdát egyszer sem kapott kiugratáskor, pedig hát pörgött ott elöl leshatáron végig, ahogy szokott. Többször volt olyan, hogy a saját 16-osánál szerelt úgy, hogy pár másodperccel korábban még az ellenfél térfelén volt. Két gólpassz mellett kihajtotta megint (hasznosan) a belét is. Amit csinál mezőnyben, a gólpontokat nem figyelve, azt Valverde szokta csinálni, csak neki egyedül ez a dolga, így gólpontok nélkül. Nem volt krémek-krémje meccse, de elég erős teljesítmény volt.

A középpályánk így sosem állt még fel idén, ez szerintem egy gond volt, az Atalanta az egyik legjobb csapat jelenleg, ez is egy gond volt.

Koundé nem csoda, hogy fáradt, csoda, hogy járni tud az az ember. Róla nem szívesen írok kritikát jelen körülmények közt, nagyon durván szét van hajtva.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.30. 13:58:23

Sok szempontból nagyon ambivalens volt a tegnapi meccs. Egy két kivételtől eltekintve pont azok a játékosok voltak gyengék, akik nem voltak benne a rotációban. Koundé nem tudom mikor játszott idén ennyire gyengén, ennyi hibával. Előrejátékban nulla, de az még nem olyan nagy gond, védekezésben rossz volt nézni. Amekkora területeket hagyott és amennyiszer lemaradt az emberéről attól sírni lehetetti. Az olaszok elvett góljánál is amit csinált a hajamat téptem.
Raphinha szintén zenész. Ha az a két assist nem lenne a statjában, szinte azt se tudnánk, hogy a pályán volt. A második félidőben már javult valamit, de ott is inkább a pontrúgásaival láttatta magát.

Ugyanakkor, ami nagyon tetszett, az a sok pofás kontra. 1-2 passzból olyan szépen átjátszottuk sokszor az Atalantát, csak az utolsó megoldások nem akartak sikerülni. Bár a játék képe kicsit csalóka volt. Rendben van, hogy győzelemért megyünk mindig, csak magunkra koncentrálunk stb., de mindnyájan tudtáka, hogy inkább vesztenivalónk van. Ha kikapunk ketten biztosan beelőznek, de még egy győzelem esetén sem biztos az első hely. Ez biztosan benne volt a fejekben. Az Atalantának pedig pont az ellentettje, nekik egy döntetlen a nagyon minimum, tényleg a 3 pontra kellett hajtani. Ez azért látszott is. Nem is toltuk fel a védekezést, ahogy szoktuk, kevés kockázatot vállatultunk.
Ha ez a harmadik-negyedik forduló körül van, biztosan egy teljesen más meccs lett volna.

Yamalt viszont egyre inkább élmény nézni. Amit megint művelt a védőkkel, azon már nem csak mosolyogni lehet. Nem akarok itt új-Messizni vagy hasonló, de utoljára tényleg nála éreztem ilyet amikor meccset néztem. Ha fejlődik a befejezésekben nem tudom hol lehet a határ.
Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.30. 10:56:11

Saviola írta:
2025.01.30. 08:18:51
Kár a meccsért, meg az első helyért, azért egy PSG lehet búcsúztat, erős a keretük, Mr. Playstation is nagy formában van, lennének gondjaink.

Tegnap az első félidőben fogalmunk nem volt, milyen rendezvényen vagyunk, ott a VAR (jogosan), illetve TEK bravúrja mentett meg minket a kapott góltól, ezzel szemben max. helyzetecskéink voltak, ami majdnem gálakezdővel, otthon, nem egy jó jel.

Másodikban viszont látványosan feljavultunk, de sikerült kétszer visszahozni meccsbe az Atalantát. Ha Lewa nem bénázza el 1-0-nál, szerintem behúzzuk.

A két félidő tekintetében igazságos a döntetlen egy jól szervezett csapat ellen.

A lengyel kapus a második gólban vastagon benne volt, borzasztóan lassú, ami pozitívum nála, hogy gyorsan indítja a támadásokat 1-1 kontraesély alkalmával, de kb. ennyi.

Visca! :)
Igazából első helyezettként is ugyanazt kaphatjuk mint másodikként, mivel az első 2 helyezett ami külön prioritást élvez, szóval jelenleg a Liverpool is ugyanúgy kaphatja a PSG-t mint mi(napersze a PSG-nek a Brest/Monaco egyikét még el kell ehhez verni hogy egyáltalán a nyolcaddöntőbe legyenek).

