Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki tudja, lehet a videóról beszélgettek amivel a Madrid tv most őt támadta. Mindenesetre legutóbb működött a dolog, jól ellenünk fújt az ekezett bíró
Amit most írtál az valid, és más mint amit ezelőtt.Troym írta: ↑2025.05.10. 19:41:34Félidőben már 0-2 volt és GM talán legtragikusabb félidejét hozta, de a többiek sem voltak sokkal jobbak. Pedig akkor a meccs előtt még rendben voltak fejben és nem volt 120 perc, plusz egy BL elődöntő kudarc a fejekben és lábakban...
Most van.
GM a két gólpassza ellenére szerintem gyenge volt 60 percig (120 percet nyomott)
Cubarsi rossz döntést hozott többet (játszott 105 percet)
Inigo valamilyen sérülés miatt lett leszedve (75 percet játszott)
Araujo szintén rémgyenge volt
EG 100 percet játszott és sérülés/fáradtság miatt cserélték
4-ből 3 cserélve lett, közel mind gyenge volt és ki vannak facsarva testben és lélekben, plusz jön egy sokkal gyorsabb Vini+Mbappe, mint az Inter támadói 3 nappal később...
Úgyhogy fenntartom a véleményem, hiba ugyanazt a 4 embert a kezdőbe tenni a védelemből.
Chris pihentebb és gyorsabb, Balde ha bírja akár csak egy félidőt, akkor is kezdetni kellene, Araujo a rémgyenge teljesítménye ellenére inkább bírja a futóversenyt Vinivel.
Félidőben már 0-2 volt és GM talán legtragikusabb félidejét hozta, de a többiek sem voltak sokkal jobbak. Pedig akkor a meccs előtt még rendben voltak fejben és nem volt 120 perc, plusz egy BL elődöntő kudarc a fejekben és lábakban...PR42 írta: ↑2025.05.10. 19:08:36Most ez az ok fejtés amire felépítetted a kommentet aminek az üzenete az volt hogy szerinted nem lenne jó megismételni ugyanazt a védősort mint az Inter elleni, ez nem ült nekem, mert egyszerűen az érv (4 gólt kaptak) és az eredmény (cseréljük le a védőket) nincs pariban, mivel nem (csak/kizárólag/főleg) a kezdő 4 védőről kaptuk a gólokat.
Sokszor abszolút igaz és jó dolgokat írsz, akkor nem is szoktam belekötni abba amit mondasz, de néha meg nem igaz amit írsz, akkor nyílván írok, ez ilyen egyszerű.
100adik alkalommal is írom, máshol, másokat szórakoztass, köszönöm.PR42 írta: ↑2025.05.10. 14:22:23Figyelj, fizikailag nem tudod hogy milyen állapotban van bárki, se mentálisan.Troym írta: ↑2025.05.10. 14:01:19A sport szerint ugyanaz a védelem lép pályára, mint az Inter ellen, ami "teljesen logikus" tekintve a verséget, 4 kapott gólt és az összes védő betlijét.
Szerintem Balde - Chris - Inigo - Araujo kellene, eléjük középpályára EG. Cubarsira Mbappe és EG-re Vini halálos párharc, akkor elmegy a meccs.
Arról amit írsz meg annyit hogy megint ferdítesz.
Jó kérdés a kapus téma, én pl visszaraknám TS-t a kapuba, nincs akkora formában Tek, hogy hatalmas lutri lenne Stegen, és alapjáraton jobb képességű.
Nem néz ki jól, TEK fog védeni és én is azt olvastam, hogy ugyanaz marad a hátvédsor.Troym írta: ↑2025.05.10. 14:01:19A sport szerint ugyanaz a védelem lép pályára, mint az Inter ellen, ami "teljesen logikus" tekintve a verséget, 4 kapott gólt és az összes védő betlijét.
Szerintem Balde - Chris - Inigo - Araujo kellene, eléjük középpályára EG. Cubarsira Mbappe és EG-re Vini halálos párharc, akkor elmegy a meccs.
Figyelj, fizikailag nem tudod hogy milyen állapotban van bárki, se mentálisan.Troym írta: ↑2025.05.10. 14:01:19A sport szerint ugyanaz a védelem lép pályára, mint az Inter ellen, ami "teljesen logikus" tekintve a verséget, 4 kapott gólt és az összes védő betlijét.
Cubarsi sebessége megfelelő szélre ???Yokozuna írta: ↑2025.05.09. 11:15:55Martinnak nagyon jó beadásai voltak az Inter ellen, most nem voltak jogosak vele szemben a kritikák. Én benn hagynám a csapatban. Fortnak valahogy nincsen hátvéd kinézete, talán technikásabb, de viszonylag alacsony, gyenge felépítésű. Flick nem véletlenül nem bízik benne.
Jobbhátvédben megpróbálnám Cubarsit. Gyorsasága megfelelő, ügyesen szerel, lát a pályán, jók az indításai. Belülről annyira nem hiányozna, pótolni lehetne magasabb emberekkel, Araujo/Chris.
Ez már kész szánalom komolyan mondom. Elővesznek egy 12 éves kisfiú nyilatkozatát és felhasználják nyomásgyakorlásra. Ejj de úriemberekhez méltó viselkedés ez. Nagyon elítélendő amit csinálnak és remélem, hogy kontraproduktiv lesz.