Szerintem Rashfordot meg lehetne célozni egy kölcsönnel, ha lejjebb adna a fizujából és talán a MU is nagyobb részét vállalná, ha a PL-en kívülre adná.. Ő is szívesen jönne, télen is az utolsó percig kivárt, hogy érkezhet-e, ráadásul jó esél,lyel a Villának nem lesz jövőre BL.bence0330 írta: ↑2025.05.09. 12:14:33Ja, Fatit belevettem a négyesfogatba, így jött ki a 4 helyett 2. Elvileg az FFP helyzetünk kicsit jobb lesz, ezt is belekalkuláltam. Cancelo-Rashford ezen kicsit túlmenne, de ők egész évben bevethető, jó játékosok, több poszton, velük százszor előrébb lennénk mint a fenti négyessel, sokkal több játékperccel és minőséggel. De nekem jók sima erős közepes csereszintek kisebb névvel, azt viszont scoutoljuk ki jól, és ne ilyen Olmo féle "jó volt az EB-n, szereti a nép, vegyük meg, hogy legyen társasága Christensenéknek a rehabon", meg ne is ilyen Romeu féle történet legyen. Sok ilyen erős közepes, korrekt csere játékos van olcsón, akik tuti szívesen csüccsennének le ide a padra, ha azért kapnak lehetőséget is. Ezeket kell megkeresni, ha Cancelók nem férnek bele.Troym írta: ↑2025.05.09. 12:04:15
Pau Victor és Fort fizujából hozod Cancelot? Szerintem a meccsbónuszára nem futná.
Torre éves! bére 210e Euró, Victor 380e, Fort kiemelkedő fizuja 840e, hárman együtt sem keresnek évi 2 milliót Chukwuedze meg olyan 5-6 milliót keres.
Cancelo, Rashford 15-20 millió között keres, biztos belemegy évi 500e-be akármelyikük.
Ha jobb játékosokban gondolkodunk, és a transzfer árral kisebb gondjaink vannak, mint a fizuval, akkor Rashford helyett Paixão-ért letenném a 30-40 milliót, ő biztos nem kérne csillagászati összeget.
Ezzel gyakorlatilag nem csak a bal oldali szélső probléma oldódna meg, mert szinte bárhová be lehet rakni a támadódsorban és lenne minőségi csere legalább egy évre. Egy kölcsönnel még egy ingyenes igazolással is jobban járnánk. Plusz az a kockázat sincs, hogy nem jön be és hosszú ideig a nyakunkon marad.
EG szerintem nagyon alá van becsülve, van egy gyanúm, hogy az első éve miatt. Ha a Gironából hoztuk volna a tavalyi teljesítménye alapján és az első itteni szezonjában olyan teljesítményt rak le, mint azt idén tette nagyon komoly játékosként emlegetnénk, akár harmadik számú belső védeőként, aki több posztot is meg tud oldani. Nem hiszem, hogy adott bármiféle okot eddig negatív kritikára.
Pedri mellett egy De Jong, Casadó, Bernal trió teljesen rendben van. Ráadásul minden esély megvan, hogy utóbbi idővel hosszabb távon a kezdőbe kerüljön. Már az első meccsein nagyon jól teljesített és az Atleticben is simán kiszorította 16 évesen Casadót a posztján, akinek a sérülése miatt felkerült az U19-ből és stabilan ott is ragadt. Ha nem is egy Yamal szintű játékos vkp pozícióban, de őt nem számolva az utóbbi évek talán legtehetségesebb Barca növendéke.
Ami aggaszt egykicsit, hogy Pedri helyére nincs pótlás. Ha hosszabb időre kiesik az iszonyatosan betehet. Lehetőséget én inkább abban látok, hogy ha Bernalnak sikerül berobbanni, Pedri hiányát egy 4-3-3-al oldhatnánk meg, mert ebben az esetben megoldható az egy vkp-s felállás.