2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Félreértés ne essék, Araujo tőlem mehet már rég óta és ennek ellenére sem kellene Tah szerintem (továbbra is hova? Cubarsi helyett kizárt, Inigo a legbiztosabb pontunk, cserének ott van Cris, Eric, Kounde, visszatér Lenglet. Ha ingyen védő jön, akkor szélső bekk jöjjön Joao Cancelo, ha mozdítható pl)
Érdekelne, hol az ellentmondás abban, hogy szerintem a világ legjobb védője volt egy ponton, most meg nem. Ha alátámasztod, oké, addig ez így elég megfoghatatlan, logikailag az égvilágon semmi ellentmondás nincs benne, max nem értesz egyet azzal, hogy szerintem a legjobb volt 2-3 éve. Az más tészta, elfogadom, de ellentmondásnak nyoma nincs a dologban. Eleve úgy hoztad fel, hogy ellentmondás, hogy nem hasonlítottad össze a kijelentést semmivel, önmagában meg eleve nem lehetséges ellentmondani, mert nincs mivel.Barcaforever írta: ↑2025.05.07. 16:24:19...egyre több ellentmondást írsz, most is, hogy Araujo volt a világ legjobbja!? Valamelyik párhuzamos univerzumban talán, de ebben biztos, hogy nem.
Nem hiszek a szememnek.
Utólag természetesen mindenki megmondta. Én a magam részéről Peter előtt emelem a kalapom, aki tényleg megmondta, milyen banánhéjakon csúszhatunk el.
Egyem meg azt a drága lelkét, azért a 86 millió forintért hetente, hagy látszódjon már rajta, hogy majd ki csattan a boldogságtól és lepattan róla az a 37 éves Acerbi a 94. percben, aki az idén még gólt se lőtt.bence0330 írta: ↑2025.05.07. 01:28:45Arán én amúgy azt látom, hogy nem érzi jól magát itt nálunk már. Megtörte, hogy kikerült a kezdőből. Kapar, bizonyítani akar, de mintha közben azért fejben mégsem lenne már teljesen itt. Óriási kár érte, a világ legjobb védője volt ő egy ponton. Még ha nem is lenne tökéletes a Flick rendszerbe, akkor is a világ legjobbjai között lehetne azzal a formájával, annyira jó volt.
Ara futott már 35 felett is..gránit írta: ↑2025.05.07. 07:54:05Teljesen egyetértek, de hát nekünk nem kell khv, mindenki nagyon ügyes volt tegnap is.csababarca írta: ↑2025.05.07. 07:43:19Ettől én még a pillanatnyi állapotokat értékelem, és mindhárom khv-nk kritikán aluli volt, egymást múlták alul, erre gondoltam a kommentemben. 7 kapott gól ez ellen az inter ellen, mondtam, a naptári évben egy kézen meg lehet számolni hányszor rúgtak 2 gólnál többet....mi meg odavissza...szóval senkit nem érdemes a védelemből mentegetni, se ráhúzni a vizes lepedőt, mert ebben a párharcban az összes lelkén száradnak gólok, hibák.
Araujoról: el kell dönteni mit akarunk. Ha Flick ezt a kamikaze focit akarja tovább erőltetni, akkor építse fel újra az urut, mert ehhez a legjobb védőnk. Vagy ha nem bízik benne, akkor hozni kell a két döglassú khv helyett akikben bízik egy futóbolondot, olyat aki fizikálisan is erős, nem nyomják el.
Én nem tudok ilyet megmondom őszintén, de biztos vannak a piacon.
Elképesztő, mennyire erélytelenek voltunk hátul. Sajnos jól öregedett a meccs előtti véleményem, hogy a lényeg, hogy kapott gól nélkül lehozzuk a meccset, mert lőni fogunk, és bárkinek, bárhol, bármikor hintünk egy hármast. A védelmen múlott minden. Az ilyen, szezonokat eldöntő, sorsdöntő meccseken meg nem az számít leginkább, hány játékosunk van meg kilóra, hanem az, hogy azok meg tudják-e nyerni a BL-t. A minőség a legfontosabb.
Kapus, khv, szárnyvédők, fel van adva a feladat a nyárra.
Utolsó soraidra: Tah például. Ő megfutja a 33 km/h-t.
Mert amikor nem játszott, akkor nem nyelte a Barca gólokat??Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.05.07. 07:48:14Tavaly elintézett minket egy idétlen piros lappal, majd bevágta a durcát, idén elintézett minket 2 góllal, lélektelen fos játékkal, az a tűz ami Inigoban megvan, benne már teljesen elaludt. Remélem többet nem látom Barca mezben, a tegnapi volt az utolsó csepp a pohárban.
