Igen, van köztünk kémia, sokat segítenek egymásnak.

Azért hozzátenném, Salah kb úgy van kezelve, mint Messi a végén, neki csak a támadással kell foglalkoznia. És ebben is azért nagy szerepe van Szoboszlainak, hiszen rendre ő van a pálya jobb oldalán, Salah felén, elég nagy lyukakat is kell neki befoltoznia, és egész jól megoldja.
Egyértelműen többször ér a kapu elé, de én inkább a lassan azért fejlődő önbizalmának tudom ezt be, illetve az egész foci nagyon vertikális, ha lendületből mehetnek, akkor is odaér a kapu elé, ha ő vette fel a labdát. Nagyon gyorsan átsprintel a pályán. Nyilván amikor meg beszorítják az ellent, akkor ennek kisebb jelentősége van, akkor mindenki odaérhet a kapu elé.
Kicsit amúgy én még most is gyámoltalannak érzem a lövéseinél. Hezitál, nem is feltétlen lövi meg olyan meggyőződéssel, mintha még mindig az lenne benne, hogy inkább passzolna. Javult a helyzet, de szerintem ebben még bőven van hová fejlődni. Az lehet a jó benne, hogy szerintem még konkrétan nem focizik rendes önbizalommal, szóval abszolút nincs még a plafonjánál.
Nyilván én is örülnék, ha a Poolban maradna, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy a nem túl nagy számú technikás és ésszel is játszó, de emellett melós játékos közül egyet biztos meg fog szerezni nyáron a Reál, tippre ez lesz a nagy igazolásuk idén. Én Tonaliban látnám ezt még, csak hát az ő előzményeivel az necces. Pedri nálunk nyilván, de az meg nem téma. De nincs akkora választék, Szobi szem előtt van, top10 körüli kp-s jelenleg, szóval nem lehetetlen.
Persze ez már off.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy