superman írta: ↑2025.03.13. 08:17:08
Azért ez elég erős belemagyarázás. Miért csak az ő sikerük szült sikert, másé miért nem? A mi 2010ben, 2012-ben miért nem védtünk címet? Előtte szezonokban nekünk is megvolt a magunk szerencséje bizonyos helyzetekben, mantráztuk is címvédést, mint potenciális történelmi tett, mindenki várta, de nem jött össze. Ők meg megcsinálták. Pedig ehhez is bennünk bőven több potenciál volt, mégsem éltünk vele. Meg igazából ez minden csapatra igaz,2002, 2003 után hosszú évekig nem voltak tényezők a BL-ben, minden más csapatnak adott volt a lehetőség, de senki nem tudta megcsinálni. Ők erre építették fel a klubot, és működik nekik, CR után is Viniciusokkal nyertek 3ból kettőt, amit mi csak az Aranygenerációnk csúcsán tudtunk megtenni, ezek meg kvázi levezetésből.
Amúgy meg ennyi erővel a mi bajnoki címeinket is lekicsinyíti ez az elmélet. Évekig fizettünk "valamit, valakinek" Negreira közvetítésével (majd lassan csak megtudjuk, hogy mi volt, egyszer lesz ítélet), és erre építettük az említett aranykorszakunkat. Nem néz ki jól.
Egyáltalán nem értelek.
Miért mondod azt hogy én azt mondom hogy csak az ő sikerük szül sikert, másé nem, miközben vagy 5 klubot hoztam ilyen-olyan példának a hsz-emben??? Elolvastad egyáltalán?
Mi miért nem védtünk címet? Én sikerről beszéltem, nem címvédésről. Az egyikből következik a másik, de a kettő nem ugyanaz.
Nekünk is volt sikerünk ahogy leírtam, és a következő sikerkorszak az előző sikerkorszak eredményein alapszik. Duh.
Miért nem védtünk címet? Hát elvehettek volna pár gólt a Chelseatől vagy Intertől olyan elven mint Alvareztől és akkor nyertünk volna. Duh.
Ők megcsinálták, mi nem, brávó, de nem ez a lényeg.
Ami külön vicces hogy emlékszem az Inter elleni utolsó perces gólunkra amit elvettek. Lehet hogy jogosan vették el.. de hány olyat adtak meg a Madridnak ami szintén kérdéses volt...
Nem az a baj hogy a kétes ítélet ellened szól. Hanem amikor 100 kétes ítéletből az arány kb 80-20 ellened és neked. Az már olyan fura. És ők ebből nyerték magukat degeszre.
Mi meg hallgatjuk azt a 20%-t továbbra is mint Busi színészkedését egy olyan meccsen amin amúgy kiestünk szóval minek egyáltalán felhozni, még címünk se lett belőle xD
Te szerintem továbbra is egy alvóügynök vagy. Te Madrid szurkoló kell hogy legyél, egyszerűen értelmetlenségeket mondasz ha Barca szurkolói szemmel nézzük.
Ezek a túlzások mint hogy kvázi levezetésből nyernek közben meg olyanokat igazolnak mint Rüdiger (Chelsea BL győztes) Alaba (Bayern BL győztes) Vini/Rodrygo két legfelkapottabb brazil tehetség, Bellingham 100m legfelkapottabb angol, Mbappé VB győztes legjobb játékos stb. Ez levezetés? Ja, bocsi.
Te egyszerűen nem írtál semmit ami igaz vagy logikus lenne, és még csak nem is arra reagálsz amit mondanak neked. Elnézést kérek de ez roppant bosszantó.
Azt már pont levezettem hogy mennyivel jobb volt az az időszak amikor nem volt egy ekkora sztárcsapat mint ez a Madrid és mindig más nyerte a BL-t.
Ezt a Madridot meg arra a Madridra építették és abból a pénzből amit az a Madrid nyert meg akiknek hát maradjunk annyiban hogy szerencséje volt
Te azt állítottad hogy meg lehet csinálni, mindenkinek van rá esélye. Ez igaz is. Én azt kérdeztem hogy oké, de egyenlő esélye van-e mindenkinek, vagy sem? Vannak-e különb csapatok? és a ki a legkülönb? Mi van a hátterében ennek, és mi az a visszacsatolt folyamat ami öngerjesztő módon tol egy-egy klubbot, és fékez más klubbokat. Ezt vezettem le. De te nem erre reagáltál, hanem csak vissza mentél oda hogy meg lehetett volna csinálni és mi nekünk nem ment ők meg levezetésből megcsinálták. Jah OK csak nem ezt kérdőjeleztem meg

Meg ez most neked miért jó érzés vagy mi a célod ezzel?
Én úgy vagyok vele hogy minél jobb a Madrid annál édesebb legyőzni őket, pláne a mi filozófiánkkal. Amikor Baldé, Cubarsi, Casado Yamal és társaik leverik a nagy csillagokat az mindennél szebb. Erről szól a sport.
Nálad viszont úgy érzem ezen a ponton hogy ajnározod őket, amit nem bírok felfogni. De nem az első eset. Gyanús vagy nekem. Mi okod van erre?
Szóval a Madrid jó, gyors jól cselező jól passzoló gép játékosaik vannak akikkel torony magas esélyei minden BL szezonnak évek óta. Persze az angol média ezt nem csípi de ez nem vakítson el senkit. A Madrid jó volt és jó és jó is lesz. Most is a fogadó irodáknál nem a Madrid az első. LOL