2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jó elemzés. Annyit hozzátennék, hogy azért a meccs nagy részében nagyon keményen lenyomtuk őket és voltak azért olyan pontok, amikor látszódott az Interen, hogy nagyon szabadulna a nyomásból. De a végeredmény, hogy ja, taktikában jobbak voltak.
Ez így van és pont emiatt dühítő, hogy három gólt is kaptunk tőlük.
Vagy Araujonak kellene vagy Fortnak, mert E.G sem egy életbiztosítás azon a poszton. Anno az Uru jól tolta a jobb bekk pozícióban is, de lehet a Yamallal való kombinatívabb játék miatt Fort lenne a jó választás. A Valladolid ellen mindenképpen Fortot játszatnám.Chino írta: ↑2025.05.01. 17:04:55Nem tudom jobb oldalon ki fogja pótolni Koundét, nagyon rosszul jött a kiesése. Egy Balde-Koundé széllel már támadásban és védekezésben is sokkal előrébb lehetnénk. Azért egy BL elődöntőben szélső védők nélkül játszani több mint hátrány, mégis simán és megérdemelten jók lettünk volna egy minimum 1, de inkább két gólos győzelemre. Remélem a szerencséből is kifogy addig az Inter.
Egyrészt hagy legyen már meg mindenkinek a saját véleménye es hagy vizsgálja objektíven is kicsit a focit nem csak fanatizmussal.
Kicsit (nagyon) elszámoltad azt a 30% Bl esélyt, ha az összes támadónk piros lapot kapott volna egy culé még akkor se ad ilyen alacsony esélyt. Majd a Boixos megmutatja, hogy milyen az igazi fanatizmus, amikor nem csak 15 percenként eléneklik a Barça himnuszt. Igenis mi vagyunk az esélyesek a továbbjutásra! 2010ben az Inter 10 emberrel harcolta ki a Bl döntôt Barcelonában.
Hát nézd, matematikailag ha a 4 csapatot kb azonosnak veszünk, akkor a két meccsen 50%*50%=25% az esélyünk a győzelemre, szóval a 30-al azt mondtam, hogy mi esélyesebbek vagyunk, mint egy másik csapat.Barcaforever írta: ↑2025.05.01. 12:54:56Kicsit (nagyon) elszámoltad azt a 30% Bl esélyt, ha az összes támadónk piros lapot kapott volna egy culé még akkor se ad ilyen alacsony esélyt. Majd a Boixos megmutatja, hogy milyen az igazi fanatizmus, amikor nem csak 15 percenként eléneklik a Barça himnuszt. Igenis mi vagyunk az esélyesek a továbbjutásra! 2010ben az Inter 10 emberrel harcolta ki a Bl döntôt Barcelonában.
Flick észszerűen állítja össze a csapatot, a francia nélkül egy Araujo-Cubarsí-Iñigo-Baldé védelmünk lesz. Raphinanak jobban kell segítség, mint Yamalnak, az uru meg szépen húzza fel a falat jobb oldalon.
Én sem gondolom, de a Martin felbukkanása óta lejátszott meccseken kiderült, hogy ő védekezésben sem nélkülözhetetlen, de előre játékban végképp szürke, ötlettelen, és egy elődöntőben, vesztésre állva, amikor kötelező gólokat lőni, és muszáj széthúzni, megbontani a védőfalukat, sok múlhat ezen.
Ez nem érv, ezzel nem lehet lesöpörni a szurkolói észrevételeket.
Marcos Alonsóval rengeteg probléma volt, nem férne be, ugyanolyan ötlettelenül játszott, mint Martin, csak idősebben.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.30. 23:43:12Gerard Martin és az ő játszatása a legfőbb probléma idén de azzal nem volt semmi probléma, hogy 2 évig nem tudtunk mit kezdeni a BL győztes, akkor még válogatott Marcos Alonsoval, aki most elférne Martin helyett a szintén lesajnált Inigo mellett
Szerintem pontosan fordítva van, mert éppen azt és éppen úgy emelted ki tőlem, ahogyan azt értelmezni akartad, mert az indoklásoddal konkétan ezt kifejtetted.
Marosán György elvtársat nem ismerem, sorry, de Lucho idézete az tegnapi és a kapus hozzáadott bravúrjairól szólt, szóval elég aktuális, mert éppen Donnarummáról, azaz a kapus teljesítményéről szólt.
"Nem a zsemle kicsi a pofátok nagy" nem én mondom Marosán György elvtárs mondta.
Látom rajta vagy a témán. Tökéletes edző nincs! Otthonról könnyű okosnak lenni. Aláírom voltak taktikai döntésai ma amelyek nekem sem tetszettek, de arról miért az edző tehet, h pl a védő fekve nézi, elsarkazzák mellette a labdát vagy, h a védelem főként a kapus is orbitális hibákat csinál a bekapott gólnál? Ezek nálam nem edzői hibák, hanem…
Óriási tévedés!FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.01. 00:15:44Azt kell nézni, mennyiért hoztuk Teket, Eric Garciat, Gerard Martint, Inigot akár Cubarsit vagy Araujot.
Érdemes ahhoz igazítani az elvárásokat.
A meccs előtti hsz-ből idézek :
......elég lett volna a megfelelő időben egy vagy max 2 bravúr....illetve elkerülhetett volna egy fotelből is holdat súroló magasan beívelt labdára való buta kiszaladást.....