Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Peter
Director del Fútbol

2025.02.27. 22:48:35

LG írta:
2025.02.27. 22:38:50
hiszen nagyot nem bukhatunk, de akár még másodvirágzás is benne lehet Flick kezei alatt.
Tény, hogy a pakliban benne van ez is, de én magamban azzal is kalkulálok, hogy Laporta nem változik és Lewa vagy Gündogan féle szerződést hozna tető alá.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.27. 22:40:54

davi10 írta:
2025.02.27. 22:23:35
de úgy nehéz, ha mindig van egy nagyobb hal.
Csak így lehet, hogy amennyire Here we go volt a transzfer, annyira There goes az átigazolási szezonunk Tebas oldaláról, tudja a franc, nem dühödik-e be ebben a hatalmi játszmában és nem talál ki valami új ötletet, amivel megoldja, hogy lesz egy 15 fős keretünk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.27. 22:38:50

Peter írta:
2025.02.27. 22:22:06
.

Nekem az a Kimmich Goretzka páros éppen a Flick féle Bayernben tetszett, nagyon gyilkos páros volt fénykorában, de azóta folyamatosan halványulnak, korábban bármelyiket vagy mindkettőt is örömmel láttam volna nálunk, viszont ma már ez nincs így, annak ellenére sem, hogy most Flick itt van és bármit is gondolok az Atleti által 10 perc alatt minősített Frenkie-Gavi-Eric féle trióról.
Kimmich valóban nem olyan kiemelkedő, mint néhány éve, de azért még mindig konstans magas szintet tud hozni. Ingyen azért nem lenne rossz igazolás semmiképp, hiszen nagyot nem bukhatunk, de akár még másodvirágzás is benne lehet Flick kezei alatt.
davi10
Llegenda del Barça

2025.02.27. 22:23:35

Roque megkapta a Here we go!-t.

Vicc volt ez a biznisz, de talán kihoztuk belőle a maxot. 25.5 +5 misi + következő eladásból részesedés.
A Betis meg Abde maradék 50%-os részéből kapott valamennyit, bár talán belőle amúgyse gazdagodtunk volna meg.

Tebas meg olyan mint egy rinyáló bólya. Játssza a kiskirályt a hülye szabályaival, de úgy nehéz, ha mindig van egy nagyobb hal.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Peter
Director del Fútbol

2025.02.27. 22:22:06

Sonoma írta:
2025.02.27. 20:40:44
gránit írta:
2025.02.27. 16:22:11
De Jonggal sem hosszabbítanék, fusson ki a szerződése 2026-ban
Hát, én a BL miatt láttam pár BM meccset,
Pár játékos kivételével nincs top szintű játékosa a mostani Bayernnek.
Nem hosszabbítanék én sem a hollanddal, de nekem az a véleményem, hogy a klub hosszabbítani fog.

Nekem az a Kimmich Goretzka páros éppen a Flick féle Bayernben tetszett, nagyon gyilkos páros volt fénykorában, de azóta folyamatosan halványulnak, korábban bármelyiket vagy mindkettőt is örömmel láttam volna nálunk, viszont ma már ez nincs így, annak ellenére sem, hogy most Flick itt van és bármit is gondolok az Atleti által 10 perc alatt minősített Frenkie-Gavi-Eric féle trióról.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.27. 22:21:51

gránit írta:
2025.02.27. 22:09:51
Sonoma írta:

Hát, én a BL miatt láttam pár BM meccset, de Goretzka marha gyenge volt. A játékának 90%-a oldalpasszokból állt a legközelebbi emberhez. A Celtic ellen mutatott talán elfogadható teljesítményt, de ott meg Torres magasságokban volt a helyzetkihasználása. Se ő, se Sané, Kimmich sem mutat kiemelkedő játékot, ami miatt érdemes lenne megvenni őket. Pár játékos kivételével nincs top szintű játékosa a mostani Bayernnek.
Igazából egyetértek. Goretzka sem azért lenne rajta a listámon, mert előrejátékban akkora spíler. Viszont kétszer annyit szerel, mint de Jong, háromszor annyi labdát szerez, több mint kétszer annyi fejpárbajt nyer meg, több mint kétszer annyiszor szabadít fel, mint de Jong, emellett blokkol is, amiből de Jongnak egyetlen egy sincs eddig ebben a szezonban, ami azért elég vicces. Statfanok a whoscoredon lecsekkolhatják (Goretzka összességében 6,81, de Jong 6,49). De szerintem a legkézenfekvőbb az lenne, ha Mainoo-t elhoznánk, aki nem úgy tűnik, hogy Manchesterben folytatja. Szerintem ők resetet fognak nyomni, rengeteg embert ki fognak szórni, így lehet, hogy viszonylag olcsón fogja valaki megkaparintani. Sane-típusú játékost meg egyáltalán nem igazolnék.

