Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zidane-nak az 1998-s világbajnokságon volt egy lábra menő szabálytalansága, és utána rá is taposott a földön fekvő ellenfélre, ki is állították.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.13. 17:03:01Hatalmas szerencse hogy egy ilyenből nem lett brutális sérülés....Még Zidane-ra is csak az elborulást lehet mondani, de ő "csak" lekoccolta fejjel Materazzit, Mbappé viszont szándékosan úgy vágott bokára mintha ketté akarná törni... Úgy látszik nagyon szét vannak fejben, de ő biztosan
Hatalmas szerencse hogy egy ilyenből nem lett brutális sérülés....Még Zidane-ra is csak az elborulást lehet mondani, de ő "csak" lekoccolta fejjel Materazzit, Mbappé viszont szándékosan úgy vágott bokára mintha ketté akarná törni... Úgy látszik nagyon szét vannak fejben, de ő biztosan
Ja, elég durva a helyzet néha a kettős mércével. Rüdiger kezd Vini szintre emelkedni megúszósdiban.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.05. 18:15:44Ennyiért? Őt?![]()
Pont most "mentették fel" a nyakelvágós gesztusáért, kapott egy kis aprópénz büntetést, míg Flick-Lewandowski 2-3 meccseket apróságért
Ennyiért? Őt?
Marmeládás Vili hatalmasat védett 1-1-nél, utána a Valencia felmutatta az Uno kártyátbence0330 írta: ↑2025.04.05. 17:41:17Ez az a Valencia, akinek megkegyelmeztünk 7 és 5 után. Nyilván megnyerik végül, de azért elég jó erőmérő. Az előző években azért volt a mentalitás mellett foci is Madridban, ha nem is abszolút csúcson, idén szerintem egy rövid téle eleji időszakon kívül kizárólag a gyötrődősen győzelem működik, a "valahogy majd behúzzuk". Elég idegesítő, hogy még mindig sikeresek vele.
Gondolom jön most is a 93. percben a glitch a rendszerben. Bár ma még az átlagnál is impotensebbnek tűnnek.
Na bejött az igazi glitch.Jókor, ha valamikor, ma fogunk pontot bukni a ligában.
Ma játszunk , legalábbis Európai idő szerint
Te arról tudsz valamit, hogy náluk milyen a klub belső felépítése? Bőven csak kiváncsiság, ha már így feljött a téma, nehogy utánanézz helyettem....
Az ő halála nem indokolja Martinez szabálytalan játszatását.
Hát, hacsak nem tervezték be, hogy Carles Minerro meghal, és aztán a liga egy példa nélküli, pont a szabályzatba avatkozó időpontra teszi a meccset, akkor mégiscsak illik rá a dolog. Én ezt a közvetlenül meccs előtt bekövetkező halálesetet rajtunk kívülálló eseménynek érzem. És azért is írtam át "vis Tebasra" mert nem illik ide tökéletesen, de azért valemennyire mégiscsak.
Majd gondolom a RM elleni CDR döntő napján jön ki róla frissítés, esetleg egy opcionális BL elődöntő előtt, ahogy illik
Annyi, hogy mivel ez FIFA szabály, azt olvastam, hogy övék a végső szó (nem tudom, hogy a fellebbezés első körben hová ment).