davi10 írta: ↑2025.03.27. 23:27:29
...
Mindenkit lehet dicsérni, de nekem EG a szezon egyik legnagyobb pozitív csalódása. Ha valaki, Ő aztán nagyon mélyről jött vissza, szerintem felülteljesíti mindenki elvárásait.
Még mindig csak pislogok, nem álom-e ez? Minden egyes embert a csapatból fel tudott rázni Flick és olyan hatással tud lenni rájuk, amitől klasszis szinten futballoznak. Jójó, kivéve Ansu Fatit, de őt nem is nagyon látjuk játszani.
Eric Garcia-ról még annyit, hogy nekem a szezon elején fájdalom volt látni, hogy a keret tagja lesz idén, erre meg nagyon korrekt játékot mutat be, bár még nem szoktam le arról, hogy ha felé megy a labda, akkor elkezdek ijedten nézni és a szívemhez kapok, hogy csinál-e valami butaságot.
Személyes kedvencem ebben a témában mégis Ferran Torres idén. Micsoda szezont fut a srác, ejj... Na ő, ha megtanul gólt is lőni, akkor nagyon jó játékos is lehet. Sokáig kitartottam mellette, aztán volt, amikor inkább már kívántam, hogy menjen el a csaptaból. De jó, hogy maradt!
A mérkőzés pedig FT góljával már az elején eldőlt. Az Osasuna futott az eredmény és a labda után. Csak így nagyon nehéz jól focizni, hogy 30%-ban van csak nálad a labda.
Az elmúlt x évben nem volt ilyen, hogy így lelkendezzek egy meccs közben, amiatt, amit látok: Baldé és Yamal olyan megindulásokat tolnak, hogy az valami álom! Pedri úgy forog, mint anno Iniesta. És akkor bejött még Fermín is (szintén nagy kedvenc), ismét mutatta, hogy micsoda tehetség ő is.
Ami még pozitívum, hogy nem estünk szét, maradt végig a tartása a csapatnak. Illetve annak örültem, hogy Yamal meg sem izzadt a meccs végéig, több kulcsjátékost pedig sikerült pihentetni.