Ez persze mind elmélet, mert szerintem hosszabbítani fognak de Jonggal, és sokan fogni fogjuk a fejünket.
Azt ne felejtsük el, hogy Goretzka a következő szezonban már 31 éves lesz és nyáron nem jár le a szerződése sem. Valószínűleg még egy utolsó szerződése lesz, amiből mindent ki akar sajtolni, amit lehet. Nem hiszem, hogy a jelenlegi 13 millión sokkal alább adná.
Mainoot nem tudom miért adná a MU, jelenleg is alapemberük és még csak 19, de ha menne akkor is bankot kellene robbantani érte.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.02.27. 22:09:51

Sonoma írta:
gránit írta:
De Jonggal sem hosszabbítanék, fusson ki a szerződése 2026-ban, és inkább próbáljuk megszerezni Goretzkát, akinek akkor jár le a szerződése. Magas a fizetése, de kevesebb, mint de Jongé, és ha Flick hívná, talán lenne esélyünk.
Hát, én a BL miatt láttam pár BM meccset, de Goretzka marha gyenge volt. A játékának 90%-a oldalpasszokból állt a legközelebbi emberhez. A Celtic ellen mutatott talán elfogadható teljesítményt, de ott meg Torres magasságokban volt a helyzetkihasználása. Se ő, se Sané, Kimmich sem mutat kiemelkedő játékot, ami miatt érdemes lenne megvenni őket. Pár játékos kivételével nincs top szintű játékosa a mostani Bayernnek.
Lényegében egyetértek (bár az talán túlzás, hogy csak pár top játékosa lenne a Bayernnek, számos játékosunk gyakorlatilag mindent megnyert klubszinten). Goretzka sem azért lenne rajta a listámon, mert előrejátékban akkora spíler. Viszont kétszer annyit szerel, mint de Jong, háromszor annyi labdát szerez, több mint kétszer annyi fejpárbajt nyer meg, több mint kétszer annyiszor szabadít fel, mint de Jong, emellett blokkol is, amiből de Jongnak egyetlen egy sincs eddig ebben a szezonban, ami azért elég vicces. Statfanok a whoscoredon lecsekkolhatják (Goretzka összességében 6,81, de Jong 6,49). De szerintem a legkézenfekvőbb az lenne, ha Mainoo-t elhoznánk, aki nem úgy tűnik, hogy Manchesterben folytatja. Szerintem ők resetet fognak nyomni, rengeteg embert ki fognak szórni, így lehet, hogy viszonylag olcsón fogja valaki megkaparintani. Sane-típusú játékost meg egyáltalán nem igazolnék.

Ez persze mind elmélet, mert szerintem hosszabbítani fognak de Jonggal, és sokan fogni fogjuk a fejünket.
Sonoma
Capitá del Barça

gránit írta:
De Jonggal sem hosszabbítanék, fusson ki a szerződése 2026-ban, és inkább próbáljuk megszerezni Goretzkát, akinek akkor jár le a szerződése. Magas a fizetése, de kevesebb, mint de Jongé, és ha Flick hívná, talán lenne esélyünk.
bence0330

2025.02.27. 19:32:16

Hát jó, ha sikerül eladnunk, akkor ebből a rossz húzásból legalább kábé nullszaldóval szállunk ki, ez már valami (bevallom, nem tudom, miért fizet ennyit érte a Palmeiras, de nem is érdekel :D ). És akkor kicsit nyílik számunkra is nyáron a piac. :)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.27. 19:22:27

bence0330 írta:
2025.02.27. 19:05:51
MD szerint a Barca a FIFA-hoz fordult, aki jogi értelemben a Barcanak adott igazat. Ez egy technikai regisztráció, a piac nyitva van brazíliában.
Az RFEF elfogadta a FIFA álláspontját.
Pletyka szinten Tebas mérges, hogy a Barca a FIFA-hoz fordult (Sport) :)
bence0330