Ami a pénzt illeti, állítólag eléggé megtévesztően volt kiemelve az első helyezettért járó 10millió eurós bónusz, mivel második helyezésért mi meg 9.7 milliót kaptunk :D De ennek még utána járok.

bence0330 írta:
2025.01.30. 01:18:01
No, hát lesz egy egészen nyugis februárunk így, ha még a kupából is sikerülne kiesni, akkor pláne. :). Bár a Valencia erre sok esélyt nem ad majd. Ki gondolta volna ezt a Monaco meccs után. Le a kalappal Flick és a srácok előtt, parádés menetelés volt, egy nem is gyenge sorsolás ellenére. Reménykedjünk, hogy megússzuk a PSG-t, mert az elég lutri lenne, plusz elég peches a 2. helyről.
Az az 1 kupa meccs már nem oszt nem szoroz, mivel az elődöntő odavágója február vége, a visszavágó viszont már csak áprilisban lesz:
https://en.wikipedia.org/wiki/2024%E2%8 ... pa_del_Rey

Amúgy egyetértek, nagy pirospont, most nagyon jól jön hogy nem kell még +2 meccset játszani ahhoz hogy egyáltalán nyolcaddöntősök legyünk, főleg hogy egy RM-Bayern-PSG-Atalanta-Dortmund-City is szembejöhetett volna.

Nekem nagyon tetszik ez a lebonyolítás, az utolsó meccsig kérdésesek a helyezések, és jutalmazva vannak azok akik nem csak tavaszra szedik össze magukat hanem már ősszel jól teljesítenek, büszkék lehetnek magukra a srácok hogy ilyen vékony kerettel sikerült ez. =D>
ktm
Capitá del Barça

2025.01.30. 09:27:10

Mihu írta:
2025.01.30. 09:11:47
Saviola írta:
illetve TEK bravúrja mentett meg minket a kapott góltól,
Elnézést, OFF, de már olvastam ezt több embernél, több hsz-ben is. A TEK az gondolom a szövegkörnyezetből, hogy Szczęsny-t jelenti, de ez hogy jött ? :D :D
Feltetelezes a google segitsegevel:
What is Wojtek short for?
A variant of Wojciech, it has Polish and Czech roots and is composed of the elements wój meaning “warrior,” and ciech meaning “joy,” giving Wojtek the wonderful definition of “a warrior to whom combat brings joy.” Wojtek is also thought to mean “joy of war” or “smiling warrior,”

On:
Ha valakit erdekel a bl agrajz
https://www.espn.com.au/football/story/ ... at-bracket

Ez alapjan azert nem volt baj, hogy 1-2-be kerult a csapat, igy elkerulve az elodontoig az Atletico, Inter, Arsenal, City, Bayern, Real sort.
bence0330

2025.01.30. 09:16:32

Troym írta:
2025.01.30. 08:42:21
bence0330 írta:
No, hát lesz egy egészen nyugis februárunk így, ha még a kupából is sikerülne kiesni, akkor pláne. :). Bár a Valencia erre sok esélyt nem ad majd.
Ne már, az a versenysorozat, ahol van reális esélyünk nyerni. BL negyeddöntő, talán spanyolkupa győzelem és top3 a bajnokságban lehet a realitás...
Persze, nem akarom, hogy kiessünk, irónia volt. :)
Mihu írta:
Elnézést, OFF, de már olvastam ezt több embernél, több hsz-ben is. A TEK az gondolom a szövegkörnyezetből, hogy Szczęsny-t jelenti, de ez hogy jött ? :D :D
A nagyon fonetizált kiejtése Wojciech-nek "Woitek", és ebből jött a Tek, ami az ő "hivatalos" beceneve. Minenki nagy megkönnyebbülésére. :D
Mihu
Director del Fútbol

Saviola írta:
illetve TEK bravúrja mentett meg minket a kapott góltól,
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.30. 08:55:11

ocsike83 írta:
2025.01.30. 08:34:27
Bocsánat, lehet én vagyok értetlen.
Ezt a 4 csapatot még összesorsolják, vagy ezek már fixen egymással játszanak? És a 4-ből 1 marad a végén? Vagy mi alapján jön nekünk ellenfél?
Pénteken lesz sorsolás.
Real pl. kaphatja a Celticet vagy a Cityt.
Mi kaphatjuk a PSG, Brest/Monaco
Vagy Benfica Brest/Monaco győztesét
Ha jól értelmezem.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.30. 08:42:21

bence0330 írta:
No, hát lesz egy egészen nyugis februárunk így, ha még a kupából is sikerülne kiesni, akkor pláne. :). Bár a Valencia erre sok esélyt nem ad majd.
Ne már, az a versenysorozat, ahol van reális esélyünk nyerni. BL negyeddöntő, talán spanyolkupa győzelem és top3 a bajnokságban lehet a realitás...
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.30. 08:34:27

FcBarcelona1 írta:
2025.01.30. 06:51:10

https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... semis.html
PSG-t el kellene kerülni, nagyon összeálltak, Neves és Kvaradona nagy igazolás, az alapból erős keretükbe.
8 között nem lenne olyan nehéz,
Aston Villa, Atalanta, Dortmund, Lille, Brugges, Sporting egyike.

Ha jól látom, Bayern, City, Real, Celtic egy kalapban :)
Bocsánat, lehet én vagyok értetlen.
Ezt a 4 csapatot még összesorsolják, vagy ezek már fixen egymással játszanak? És a 4-ből 1 marad a végén? Vagy mi alapján jön nekünk ellenfél?
Més que un club :P
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2025.01.30. 08:28:53

Szerintem hülyeség ez a sorsolásirendszer. 9-24, 10-23, 11-22 stb stb... így lenne az igazságos szerintem.
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2025.01.30. 08:25:36

FcBarcelona1 írta:
2025.01.30. 06:51:10
bence0330 írta:
No, hát lesz egy egészen nyugis februárunk így, ha még a kupából is sikerülne kiesni, akkor pláne. :). Bár a Valencia erre sok esélyt nem ad majd. Ki gondolta volna ezt a Monaco meccs után. Le a kalappal Flick és a srácok előtt, parádés menetelés volt, egy nem is gyenge sorsolás ellenére. Reménykedjünk, hogy megússzuk a PSG-t, mert az elég lutri lenne, plusz elég peches a 2. helyről.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... semis.html
PSG-t el kellene kerülni, nagyon összeálltak, Neves és Kvaradona nagy igazolás, az alapból erős keretükbe.
8 között nem lenne olyan nehéz,
Aston Villa, Atalanta, Dortmund, Lille, Brugges, Sporting egyike.

Ha jól látom, Bayern, City, Real, Celtic egy kalapban :)
Ide a rozsdás bökőt ha a RM nem a Celticet kapja.
Saviola
Júdás 2, az áruló

Kár a meccsért, meg az első helyért, azért egy PSG lehet búcsúztat, erős a keretük, Mr. Playstation is nagy formában van, lennének gondjaink.

Tegnap az első félidőben fogalmunk nem volt, milyen rendezvényen vagyunk, ott a VAR (jogosan), illetve TEK bravúrja mentett meg minket a kapott góltól, ezzel szemben max. helyzetecskéink voltak, ami majdnem gálakezdővel, otthon, nem egy jó jel.

Másodikban viszont látványosan feljavultunk, de sikerült kétszer visszahozni meccsbe az Atalantát. Ha Lewa nem bénázza el 1-0-nál, szerintem behúzzuk.

A két félidő tekintetében igazságos a döntetlen egy jól szervezett csapat ellen.

A lengyel kapus a második gólban vastagon benne volt, borzasztóan lassú, ami pozitívum nála, hogy gyorsan indítja a támadásokat 1-1 kontraesély alkalmával, de kb. ennyi.

Visca! :)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
gy
Jugador del Barça

2025.01.30. 07:13:18

FcBarcelona1 írta:
2025.01.29. 23:11:06
Mondjuk ezt nem értem. Miért 15-18, másodikak lettünk, miért nem az utolsó 4 továbbjutó?
Azért mert az 1-2 kiemelt, és így kaphatja a legalacsonyabban rangsorolt ellenfelet. A 9-23 úgy lesz osszesorsolva, hogy a 9/10 a 23/24 közül kap, a 11/12 a 21/22 közül, stb.

Itt ha az erősorrend érvényesül, akkor a legalacsonyabban rangsorolt továbbjutó a 15/16 VS 17/18 pakkból kerülhet ki, ők jönnek a két legmagasabban kiemelt csapat ellenfelének.

Röviden: innét fix az ágrajz, nincsen újraosztás, hogy a legalacsonyabban rangsorolt továbbjutót kapd, akkor pedig ez a logikus kiemelés...

:wink:
Válasz küldése