Micsoda kontrát futottak most is, még Dembelé nélkül is életveszélyesek.
Donnarumma meg jah, az elején meccsben tartotta őket. De hogy is mondta LE az első meccs után? "Ez egy kapus dolga", ennyi.

Van még esélyünk, ha ügyesek az első félidőbe és találnak két gólt. Sokat jelent, hogy az idegenben lőtt gól nem számít duplán. De ez is szép eredmény tőlük.
Jó, az ilyen csapatok azért sosem "igazi" 14. és 16. helyezettek. A Tham kerete nem brutális, de 1-2 klasszis szint ott is van azért, a Unitedé meg igen, szerintem ha ők jó szezont mennének, Fernandes simán aranylabda esélyes lenne, nem is értem, mit keres ő még ott. Ezt a két csapatot nem rakták össze elég jól, és nem elég stabilak. Meg persze inkább a PL jó csapatainak a mélységét mutatja, hogy vannak elegen, akik előzzenek, ha nincsenek ott a topon.
Mert nincs klasszisuk elöl, ennyi az oka. Illetve 3-4 kezdő játékos sérült náluk, amit kevés csapat bír el és így is partiban voltak a Psg-vel…mondjuk ők látszólag visszavettek.csababarca írta: ↑2025.04.29. 23:20:04Arsenal viszont jobb lenne nekünk egy esetleges döntőben, súlytalan csapat, egyedül a pontrúgásaik veszélyesek, de amúgy 25 méterig tudnak focizni, onnan kuka.
Ha meg anno a Realt választja, akkor nagyon nagy valószínűséggel már többszörös BL győztes lehetne. Így is játszott már döntőt, de ott pont ő sült be meg Neymar, pont azok, akik hozhatták volna.
Ha nem is volt 50-50, de a két legjobb csapat szerintem pont 20-ban találkozott a döntőben utoljára.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.29. 21:30:48Egy döntőben, semleges helyszínen ki tudja mi történne, főleg hogy addigra mi is kipihentek lehetnénk, a sérültek visszatérhetnének. Május 18 és 31 között összesen 3 meccs lenne, 18-án bajnoki, 25-én utolsó bajnoki, majd 31-én BL döntő, az már nem egy brutál tempó.
Mindenesetre reméljük focit látunk majd a BL döntőben mert akkor az azt jelenti hogy mi jutottunk tovább és nem az Inter![]()
Nem tudom mikor volt utoljára előzetesen annyira 50-50-es döntő a 2 legerősebb csapattal, de nem mostanság![]()
Egy döntőben, semleges helyszínen ki tudja mi történne, főleg hogy addigra mi is kipihentek lehetnénk, a sérültek visszatérhetnének. Május 18 és 31 között összesen 3 meccs lenne, 18-án bajnoki, 25-én utolsó bajnoki, majd 31-én BL döntő, az már nem egy brutál tempó.
Xavi alatt azért már bontogatta a szárnyait. Flick kezei alatt pedig még inkább megnéztem volna szívesen megnéztem volna, hogy mit tud, de ez már sosem fog kiderülni.