2025.02.27. 19:05:51

FcBarcelona1 írta:
2025.02.27. 18:03:20
Fabrizio Romano szerint közel a megállapodás Palmeirassal Roque eladásáról.
25 felett és továbbadási záradék

MD 25+5-öt írt nap közben a játékjoga 80%-ért
A Betis Abde százalékos részesedésőből kapna a hír szerint.
Most akkor mi a helyzet azzal, hogy nem adhatjuk el? Végleg megoldódott?
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.27. 18:03:20

Fabrizio Romano szerint közel a megállapodás Palmeirassal Roque eladásáról.
25 felett és továbbadási záradék

MD 25+5-öt írt nap közben a játékjoga 80%-ért
A Betis Abde százalékos részesedésőből kapna a hír szerint.
davi10
Llegenda del Barça

2025.02.27. 16:32:47

Alcantara-hoz csatlakozom, a tartalom nélküli frappáns lózungok nem viszik előre a párbeszédet, sőt...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Alcantara
Director del Fútbol

2025.02.27. 16:29:46

csababarca írta:
2025.02.27. 16:08:54
Nekem megint eltűnt egy kommentem, ami témába illő volt, nem tartalmazott személyeskedést, még minimális szinten sem.

MacAllister és J. Alvarez volt a téma, ahhoz szóltam hozzá.
. Csaba nézz utána nálad, mert én nem töröltem, szerintem más sem, tekintve, hogy ketten vagyunk davi10 kollégával.
gránit
Director del Fútbol

Én kifejezetten kedvelem Peter hozzászólásait, mert amit én például meg mások hosszas fejtegetésekkel írjuk le, azt ő megoldja egy-egy frappáns hozzászólással, rizsázás nélkül. Én például nem vagyok képes erre, én inkább fejtegetek. Belőlem nem lenne jó mémgyáros.

Alvarez tipikus eset. Mindig a helyzetkihasználáshoz fohászkodunk, mégsem kíméletlen befejezőket igazoltunk, Lewandowski kivételével. Amikor szóba kerül a védekezés fontossága, mindig előjön az, hogy az nem olyan fontos, mert ha jó a helyzetkihasználás, akkor nem baj, ha kapjuk a gólokat, mint kacsa a nokedlit.

Ez "rendben" is van, ez is egy vélemény. Nem értek egyet vele, de ha következetes, akár még működőképes is lehet. A gond az, hogy miközben imádjuk a helyzetkihasználást, mint valami bálványt, a gyakorlatban nem gólvágókat vettünk, hanem más szempontok alapján okoskodtunk. Mint Ferran Presszingkirály Torres. Meg a bontogató emberek. Miközben a helyzetkihasználás elméletben a legfontosabb irányelv, aztán a gyakorlatban mégsem gólzsákok jönnek.

Szerintem nyáron próbálkoznak majd ezen a fronton, de kérdéses, mennyit enged a Liga. Itt meg kettéválasztanám azt, hogy szerintem mi lenne a legfontosabb, és hogy a klub szerintem mit akar. Mert sokan írják a szélsőkérdést, de Flick láthatóan végignyomatja a szezont Koundé-val, nem kellett neki Valle, ő nem feltétlenül akar bővíteni ott, ahol mi ezt szükségesnek találnánk.

Meglepne, ha Christensen távozna, zsíros, 9 milliós szerződése van, és aligha kapkodnak majd érte, azok után, hogy játszott 26 percet a szezonban. Szerintem ő a nyakunkon ragad.

Szczesny-vel nem hosszabbítanék, Penával sem, de mint írtam múlt héten, kapusfronton aligha fogunk igazolni. Én igazolnék, de a klubvezetés ezt másképp gondolja.

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.02.27. 16:08:54

Nekem megint eltűnt egy kommentem, ami témába illő volt, nem tartalmazott személyeskedést, még minimális szinten sem.

