Nos Simeone előtt az Atletico sehol se volt, hiába voltak mindig jó játékosaik Pl. Torres. Középcsapat volt a bajnokságban.bence0330 írta: ↑2025.06.27. 21:59:08Én továbbra is úgy érzem, hogy Simeone remek edző, de elérte a plafonját, és már idén is inkább fékje volt ennek az elég erős kerettel játszó csapatnak. Szerintem ha ő marad, akkor ugyanaz lesz, mint eddig, oda-odaérnek a BL legjobb 4-8-16 közé, tartják a két naggyal a lépést, ritkán akár még egy bajnokság is becsúszhat, bár szigorúan akkor, ha mindkét nagy épp kicsit gyengélkedik. De nem tudnak előrelépni majd, szerintem, én nem látom a jeleket Simeonéban, próbált megújulni kicsit, de hiába a támadóbb felfogású játék évek óta már, ugyanúgy megijed a nehezebb szitukban, és behátrál. Szerintem már idén is komplettebb keretük volt, mint nekünk, vagy a Reálnak, de most így mindenképp előznek minket már keretileg. Többet ki lehetne hozni abból a csapatból, szerintem. Aztán lehet rám cáfol majd.
Amúgy meg irigykedve nézem én is a költekezésüket.
Az utóbbi években, ideit kivéve jobban teljesítenek, mint mi. Ezért is mentek ők a klub vébére. A Real ellen felvenni a versenyt nem könnyű még a Barcelonának se. Nekik meg aztán pláne. És kezdenek nagyon partiba lenni. Mi vertük őket, de nem volt ez mindig így. A tehetségek mellett már vásárolnak is. Nem szabad őket leírni. És teszik mindet fele annyi pénzből mint a Barcelona vagy a Real.