epping írta: ↑2025.04.25. 19:52:17
9:2-zhetsz reggelig, az is csak két meccs. Tavaly fordítva volt. A sok "ha"-hoz meg annyit, hogy ha Max Verstappen édesanyjának golyói lennének, ő lenne az apukája.
Ja értem, tehát ha ellenünk tévednek, akkor nincs értelme ezen vívódni, mert pillangó effektus, meg már elmúlt. Ha ellenetek, akkor azért már kicsit komolyan lehet venni, sőt, szét kell alázni a bírókat nyilvános csatornán. Jól értem, ugye? Ennyire nyíltan senki nem szokta felvállalni kb a kettős mércét, szokás kicsit magyarázni, leplezni...
Amúgy arra szólt az érv, hogy amennyi csalást kiáltotok, nézzétek már ezt meg a másik oldalát is, közötök nem kéne legyen a Copa del Rey fináléhoz. Nem csak játékban, amúgy sem. Mázlitok volt, hogy az akkori bíró szerint Rüdiger védhet kézzel az utolsó pillanatokban.
Emlékszem amúgy arra a meccsre, amikor mindenki ki volt akadva, mekkora csalás megy, a Bellingham féle kiállításnál. Az meg senkit nem érdekelt, amikor az első félidő közepén Cama telibe talpalta messzről érkezve az ellen lábszárát, sokkal brutálisabban, mint amiért előtte 1-2 héttel kiállították Fermínt, 100-ból 100-szor tankönyvi piros esete, és semmi nem történt. Az volt a legviccesebb meccs, mert ott borult ki nálatok a bili, ahol az első félidőre már kettős emberhátrányban kellett volna befejeznetek korrekt fújás szerint, aztán volt egy Vini elleni hozzá sem érés a 16-oson kívül, szóval még ha szabálytalan lett volna, akkor sem lett volna tizi, meg egy Valverde elleni pici lökés büntetőterületen belül, amit maga a sértett sem reklamált, annyira röhejes volt. És ez volt az a meccs, ahol nálatok elszakadt a cérna, amikor még tisztán felétek fújtak. Ez teszi nekem még komolytalanabbá az egészet, biztos lehetne találn 2-3 meccset, amikor tényleg ti jöttetek ki rosszul a buliból, de pont ezt sikerült kiválasztani... Meg persze előtte az Espanol meccs, ott tényleg jogosan elmaradt egy kiállítás. Szerintetek nekünk hány ilyenünk volt, főleg ősz végén? A bigfoot Lewy ítéleten még nálatok is röhögtek, annyira szánalmas volt, sorra maradtak el a taposások, gólvonalon átjutott labdák, stb.
Fordítva nálunk is, már nem emlékszem, melyik meccs volt, ahol DJ utolsó emberként szabálytalankodott, és elengedték, én simán kiszórtam volna. Votl ilyen is, ahol felénk billent a dolog.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy