Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
davi10
Llegenda del Barça

2025.05.06. 20:46:34

MessiNeymarSuarez írta:
2025.05.06. 20:40:04
Amúgy meg ki sem álljunk hanem lázadjunk RM módra:
Legalább ilyenkor ne velük foglalkozzunk...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.05.06. 20:43:43

Troym írta:
2025.05.06. 20:36:36
Ez a GM-EG szélsőhátvéd páros még Laliga szinten is jóindulattal közepes, nem tudom miben lehet bízni, ez túl sok, hogy bármelyik oldalon szét tudják szedni a védekezést.
Erőlét, magasság bármi, biztos megvan az oka. Mondanám, hogy az utolsó meccsen hétvégén nem játszott rosszul, de hát ez más szint lesz. Igazából nem lepődnék meg, ha kiesnénk ennek a mostani Barcelonának a legjobb 16 között volt , van a szintje, és szerencsés sorsolás esetén a legjobb nyolcban. Ahogy tavaly is. Hiányzik még néhány igazolás és nem utolsó sorban ezen a szinten már szerencsére is szükség van.

Ha választani lehetne, azt szeretném, hogy mi nyerjük meg a BL-t aztán az Arsenal, Inter, Psg sorrendben örülnék a győztesnek.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.05.06. 20:40:04

Amúgy meg ki sem álljunk hanem lázadjunk RM módra:

*RM-os táskás bírót küldenek a Barca meccsére miközben már a RM nincs bent
*Emellett akivel 3-0 a Roma ellen, 4-0-ra a PSG ellen kaptunk ki
*VAR-nál az lesz aki 1-0-nál nem szólt az egyértelmű Inter kezezésnél
*a FIFA elnöke lenyilatkozza hogy ő Inter szurkoló és reméli hogy az Inter fog a döntőbe jutni.

Viccen kívül, az Úriemberek egy ilyen után mennyire lennének felháborodva?! :lol: :lol:

Amúgy nem várok mást csak hogy mindenki adja ki a legjobbat magából, küzdjenek csapatként ahogy idén szoktak, amit kell verjék be és ne valami orbitális egyéni/bírói hibán múljon a továbbjutás és elégedett leszek. =D>
Troym
Director del Fútbol

2025.05.06. 20:36:36

Ez a GM-EG szélsőhátvéd páros még Laliga szinten is jóindulattal közepes, nem tudom miben lehet bízni, ez túl sok, hogy bármelyik oldalon szét tudják szedni a védekezést.
torotam
Jugador d'estrella

2025.05.06. 20:13:56

soadroli írta:
2025.05.06. 19:30:34
Sport szerint Gerard Martin kezd. Isten áldása legyen rajta :mrgreen:

Szczesny - Eric, Cubarsí, Iñigo Martínez, Gerard Martín - De Jong, Pedri, Olmo - Lamine Yamal, Raphinha, Ferran

VAMOS!
A hétvégi MoM címe után biztosra vettem, hogy GM-et a kezdőbe rakja Flick. Tuti, hogy rá külön készültek, meg lehetett volna lepni őket egy Inigo vagy Fort kezdőbe jelöléssel a balszélen. Sajnos úgy érzem, hogy GM a félidőig se húzza ki 'Dumfries' mellett, de most nagyon ne legyen igazam (itt ezen a ponton már nem elég, hogy hajt meg szimpatikus valaki).
Eric helyett Araujo sem lett volna ördögtől való dolog.
csababarca írta:
2025.05.06. 19:49:39
Koncentráltan, ne legyenek egyéni hibák, dolgozzon meg az inter a gólokért, passzoljanak ki, dolgozzák ki, az nem érdekel.
De ne legyenek elcsúszások se védekezésben, se egyénileg.
Abszolút így!
Az Inter az első meccsen bőven kapott ajándékba egyéni hibákat. Raphinha is konzisztensen mellédurrogtatta jó pozíciókból, ígéretes kontrák halltak el rossz döntések miatt.
Ma nagyon élesnek kell lennie az Olmo-Raphi-Yamal-Ferran támadónégyesnek.
Visca el BARCA!
Sinya22
Director del Fútbol

2025.05.06. 20:12:42

Előző meccsen se lett volna gond a szögleteknél, hiába magasabbak, csak határozottabbnak kell lenni mindenkinek, kapusnak is. Valahogy sors fintora lenne, ha ma pont egy fejesgóllal nyernénk :D Hajrá
pep71
Entrenador del Barça

2025.05.06. 20:07:19

davi10 írta:
2025.05.06. 20:02:44
Se Araujo, se Chris? Hány fejesgólt kapunk ma? :D
Reméljük Tek most legalább megpróbál pár szögletre kijönni..magassága adott hozza
Ahogy várható volt Flick bízik ma is abban, h többet lő a Barca mint az ellenfél..meglátjuk
Elég sok top BL csapatnál kezdő is lehetne egy Chris , Ara duó..bárcsak a széleken is ilyen mélység lenne.
davi10
Llegenda del Barça

2025.05.06. 20:02:44

Se Araujo, se Chris? Hány fejesgólt kapunk ma? :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.05.06. 19:53:58

Ronaldinho&Barca írta:
2025.05.06. 19:12:59
Piszok hosszú utat tettünk meg eddig, 2015 után újra ott lehetünk a döntőben, hihetetlen érzés, és köszönöm a csapatnak, mert vissza adott valami érzést, amit rohadt rég éreztem, az első kivételével az összes bl menetelést végig szurkoltam, követtem, jó újra abból a régi izgatott állapotból most ismét kapni, de a munka még nincs elvégezve, kőkemény 90 perc vár ránk a San Siroban, az Inter is hosszú idő után szeretne ott lenni, én hiszek ebben a csapatban, még ha olykor vannak hatalmas kérdőjelek a játékosok vagy épp Flick döntései kapcsán, ki kell menni és győzni kell, és örülök hogy X lett az első meccs, mert így focit fogunk látni!

Csak a Barca!
Egyetértek, és pont ezért nem lennék annyira elkeseredve egy esetleges mai búcsú miatt, persze nagyon jó lenne döntőzni, de így is túlteljesített a csapat és végre megmutatták hogy fel tudják venni a kesztyűt szinte bárkivel, mindezt élvezetes, izgalmas játékkal, csapatként küzdve, nem mellesleg nagyon fiatal tengellyel. Ami fáj azért hogy egy Baldé-Koundé szárnnyal most ez 70-30-as meccs lenne a javunkra, ezt akkor is orvosolni kell a nyáron ha nem esünk ki ma.

GM kezd, nem is értem...Olmot én is csereként hoztam volna be, Lewandowskit kezdettem volna hogy a Cápa csereként, illetve egy esetleges hosszabbítást is jobban bírna. Bízom benne hogy Flick kitalált valami okosat és tudja hogy mit csinál, nem pedig a saját rögeszméjébe esik.
Remélem az Inter nagy emberfogásával és a fél csapat Yamalra küldését viszonozva távoli lövéseket sokszor fogunk próbálni(lásd Raphinha gólját múlt héten), nagyon kelleni fog.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.05.06. 19:49:39

Engem nem érdekel ki kezd, aki pályára lép hagyjon ott mindent és kész.

Koncentráltan, ne legyenek egyéni hibák, dolgozzon meg az inter a gólokért, passzoljanak ki, dolgozzák ki, az nem érdekel.
De ne legyenek elcsúszások se védekezésben, se egyénileg.

Meglepne ha nem lőnénk minimum két gólt 90.perc alatt, de nagyon élesnek kell lenni.

Olmot én azért inkább a végére tartogatnám, kincset érhet akkor.

Tobias88 írta:
2025.05.06. 19:45:45
Volt róla hír hogy miért adja a tv-ben is az rtl a meccset? Rajottek hogy nem veszik meg inkább az emberek? 😅
Nem, mert ezt már a szezon legelején elmondták, hogy az elődöntő és a döntő már mindenki számára elérhető lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tobias88
Entrenador del Barça

2025.05.06. 19:45:45

Volt róla hír hogy miért adja a tv-ben is az rtl a meccset? Rajottek hogy nem veszik meg inkább az emberek? 😅
94:39 6 - 1
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.06. 19:30:34

Sport szerint Gerard Martin kezd. Isten áldása legyen rajta :mrgreen:

Szczesny - Eric, Cubarsí, Iñigo Martínez, Gerard Martín - De Jong, Pedri, Olmo - Lamine Yamal, Raphinha, Ferran

VAMOS!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2025.05.06. 19:47:45-kor.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2025.05.06. 19:12:59

Piszok hosszú utat tettünk meg eddig, 2015 után újra ott lehetünk a döntőben, hihetetlen érzés, és köszönöm a csapatnak, mert vissza adott valami érzést, amit rohadt rég éreztem, az első kivételével az összes bl menetelést végig szurkoltam, követtem, jó újra abból a régi izgatott állapotból most ismét kapni, de a munka még nincs elvégezve, kőkemény 90 perc vár ránk a San Siroban, az Inter is hosszú idő után szeretne ott lenni, én hiszek ebben a csapatban, még ha olykor vannak hatalmas kérdőjelek a játékosok vagy épp Flick döntései kapcsán, ki kell menni és győzni kell, és örülök hogy X lett az első meccs, mert így focit fogunk látni!

Csak a Barca!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.05.06. 19:12:53

Eddig a szezonban az igazán téttel bíró meccseket hoztuk igazi gólesőkkel, ma sem lesz másképp.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2025.05.06. 19:11:03

Én nem tudok mást elképzelni csak a döntőbe jutást. 1 hete már itthon és meló közben is BL lázban égek, nagyon várom a meccset. Nem emlékszem mikor voltam ennyire "besózva". Xavi alatt több meccsen is bealudtam, most egy-egy meccs után alig bírok elaludni. Győzni kell mindenáron!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.06. 19:05:56

Troym írta:
2025.05.06. 18:15:27
MessiNeymarSuarez írta:
2025.05.06. 17:54:20

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de én kezdem elfogadni hogy valószínűleg ma nem lesz meg a továbbjutás a jelen körülmények között mert túl sok minden szól ellenünk, ami szomorú lesz, de azt hiszem nem búslakodhatunk hiszen elképesztő változáson ment keresztül a csapat, 2-3 éve még az EL-ben Ten Hag-féle MU-k meg Frankfurtok oltottak minket be, most meg ott vagyunk hogy 5 meccsre a Triplázástól ami hihetetlen, és nagyon szépet meneteltek a foghíjas kerettel is.
Egyedül ami szomorú az hogy feltehetőleg nem lesz még egy ilyen águnk, de ebből okulni kell és a nyáron úgy erősíteni a keretet hogy jövőre bármilyen ágon, bárki ellen fel vehessük a kesztyűt még 1-2 fontos hiányzóval is.
De ez még odébb van, még bent vagyunk szóval szurkoljunk a csapatnak, hátha Flick előáll valami okossal és újabb csodát tesznek a srácok. =D>
Értem mire gondolsz, de ezt az esélyt elszalasztani meg évtizedes hiba lenne (sajna szó szerint).
Nem véletlen a nyolcad és negyeddöntő a leggyakoribb végállomásunk BL-ben (a két csoportkör kiesést próbálom rossz álomként megélni), kb 5-7 jobb csapat van nálunk jobb játékosokkal, idén mindet elkerültük ezidáig, de anno hányan imádkoztak, hogy nehogy a PSG jöjjön a nyolcaddöntőben, mert vége a koncertnek és jövőre simán belenyúlhatunk egy komolyabb nyolcaddöntőbe.
Mondjuk most annyi szerintem a különbség, hogy ha belfutunk a PSG-be, akkor is továbbmehettünk volna, lett volna egy kb 50-50%-unk, remélem, jövőre is olyan erősek leszünk, hogy kb így állna a dolog. De ja, akkor végződhetett volna rosszabbul is a BL szezon. Egy ilyen top2-3 csapat ellen az elmúlt években full esélytelenek lettünk volna. Most az Inter fontos hiányzókkal együtt 50-50 szerintem, elődöntőben meg már tényleg rendben lenne az is, ha kiesnénk, persze valahogy be kellene húzni, akárhogy is.