MacAllister és J. Alvarez volt a téma, ahhoz szóltam hozzá.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alcantara
Director del Fútbol

2025.02.27. 15:44:44

Peter írta:
2025.02.27. 15:23:26
FcBarcelona1 írta:
2025.02.27. 13:40:09
Nekem az első csalódás
Az első sosem könnyű és ne vedd a szívedre, még a lelkedre se, de erről eszembe jutott valamelyik topicban egy néhány nappal ezelőtti hsz-ed, amihez első - jó értelemben vett - felindulásomból elkezdtem írni néhány sort, de aztán elengedtem. Most viszont ezen hsz-ed kapcsán ismét előjött.

Na, szóval gránitnak azért van sok esetben "mindíg" igaza, mert kíválóan ismeri a barcelonai rugókat, logikát, észjárást, mentalitást, hozzáállást és képes abból kiindulva átlátni olyan dolgokat ami sokunknak valamiért nem stimm, míg neki ugyanakkor teljesen magától értetődő.
Egyszerűen ennyit jelent az ismeret.

Klopp alatt néhányszor láttam játszani ezt a Nunez gyereket, de Ferran kettő a srác.... :D
Ne haragudj, de ezt már az én gyomrom sem veszi be. Talán ezeket lehetne mellőzni, amennyiben nincs érdemi kommunikációd az adott témában, kérlek ne nyilvánulj meg csak azért, hogy írhass valamit és több hozzászólásod legyen.. Nem véletlen bosszantottad fel az ilyen típusú írásaiddal Zozzyt tegnap.
Peter
Director del Fútbol

2025.02.27. 15:23:26

FcBarcelona1 írta:
Nekem az első csalódás
Az első sosem könnyű és ne vedd a szívedre, még a lelkedre se, de erről eszembe jutott valamelyik topicban egy néhány nappal ezelőtti hsz-ed, amihez első - jó értelemben vett - felindulásomból elkezdtem írni néhány sort, de aztán elengedtem. Most viszont ezen hsz-ed kapcsán ismét előjött.

Na, szóval gránitnak azért van sok esetben "mindíg" igaza, mert kíválóan ismeri a barcelonai rugókat, logikát, észjárást, mentalitást, hozzáállást és képes abból kiindulva átlátni olyan dolgokat ami sokunknak valamiért nem stimm, míg neki ugyanakkor teljesen magától értetődő.
Egyszerűen ennyit jelent az ismeret.

Klopp alatt néhányszor láttam játszani ezt a Nunez gyereket, de Ferran kettő a srác.... :D
Troym
Director del Fútbol

2025.02.27. 15:16:47

Mai sporton a szerződéshosszabbítások helyzete:

Barcelona want to announce in March the renewals of Lewandowski and Iñigo Martínez for another season. Everything is done.

Barcelona have approached Frenkie de Jong to discuss his future. The player wants to renew his contract with the club. Negotiations will start at the end of the season.

Barcelona have not sent a renewal offer to Christensen and Iñaki Peña, who both finish their contracts in 2026. It is expected that they will not remain at the club.

Deco wants to renew Szczesny's contract for another year so that he can be Ter Stegen's backup when the German returns.

Kb még hihetőnek is érezhető, ezalapján marad Lewy, Frenkie, Inigo tippre távozik Pena, Christensen és gondolom pussolják Fatit is, de nála nem látom miért tenné. Akkor tartanám sikeresnek ezeket a hosszabbításokat, ha mindegyik hosszabbítás ~30%-al alacsonyabb fizetés mellett történne.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.02.27. 15:05:56

Nem sokat láttam játszani Nunezt, de engem nagyon irritál a csávó, remélem nem jön szóba nálunk. Fejben gyenge csatárnak tűnik, olyan meg nem kellene még egy. Higuain beütésűnek látszik, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy Higuain csak az igazán nagy tétű meccseken mondott csődöt, Nunez meg akár egy sima bajnokin is.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.27. 14:12:49

FcBarcelona1 írta:
Nunezt én nagyon kedvelem, de ahogy Bence is írja, nagy lutri. 50 körül talán megérné még így is, nagyon jó összjátékban, nagyon gyors, jól cselez, bal szélen is bevethető, de a helyzetjihasználása gyenge a Liverpool-ban. Azaz a nagy helyzeteket is ki tudja hagyni, de van, amikor nehéz helyzetekben is megoldja.

