FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.08. 15:41:37
Ha Balde felépül és játszhat, én Araujot tenném ki jobb szélre+a többi szerintem adott, a "gála kezdő".
Tek
Araujo-Cubarsi-Inigo-Balde
De Jong-Pedri
Olmo
Yamal-Lewy/Ferran-Raphinha
Mindenképp TS-t kezdetném. Tek nagyon leszállóágban van. Nem hibázott, az Inter ellen sem, csak nem tudja hozzátenni tényleg a pluszt már egy ideje, amit télen még hozzárakott itt-ott. Olmót sem akarom még egyszer a kezdőben látni. Vannak emberek, akik nincsenek a topon, mert végigrobotoltak egy évet, meg ők a rosszabb napjaikon is legalább bizonyos dolgokban hasznosak, nekik megbocsátom a rosszabb meccseket, belefér, Olmo nem tartozik ezek közé, fáradságról szó sem lehet az esetében, és már meccsek óta konvergál a nullához, amit mutat, és ha ő nem tud elöl vagánykodni, akkor amúgy nem sok hozzátett értéke van emellett, letámadásban-védekezésben gyengébb, mint az alternatívák. Nem kezdő szint jelenleg, még Gavit is elé tenném, Fermínt meg gondolkodás nélkül. Aztán majd kezdőként nyomja a fáradtabb megtizedelt madridi védelemben a kis ügyes close controlljait, és ha bizonyít, majd bekerülhet megint a kezdőbe. A képességei elit szintűek, de ezt eddig 4-5 meccsen láthattuk csereként, meg úgy 2-3-on kezdőként.
Amúgy Arát én is odatenném, sőt, már az Inter ellen is pont azért tettem volna szélsővédőként a kezdőbe, mert onnan a jelenlegi skilljei ugyanúgy kiköhetnek (látványos visszasprintek), és a mostanában sajna nála gyakori bizonytalanságok, védőkről való lemaradások sem okoznak akkora gondot a szélen, mint középen. Plusz ha valahol, akkor pont a futóbolondok ellen lehet jó.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy