Ebből is látszik, hogy Flick nem szeret rotálni. Nem arról van szó, hogy ne lettek volna rotációra alkalmas játékosok ezekre a posztokra. Flick egyszerűen ugyanazokat a játékosokat nyomatja egyes posztokon. Néhány poszton rotált, a belső védőket, a Pedri melletti mélységi középpályást inkább csak sérülés miatti kényszerűségből, meg néha a középcsatár posztján. De van egy csomó poszt, amelyben egyáltalán nem volt rotáció, és nem azért, mert nem állt rendelkezésre használható tartalék.bence0330 írta: ↑2025.05.11. 11:13:32Plusz én azt hittem, hogy mivel sokat volt szélső, néha vele fogjuk majd rotálni a két hülyére játszatott szélsőnket, akiket mostansra már teljesen kiheréltünk, de ez ha jól rémlik, egyáltalán nem történt meg, ami nekem nagyon meglepő, mert a balszélsőnk csak félig szélső, és feküdhetett is volna neki a dolog.
Támadóközéppályásból elég sok van, Olmo, Fermín, Torre, tulajdonképpen Raphinha, Yamal, Fati, Ferran is azok. A támadógépezet nagyon jól működött ebben a szezonban, a leggólerősebb csapat vagyunk, így a szűkös igazolási lehetőségeinket nem erre a területre használnám el, mert ez már most is jól működik.
Középcsatárt régóta szeretnék, de nem igazán van most jó jelölt a posztra. Osimhen jöhetne, de nagyon drága (75 milliós kivásárlási ár), és az igényeit nem tudnánk megfizetni (már most 15 milliót keres évente, és ennél csak többet akar). Jonathan Davidet megnéztem tegnap is, megint nagyon gyenge volt. Isak szenzációs, de a Newcastle nem adja. Guirassy-t tavaly is jó lett volna elhozni potom 17 millióért, talán még most is ő lenne a legmegfelelőbb választás. Pavlidis tegnap kihagyott egy nagy ziccert, az meccslabda volt a Sporting elleni rangadón, de adott egy szép gólpasszt egy nagy szóló után. Őt tavaly is rebesgették, most is érdeklődtünk iránta, de 100 milliós a kivásárlási ára.
https://www.90min.com/barcelona-transfe ... sea-target
https://www.tribalfootball.com/article/ ... f17d1f1d67
Mivel Ferran remekül teljesített ebben a szezonban a középcsatár poszton, aligha fogunk most oda igazolni, bár kétséges, hogy ezt a teljesítményt tudja-e hozni jövőre is, és Lewandowski nem fog-e kipukkadni. Tavaly jó lett volna egy középcsatárt hozni, Guirassy-t például, és hosszú távon megoldottuk volna ezt a problémát, de ez már így alakult. Esetleg Sem Steijnt meg lehetne próbálni, potom 10 millió eurós a kivásárlási ára, és szórja a gólokat a holland bajnokságban.
Mivel a védelmen csúszott el ez a szezon is, mindenképpen oda összpontosítanám a lehetőségeinket. Visszahoznám a száműzetésbe küldött hátsó szélsőinket, semmi pénzért megoldható, kapus, középhátvéd, védekező középpályás, és adott egy ütőképesebb csapat a jövő évi BL-kiírásra.