Teljesen egyetértek, de hát nekünk nem kell khv, mindenki nagyon ügyes volt tegnap is.csababarca írta: ↑2025.05.07. 07:43:19Ettől én még a pillanatnyi állapotokat értékelem, és mindhárom khv-nk kritikán aluli volt, egymást múlták alul, erre gondoltam a kommentemben. 7 kapott gól ez ellen az inter ellen, mondtam, a naptári évben egy kézen meg lehet számolni hányszor rúgtak 2 gólnál többet....mi meg odavissza...szóval senkit nem érdemes a védelemből mentegetni, se ráhúzni a vizes lepedőt, mert ebben a párharcban az összes lelkén száradnak gólok, hibák.
Araujoról: el kell dönteni mit akarunk. Ha Flick ezt a kamikaze focit akarja tovább erőltetni, akkor építse fel újra az urut, mert ehhez a legjobb védőnk. Vagy ha nem bízik benne, akkor hozni kell a két döglassú khv helyett akikben bízik egy futóbolondot, olyat aki fizikálisan is erős, nem nyomják el.
Én nem tudok ilyet megmondom őszintén, de biztos vannak a piacon.
Miért milyen stílus? Még csak személyeskedésnek se nevezném.
Vállalom az újabb tiltást,akár a véglegest iscsababarca írta: ↑2025.05.07. 01:33:50Nálad mindenki a világ legjobbja nálunk egy ponton, mondja valami újat.bence0330 írta: ↑2025.05.07. 01:28:45DJ-nak hasonlóan hibákkal teli homály meccse volt, és ők ketten a csk-k. Araujo még top formájában annak való mentalitásban, a holland akkor sem. Remélem jövőre olyan emberek kapják, akik tényleg megérdemlik mentalitásban és teljsítményben is. Ez kb 15 játékos kettejük előtt, Pedri, Raphinha, Inigo, Lewy féle nevekkel az élen.
Arán én amúgy azt látom, hogy nem érzi jól magát itt nálunk már. Megtörte, hogy kikerült a kezdőből. Kapar, bizonyítani akar, de mintha közben azért fejben mégsem lenne már teljesen itt. Óriási kár érte, a világ legjobb védője volt ő egy ponton. Még ha nem is lenne tökéletes a Flick rendszerbe, akkor is a világ legjobbjai között lehetne azzal a formájával, annyira jó volt.
Cubarsi is gondolom a világ legjobbja, csak kaptunk róla 3 gólt a hétből, meg a csk jelölt Inigóról másik 2-t, de rendben, ők aztán nagy védők.
Nálad mindenki a világ legjobbja nálunk egy ponton, mondja valami újat.bence0330 írta: ↑2025.05.07. 01:28:45DJ-nak hasonlóan hibákkal teli homály meccse volt, és ők ketten a csk-k. Araujo még top formájában annak való mentalitásban, a holland akkor sem. Remélem jövőre olyan emberek kapják, akik tényleg megérdemlik mentalitásban és teljsítményben is. Ez kb 15 játékos kettejük előtt, Pedri, Raphinha, Inigo, Lewy féle nevekkel az élen.
Arán én amúgy azt látom, hogy nem érzi jól magát itt nálunk már. Megtörte, hogy kikerült a kezdőből. Kapar, bizonyítani akar, de mintha közben azért fejben mégsem lenne már teljesen itt. Óriási kár érte, a világ legjobb védője volt ő egy ponton. Még ha nem is lenne tökéletes a Flick rendszerbe, akkor is a világ legjobbjai között lehetne azzal a formájával, annyira jó volt.
Szerintem leginkább ebben rejlik a titok, hogy miért "hanyagolja" Flick, nem a védekezés vagy a lesreállítás.
Ritka okos levezetés és gondolat ezen a fórumon, teljesen egyetértek vele. Eladni marhaság lenne.FCBsteve írta: ↑2025.05.01. 07:09:10Szerintem csak ordítóan hiányzik neki az első félév Flick-el - még mindig... Az előszezon, az első hónapok az új taktikával...Faramuci69 írta: ↑2025.04.30. 23:32:49Ha valaki megvenné, eladnám. Az öltözőben lehet vezér, de a pályán gyenge. Ha Tah relatíve olcsón jönne, szerintem Araujo nem nélkülözhetetlen. Sajnálom, de nem ide való.
Annyira nem jó a labdával, mint pl FdJ, hogy könnyebben ledolgozza a hiányzását...
Ha marad, az előszezoni felkészülés nagyon jót tehet vele...
Az egyik gól sajnos épp róla pattant be, bár nem lehet érte hibáztatni!baas11 írta: ↑2025.05.01. 13:31:27Tegnap nagyon hiányzott a magassága fizikuma ahogy Christensene is …:
Labdával passzjatekban talan gyengébbek mint a Cuba Inigo páros a les taktika alapazosarol es ossszeszokaarol meg kb lemaradtak idén ez is jol látszik !
De tegnap biztos h nem kapunk 2 ilyen légi gólt ha pályán van( ak) …. főleg Lewa nélkül !
Kivancsi vagyok Milánóban ezeket légi hátrányt h fogja Flick megoldani mert az biztos h még több szöglet pontrugasuk lesz !