Meg persze ha elkezdünk így váltakozva az élmezőnyben végezni, akkor belefér 1-1 nyolcaddöntős távozás, még ha nem is örülünk neki, benne van az ilyen sorsolás a pakliban. De amíg közben elődöntőzünk is, vagy neadjisten még tovább jutunk, addig ez természetes.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sonoma
Capitá del Barça

2025.05.06. 18:46:42

A védelmünkön múlik meg lesz-e a döntő.
A támadósorunk képes rúgni 1-2 gólt idegenben is, a kérdés mennyit hibáznak a védőink. Még egy olyan védekezés, mint az odavágón volt nem fér bele.
Én bízom benne, hogy feljavulunk és mosolyogva fekszem (fekszünk) le.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.06. 18:15:27

MessiNeymarSuarez írta:

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de én kezdem elfogadni hogy valószínűleg ma nem lesz meg a továbbjutás a jelen körülmények között mert túl sok minden szól ellenünk, ami szomorú lesz, de azt hiszem nem búslakodhatunk hiszen elképesztő változáson ment keresztül a csapat, 2-3 éve még az EL-ben Ten Hag-féle MU-k meg Frankfurtok oltottak minket be, most meg ott vagyunk hogy 5 meccsre a Triplázástól ami hihetetlen, és nagyon szépet meneteltek a foghíjas kerettel is.
Egyedül ami szomorú az hogy feltehetőleg nem lesz még egy ilyen águnk, de ebből okulni kell és a nyáron úgy erősíteni a keretet hogy jövőre bármilyen ágon, bárki ellen fel vehessük a kesztyűt még 1-2 fontos hiányzóval is.
De ez még odébb van, még bent vagyunk szóval szurkoljunk a csapatnak, hátha Flick előáll valami okossal és újabb csodát tesznek a srácok. =D>
Értem mire gondolsz, de ezt az esélyt elszalasztani meg évtizedes hiba lenne (sajna szó szerint).
Nem véletlen a nyolcad és negyeddöntő a leggyakoribb végállomásunk BL-ben (a két csoportkör kiesést próbálom rossz álomként megélni), kb 5-7 jobb csapat van nálunk jobb játékosokkal, idén mindet elkerültük ezidáig, de anno hányan imádkoztak, hogy nehogy a PSG jöjjön a nyolcaddöntőben, mert vége a koncertnek és jövőre simán belenyúlhatunk egy komolyabb nyolcaddöntőbe.
pep71
Entrenador del Barça

2025.05.06. 18:09:02

bence0330 írta:
2025.05.06. 17:34:59
pep71 írta:
2025.05.06. 17:21:51
Cubarsi sokkal többet hibázik lesreállításban mint Araujo..1 oka van, h Araujo miért nem játszik Flick-nél, az pedig a labdaügyesség, ami Flicknél mindennél fontosabb.
Flick nem egy BL elődöntőben fog változtatni az egész éves taktikáján(ugyanolyan fafefű ebben mint Pep) és eddig bevált neki. Már csak 3x kell és triplázás lehet belőle.
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Egyetértek teljesen az eszmefuttatással, Flick logikája szerintem is ez, de ha ezt követi, akkor mi a fűzfán fütyülő rézangyalát keres ott Gerard Martin, aki Araujónál is osztályokkal gyengébb labdával, cserébe még lassaú és max közepes védő?
😁😁😁 jó kérdés, engem is őrületbe kerget, h GM-et játszatja, de az eredményeket őt igazolják.
Nálam baloson Christensen kezdene. Elit sebesség és labdával is nagyon jó. Jobboson Ara, aztán jöjjön az Inter , barca meg kontrázzon. De Flick nem ilyen fickó.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