Személyes véleményem Alvarezről: figyeltük, fel is ajánlották 20+-ért, de mi Ferrant választottuk részletekre. Enzot és őt, valamint MacAllistert is nagyon szerettem volna itt látni.
Nekem az első csalódás a Xavi érában Ferran leigazolása volt. Hamarabb hoztam volna vissza Pedrot, Alexist, Di Máriát hasonló kalibert, fél, 1-2 évre és mellé valamelyik vagy több argentint.
Lehet, hogy nincs igazam, hogy Xavi szerette volna Ferrant leigazolni, de abból, ami a médiában megjelent, hogy Bernardo Silva, Zubimendi kellene neki, 60-80 milliókért, ismerve az anyagi helyzetüket, nekem nem tetszett.
Elvileg a hírek szerint pontosan ezért is kellett távoznia és Flicknek érkeznie,(+segédedzők, fizikai felkészítés) nemrég linkeltem.
Persze lehet, hogy nincs ebben semmi igazság, de én erre következtettem, és ez befolyásolta a megítélésemet a szakmai munkájáról, mert nem gondoltam, hogy ilyen játékosokat tudunk leigazolni, ennyi pénzért, így hosszú távon sem láttam esélyt a javulásra, miközben sok használható játékos távozott.

Alvarezre nem sok esélyt látok, max, ha ő akar távozni, vagy az Atletico szeretné valamiért. Az ára elvileg 75+20 volt, ami nekünk nagyon drága egy személyért a jelenlegi helyzetben, Atletico kemény tárgyaló fél.
Ez a 60+Ferran esélytelen, amúgy Gerard Romero híre, aki mostanában egyébként sem túl megbízható.
Ferranért annyit kellett fizetni, amennyi akkor a pénztárcában volt, röviden semmit és a teljes árát is éves részletekben. Ráadásul Alvarez akkoriban egy 20-21 éves, argentin bajnokságban edződött játékos volt, a City dobta is vissza egyből kölcsönbe. FT pedig egyáltalán nem teljesített rosszul a PL-ben és a La Ligában sem, pedig bőven játszott mindkét bajnokságban, akkoriban a spanyolok egyik legnagyobb tehetsége volt.
Ezek alapján szerintem logikus volt a választás. Az hogy évek múlva ki futott be nagyobb karriert más kérdés.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Nunezt én nagyon kedvelem, de ahogy Bence is írja, nagy lutri. 50 körül talán megérné még így is, nagyon jó összjátékban, nagyon gyors, jól cselez, bal szélen is bevethető, de a helyzetjihasználása gyenge a Liverpool-ban. Azaz a nagy helyzeteket is ki tudja hagyni, de van, amikor nehéz helyzetekben is megoldja.

Személyes véleményem Alvarezről: figyeltük, fel is ajánlották 20+-ért, de mi Ferrant választottuk részletekre. Enzot és őt, valamint MacAllistert is nagyon szerettem volna itt látni.
Nekem az első csalódás a Xavi érában Ferran leigazolása volt. Hamarabb hoztam volna vissza Pedrot, Alexist, Di Máriát hasonló kalibert, fél, 1-2 évre és mellé valamelyik vagy több argentint.
Lehet, hogy nincs igazam, hogy Xavi szerette volna Ferrant leigazolni, de abból, ami a médiában megjelent, hogy Bernardo Silva, Zubimendi kellene neki, 60-80 milliókért, ismerve az anyagi helyzetüket, nekem nem tetszett.
Elvileg a hírek szerint pontosan ezért is kellett távoznia és Flicknek érkeznie,(+segédedzők, fizikai felkészítés) nemrég linkeltem.
Persze lehet, hogy nincs ebben semmi igazság, de én erre következtettem, és ez befolyásolta a megítélésemet a szakmai munkájáról, mert nem gondoltam, hogy ilyen játékosokat tudunk leigazolni, ennyi pénzért, így hosszú távon sem láttam esélyt a javulásra, miközben sok használható játékos távozott.

Alvarezre nem sok esélyt látok, max, ha ő akar távozni, vagy az Atletico szeretné valamiért. Az ára elvileg 75+20 volt, ami nekünk nagyon drága egy személyért a jelenlegi helyzetben, Atletico kemény tárgyaló fél.
Ez a 60+Ferran esélytelen, amúgy Gerard Romero híre, aki mostanában egyébként sem túl megbízható.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.27. 12:26:25

MessiNeymarSuarez írta:
2025.02.27. 11:11:03
https://barcauniversal.com/barcelona-pr ... l-machine/

Tudom hogy csak kacsa, de számomra a jelenlegi körülményeket és realitást tekintve ő lenne az álomigazolás csatárposztra.

