Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tegnap Tomas Roncero az AS főszerkesztője a Negreirazás után szintén ilyesmire hivatkozott (tavalyi Laporta által vélt elcsalt bajnokság, amikor közelében sem voltunk a címnek)
Sajnos Bence itt végül Troymnak van igaza.bence0330 írta: ↑2025.04.26. 10:59:02Én csak ilyent láttam. Olvasd végig a madridomot azidőtájt a topikjában, mindenki 4-5 meccset írt, és világ viccét, hogy egy lett, és biztos a liga nem akar klasszikót nélküle. Más médiumokat is követek, ott is ugyanez volt a helyzet, gyakorlatilag nem láttam kivételt. De ez annyira extra rossz ítélete volt, hogy nehéz is lett volna nem mellé állni.
Amúgy remélem, hogy a madridi fejekben nem lesz tiszta kép az egész tegnapi ügy miatt, mikor pályára mennek, akkor kivégzés lehetne a vége.
Nem olvasom a magyar fórumot, de spanyolhonban még a piros lapot is megkérdőjelezték és ment a Negreia ligázás, az igazságot és fair-playt követelő edzőjük meg lezárta annyival, hogy "Mbappe amúgybence0330 írta: ↑2025.04.26. 10:59:02Én csak ilyent láttam. Olvasd végig a madridomot azidőtájt a topikjában, mindenki 4-5 meccset írt, és világ viccét, hogy egy lett, és biztos a liga nem akar klasszikót nélküle. Más médiumokat is követek, ott is ugyanez volt a helyzet, gyakorlatilag nem láttam kivételt. De ez annyira extra rossz ítélete volt, hogy nehéz is lett volna nem mellé állni.
Amúgy remélem, hogy a madridi fejekben nem lesz tiszta kép az egész tegnapi ügy miatt, mikor pályára mennek, akkor kivégzés lehetne a vége.
Én csak ilyent láttam. Olvasd végig a madridomot azidőtájt a topikjában, mindenki 4-5 meccset írt, és világ viccét, hogy egy lett, és biztos a liga nem akar klasszikót nélküle. Más médiumokat is követek, ott is ugyanez volt a helyzet, gyakorlatilag nem láttam kivételt. De ez annyira extra rossz ítélete volt, hogy nehéz is lett volna nem mellé állni.
Nem kétlem, hogy ezt csinálják. A lényeg szerintem az, hogy sokat tévednek, ha a Madrid javára is, az még inkább ezt erősíti, sőt, rossz szellemben is vezetik a mérkőzéseket. A Liga korábban sokkal technikásabb volt, mára eldurvult. A kisebb csapatok észrevették, hogy szabad hentelni, hát hentelnek. Lewandowski is nyilatkozta, hogy arra számított, hogy milyen nagyon technikás lesz majd itt a bajnokság, ehelyett mocskos játékstílussal szembesült.
Ezt felesleges volt bedobniuk, tudtuk, hogy nem tartják be, így meg megfutamodás. De egy komolyabb fellépést szükségesnek tartok.
A tegnapi videóban (nem szó szerint kielemezve, így videós utalás, amit úgy értelmezel ahogy akarsz) volt egy Real játékos lábfejébe beletaposás. Idén volt már minden szitu, ki lett tárgyalva, hogy lábfej sárga, fölötte, nagy erővel piros, Mbappe esetében a játékvezetői jegyzőkönyvvel ellentétben nem a játék megjátszására irányult, így 1-3 helyett 4+ lett volna a megfelelő eltiltás.gránit írta: ↑2025.04.26. 09:39:19Ha nincs vaj a fülünk mögött, nincs mitől tartanunk a Negreira-ügyben. Vagy van? (Amúgy nem lesz belőle semmi)
A kritika nyilván nyomásgakorlás is egyben. Ha a bíró helyesen döntött a videókban bemutatott szituációkban, akkor a kritikákat könnyedén lehet cáfolni, ahelyett, hogy a kritikát önérzetesen kikérnék maguknak.
Ha a bírók a Madrid javára is tévednek, az megint azt igazolja, hogy a bíráskodás rossz, és ezt mi is tudjuk.
Ha nincs vaj a fülünk mögött, nincs mitől tartanunk a Negreira-ügyben. Vagy van? (Amúgy nem lesz belőle semmi)
A kritika nyilván nyomásgakorlás is egyben. Ha a bíró helyesen döntött a videókban bemutatott szituációkban, akkor a kritikákat könnyedén lehet cáfolni, ahelyett, hogy a kritikát önérzetesen kikérnék maguknak.
Folyik a Negreira per. Tegnap is Negreirazott agyba főbe a Real TV. És kezdjünk bírózni? A Real Madrid szurkoló szövetség vezetők mindent hagynak. Lásd a tegnapi nap. A pofátlanság netovábbja, hogy Tebas is okoskodott megint, hogy ez hatalom fitogtatás, és ezt támogatják és hagyják. Ki?
Mindig fel volt emelve, talán nem mindenki, de Xavi, Michel és más edzők felemelték, a szurkolók meccs utáni dühöngéseiről és az újságcikkek sokaságáról nem is beszélve.
Ezért nem kellene foglalkozni az ő értelmezésükkel. Tőlük teljesen függetlenül fel kellene emelnünk a szavunkat a játékvezetés színvonaltalansága ellen.