Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem egyáltalán nem játszik elöl. Klasszik box-to-box-ot tol, rengetegszer ő veszi fel a labdát a belső védőktől leghátsó középpályásként, befutja az egész pályát (jellemzően a jobb oldalát annak is). Bellingham is játszik ilyet sokszor, de azért legjobb posztja biztos, hogy a támadó középpályás, akár hamis kilences. Szerintem egyáltalán nem ütik egymást, Szoboszlait sokkal inkább Kroos/Modric utódjának látom, mint Bellingham közvetlen posztriválisának.LG írta: ↑2025.02.27. 13:33:45Szoboszlai jó futásának nagyon örülök, fantasztikus, hogy már szinte biztos lesz egy magyar PL-győztes, aki ráadásul nem epizódszereplőként, hanem fontos láncszemként veszi ki a részét belőle. A Realba nem tudom, hogy Bellingham-mel hogy férnének meg együtt. Lehet, hogy van olyan felállás, ahol igen, de jelenleg Carlonál nem nagyon látnám a helyét, ha meg hátrább játszana Szoboszlai, ott azért nem tud úgy kibontakozni, ezt Kloppnál is láttuk.
Pedig idén olyasmi forma van nála is, gólpontok is megvannak hozzá. A francia bajnokság viszont nem tényező, szóval neki konkrétan BL-győzelemre kellene vezetnie a csapatát. Ha barcás aranylabdást szeretnénk, akkor jó hír, hogy ő vagy Salah elvérzik hamarosan. Az egyiptomi nem teljesen, neki még maradhat úgyis esélye, de Raphinha, vagy Mbappé egy jó BL-futással úgy sokkal könnyebben beelőzheti.
Az kizart, hogy a Real fizetne erte 150m-t. Rossz nyelvek szerint a MC nezte ki es nekik megerne annyit.
Ha a Liverpool befut mindkét fronton, szerintem Salah viszi az aranygolyót, brutálisak a számai idén is.LG írta: ↑2025.02.26. 21:28:26Ma úgy látom, a Pool meccsén is alszanak a VAR szobában. Mindegy, nem ezen fog múlni, de azért látszik, hogy a játékvezetéssel nem csak Spanyolországban vannak bajok, mégha ott is a legnagyobbak.
Közben Szobo gól. Honfitásunk konkrétan megérkezett az európai elitbe 2025-ben!![]()
A MU meg látom egy Ipswich ellen is tud szenvedni. x-re állnak, de emberhátrányba kerültek. Elképesztő, ami ott folyik.
A bajnoki cím kb. ebben a néhány napban dőlt el véglegesen. Az Arsenal csupán 1 pontot gyűjtött az elmúlt két meccsen, a Pool pedig két nehéz meccset hoz. Salah ma is gólpontot szerez, brutális az ember ebben a szezonban!
Valahogy mindig újra és újra azt a képet látom az Arsenalból, hogy jön egy nehéz meccs, és valaki úgyis kiállíttatja magát.LG írta: ↑2025.02.22. 18:05:03Az Arsenal idén sem akar bajnok lenni, úgy tűnik. Pedig ez a hétvége egy lehetőség lehetett volna nekik, erre kikapnak otthon a West Ham-től.
Az kemény, hogy Guiu-nak kemény 71 perce van a Pl-ben a szezonban.Nkunku 2 gólt és 1 gólpasszt tud felmutatni, de Pedro Neto sem dicsekedhet 2 góllal és 3 gólpasszal. Azért csak játszatnám többet, ha ennyire impotens támadók vannak előtte a sorban.
Hát, nem véletlen volt Európa legmagasabbra értékelt játékosa két pontozós oldalon is, tényleg brutális az az ember. Tud focizni, és gólgyáros. Haaland lehet, hogy másodhegedűssé vált ezzel gólokban, majd kiderül.
Arsenal: Mivel már elfogytak elől, muszáj volt. Hosszútávon viszont hiányozni fog nekik, hogy nincs igazi 9-es, télen inkább abba kellett volna fektetniük.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 15:52:51Merinót betette Arteta centernek, és egy duplával megmentette őket a Leicester elleni betlitől.Elég merész húzás volt, de bejött.
A City-Newcastle érdekes rangadó lehet, eléggé olyannak tűnik a Newcastle stílusa, hogy akár teljesen le is rohanhatják ezt a fejetlen City védelmet. Nico viszont kezd, tényleg nem volt komoly a sérülése, kíváncsi vagyok, sikerül-e valamit stabilizálnia így rögtön a mélyvízbe dobva, kb ez az utolsó csoda, amibe kapaszkodhatnak a BL visszavágó előtt.
No meg Marmoush, akinek megvan az első gólja. Meg a második.
Jó, azért az végülis egy potya öngól volt, de maga a lövés valóban szép volt, hiába csak kapufát talált.
Amíg 1-gyel ment az Arsenal, addig kiegyenlített meccs volt. Miután a City egyenlített, a hazaiak tudtak magasabb fokozatra kapcsolni, és kivégezték a kékeket.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 20:12:40Ez az Arsenal-City ennyire durva meccs volt, mint amennyire az összefoglaló és az eredmény alapján tűnt?
Biztos megérte a Citynek 80 milliót költeni az egymás lábát taposó rengeteg elit kh mellé még kettőre, mert aztán biztos ott volt a gond, hogy ha Rodri kiesése volt a változó. Most meg kaparhatnak a posztra valakiért az utolsó pillanatokban. Huhh. Most pedig kivételesen szurkolnék nekik, hogy találják meg magukat, Reálos okokból, de nem tudom, mi lesz ebből.
Talán azon a párharcon egy dolog szólhat mellettük, Pepen szerintem az évek során látszott, mennyire idegesíti, hogy jobb csapattal rendre kikap, nem bírta a nyomást. Most kivételesen ők lesznek az esélytelenebbek.
Ettől függetlenül élete formájában játszik a srác, jó eséllyel ez lesz élete eddigi legjobb szezonja egyénileg.