bence0330 írta:
pep71 írta:
Cubarsi sokkal többet hibázik lesreállításban mint Araujo..1 oka van, h Araujo miért nem játszik Flick-nél, az pedig a labdaügyesség, ami Flicknél mindennél fontosabb.
Flick nem egy BL elődöntőben fog változtatni az egész éves taktikáján(ugyanolyan fafefű ebben mint Pep) és eddig bevált neki. Már csak 3x kell és triplázás lehet belőle.
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Egyetértek teljesen az eszmefuttatással, Flick logikája szerintem is ez, de ha ezt követi, akkor mi a fűzfán fütyülő rézangyalát keres ott Gerard Martin, aki Araujónál is osztályokkal gyengébb labdával, cserébe még lassaú és max közepes védő?
Ráadásul volt olyan hogy egy fontos meccsen(talán a Dortmund elleni visszavágó) ahol kb csak minden második olyan labdára mozdult ami az oldalvonal felé megy, mintha lusta lenne, nem egyszer eljátszva azt hogy ő megáll majd végül az ellenfél játékosa meg röhögve összeszedi, meccsben tartva, egy ilyen hozzáállású meccs után szerintem Fort vagy bárki más simán kikerült volna. Szóval ha ma is kezd akkor remélem olyan erőbedobással teszi mintha élete utolsó meccse lenne.

Érdekesen alakulnak az oddsok, az odavágó előtt és után 1.7 körül voltunk mi és 2.3 körül az Inter, most meg már Baldé-Koundé hiányában alig számítunk papíron esélyesebbnek(1.83 nekünk és 1.98 az Internek)
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

pep71 írta:
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
pep71
Entrenador del Barça

Khyzz írta:
2025.05.06. 13:33:01
Araujo egy nagyon jó védő, szeretem a szenvedélyes játékosokat mint Ő aki mindent otthagy a pályán, DE nem passzol Flick rendszerébe: nem igazán érzi a lestaktikát és rosszul passzol, emellett szerintem nem is annyira intelligens játékos. Ezek miatt jobb szélsőnek abszolút nem tenném, legalább az egyik oldalra kell egy szélső hátvéd akivel lehet összjátékot produkálni és Yamal sokkal jobb ha van némi segítsége, ne kelljen állandóan 3 védőn átverekednie magát egyedül. (És ami nagy vesszőparipám vel hogy MINDIG benne van egy párharcot/fontos meccset befolyásoló hiba [PSG elleni kiesést még mindig nem bocsájtottam meg neki])

Középre tényleg kellene a magasság légvédelem miatt. Én nagy rajongója vagyok Chrisnek: gyors, pontos, magas, sallangmentes és jól passzol én Cubarsival szivem szerint őt kezdetném de valljuk be keveset játszott, számunkra ő zsákbamacska, csak Flick tudja hol van most valójában. Cubarsi azt hiszem egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen.

Ebben az esetben Inigot balra tenném, szerintem van annyira intelligens, hogy a védekezést megoldja ha kap egy minimális segítséget. Emiatt a kp nálam: FdJ, Pedri és a presszing miatt Gavi lenne. Gavi egyre jobban kezd formába lendülni és kedvelem benne, hogy a lelkét kidolgozza a csapatért, szerintem kellene a harciassága. Amikor Inter elfáradt és még van eredménykényszer akkor jöhet Olmo.
Nálam Olmo mindenképp előrébb van mint Fermin, szerintem egyszerűen jobb összjátékban és remekül alakit ki helyzeteket, ezzel a támadósorral nagyon passzol.

Támadók nem kérdés.

Bízom Flickben, számomra olyan edzőnek tűnik aki tud alkalmazkodni az ellenfélhez és tanul a hibáiból/jól tud változtatni. Remélem az Inter nem fog ki még egyszer egy ennyire szerencsés napot mint múlt héten.

Ha pedig GM/Fort közül kellene választani, egyértelműen utóbbira voksolnék, jobb össz/előre játékban és technikásabb, okosabb. (Bár neki is kellene rendesen segitség a védekezésben.) Szorgalmas fiú a GM meg hajt de egyszerűen csetlik-botlik azokkal a hosszú lábakkal.

Szcesnyit is birom, de remélem erre a párharcra már lehozta az összes hibáját és nem lesz több. :)
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Mascherano14
Capitá del Barça

2025.05.06. 17:11:26

Eric García, Cubarsí, Iñigo Martinez, Gerard Martín???? Isteni csoda kell, hogy ne fussanak meg mindkét szélen, és tipikus gólokat kapjunk.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.06. 14:46:01

Elerkezett a nap,dontobe juthatunk!! Akarhogy,be kell jutni [-o< ha Martinnal,ha nelkule valahogy be kell huzni.Itt az esely,nem egy verhetetlen ez az inter..
Eredmenyek app Inigot irja balosra
Khyzz
Barça B

2025.05.06. 13:33:01

Araujo egy nagyon jó védő, szeretem a szenvedélyes játékosokat mint Ő aki mindent otthagy a pályán, DE nem passzol Flick rendszerébe: nem igazán érzi a lestaktikát és rosszul passzol, emellett szerintem nem is annyira intelligens játékos. Ezek miatt jobb szélsőnek abszolút nem tenném, legalább az egyik oldalra kell egy szélső hátvéd akivel lehet összjátékot produkálni és Yamal sokkal jobb ha van némi segítsége, ne kelljen állandóan 3 védőn átverekednie magát egyedül. (És ami nagy vesszőparipám vel hogy MINDIG benne van egy párharcot/fontos meccset befolyásoló hiba [PSG elleni kiesést még mindig nem bocsájtottam meg neki])

Középre tényleg kellene a magasság légvédelem miatt. Én nagy rajongója vagyok Chrisnek: gyors, pontos, magas, sallangmentes és jól passzol én Cubarsival szivem szerint őt kezdetném de valljuk be keveset játszott, számunkra ő zsákbamacska, csak Flick tudja hol van most valójában. Cubarsi azt hiszem egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen.

Ebben az esetben Inigot balra tenném, szerintem van annyira intelligens, hogy a védekezést megoldja ha kap egy minimális segítséget. Emiatt a kp nálam: FdJ, Pedri és a presszing miatt Gavi lenne. Gavi egyre jobban kezd formába lendülni és kedvelem benne, hogy a lelkét kidolgozza a csapatért, szerintem kellene a harciassága. Amikor Inter elfáradt és még van eredménykényszer akkor jöhet Olmo.
Nálam Olmo mindenképp előrébb van mint Fermin, szerintem egyszerűen jobb összjátékban és remekül alakit ki helyzeteket, ezzel a támadósorral nagyon passzol.

Támadók nem kérdés.

Bízom Flickben, számomra olyan edzőnek tűnik aki tud alkalmazkodni az ellenfélhez és tanul a hibáiból/jól tud változtatni. Remélem az Inter nem fog ki még egyszer egy ennyire szerencsés napot mint múlt héten.

Ha pedig GM/Fort közül kellene választani, egyértelműen utóbbira voksolnék, jobb össz/előre játékban és technikásabb, okosabb. (Bár neki is kellene rendesen segitség a védekezésben.) Szorgalmas fiú a GM meg hajt de egyszerűen csetlik-botlik azokkal a hosszú lábakkal.

Szcesnyit is birom, de remélem erre a párharcra már lehozta az összes hibáját és nem lesz több. :)
Válasz küldése