Gyors, agilis(sajnos ő kaparta ki a krumplit a harmadik Atleti gólnál is ellenünk), nem sír nála a labda, a sérülést is csak távolról ismeri, a jelenlegi bruttó 7 milliós fizetésável is lefele lógna ki nálunk így nem lenne nehéz rálicitálni értelmes kereten belül, esetleg Lengletet is be lehetne számítani.

Hátránya hogy csatárhoz képest törpe, és már mindent megnyert(bár ez valamennyire előny is lehet hogy tudja milyen a győztes oldalon lenni), de én hasonlót képzelnék el tőle mint FT a Valencia ellen, csak sokkal konzisztensebben, nem 1 jó meccsre 3 "mindentkihagyok".

Szélsőként nem emlékszem hogy teljesít, de tekintve hogy az Atletinél 4-4-2-ben a baloldalt játsza be még balszélső cserét is hozná Raphinha tehermentesítésének 1-1 meccsen megfelelő minőségben.
Ez több szempontból is a lehetetlen kategória, egy Haalandra is jóval több esély van. Plusz előbb a hosszabbításokat kellene valahogy elrendezni, mert lesznek még. Az leaglább pozitívum, hogy Gündogant nem kell tovább fizetni és Lenglet is valószínűleg megy, ha mellé el tudnánk valahová sózni Fatit máris nagyon komoly összeg szabadulna fel. Ha jönne Tah, akkor a Chris-EG duóból egyik biztosan menni fog, akkor ott is lesz egy kis csökkenés. Plusz a két kapust sem hinném, hogy megtartjuk. Ha Pena nem akar menni, akkor meglepődnék, ha hosszabbítanánk a lengyellel, lehet, hogy Flick inkább őt tartaná meg, de azért csak elvisz 3 milliót.
Egy EG-Gündogan-Lenglet-Pena/Tek pakk 15-16 millió mínusz lehetne.
De Jong nagy kérdés még. Hajlandó-e hosszabbítani, ha igen akkor mennyi pénzért.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.02.27. 11:56:27

ab1daL írta:
2025.02.27. 11:49:02
Sajnos egy év után, ekkora átigazolási összeg kifizetése után kizárt, hogy elengedje az Atlético.

Más: Darwin Nunezről vélemények? Nyáron szinte biztosan távozik Liverpoolból. Talán más környezetben újra magára találhatna, még mindig csak 26 lesz a nyáron, talán olyan horror árba nem is kerülne.
Magára találhatna, de ha nem teszi, akkor semmivel sem lennénk vele előrébb, mint Torressel. Szerintem talán még gyengébb a helyzetkihasználása. Amúgy nagyon szeretik odaát, minden meccsbe beletesz mindent, de ő fejben szétesett, mikor a Poolba került. Lehet, hogy ki tudnánk rángatni belőle, akkor lehetne egy gyilkológépünk, de én nem építenék erre ilyen anyagi lehetőségek mellett részemről ő túl nagy rizikó lenne. Lehet, hogy magasabb a plafonja Alvareznél, de ezzel önmagában sokra nem mennénk.

Alvareznél szerintem kb tudjuk, mit kapnánk, és abban nem is nagyon csalódnánk. Cserében a légicsatákat nem vele fogjuk nyerni, de amúgy is inkább a védőink fejelik a gólokat rögzített szituációból. Támogatnám azt a vételt, és ahogy írták is, simán bevethető szélsőként is, és minőséget ad ott is. Ez nem kis előny a mi keretünknél.
ab1daL
Director del Fútbol

2025.02.27. 11:49:02

Sajnos egy év után, ekkora átigazolási összeg kifizetése után kizárt, hogy elengedje az Atlético.

Más: Darwin Nunezről vélemények? Nyáron szinte biztosan távozik Liverpoolból. Talán más környezetben újra magára találhatna, még mindig csak 26 lesz a nyáron, talán olyan horror árba nem is kerülne.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése