Lehet. Viszont valakit előröl így biztos hogy el kell adniuk a piacképes játékosaikból - a Salah, Díaz, Gakpo hármasból - mert az biztos, hogy nem Szobo helyére megy Wirtz, tehát valószínű, hogy vagy Salah utódának szánták, vagy pedig balosra Díaz/Gapko helyére, oda pedig hárman sokan lennének.sneco7 írta: ↑2025.06.28. 15:27:42A Liverpool nem a mi pénzünkből igazol ennyiért hidd el, másik topicban írtam,hogy ott csak a közvetítési jogokért 200M-t kaptak elmúlt szezonra, illetve a PL szabályai szerint,asszem valami 300M körüli pénzt költhetnek játékosokra, ugye ők tavaly sokat nem költöttek,konkréten +5M volt a mérlegük a transzferek esetében.szbsz írta: ↑2025.06.28. 14:06:32Nem csak anyagiakról van szó, szerintem a kezdetektől fogva Díaz/Leao volt a két prioritás Decoéknak, de látták, hogy a szurkerek többsége viszont inkább Nicot hozná. Ezért beblöffölték, hogy rámentünk Nicora, hogy mindenki megnyugodjon. Amúgy már kezdenek is jönni a hírek, hogy mégse lesz belőle semmi mert ugye a Bilbao feljelent minket, nem vagyunk 1/1-be mert csúnya Liga meg Tebas stb., stb... Csak, hogy tisztára mossák magukat, mert ugye ők mindent megtettek az ügy érdekében.
Szerintem amúgy Díazért már rég le lett rakva a lóvé, különben a Pool nehezen tudott volna Wirtzet igazolni 100M-ért meg Kerkezt 40M-ért... Diaz már be is követett minket Instán, Olmóval már spanba van, meg minden. Szal meg lettünk malmozva kicsit megint azt hiszem, Laporta atyánk által, de sebaj!![]()
Amúgy ha tényleg mindenben megállapodtunk Nicoval, akkor lehetne aktiválni a záradékát és Herewego, meg minden, de persze tudom, Garciát is hetekig húztuk mire hivatalos lett. Itt valahogy mégis azt érzem, hogy egy tollvonás nem történt Nicoért, csak hülyítenek bennünket, hogy aztán majd tetszeleghessenek az ártatlan áldozat szerepben, közben azt kommunikálva, hogy mi mindent megtettünk de a liga, meg Tebas meg, a Bilbao miatt nem jött össze! Ez az amitől félek, de lehet, hogy csak rémeket látok és Nico tényleg zsebben, majd meglátjuk!
Nekem amúgy mindegy, hogy ki jön balosra Nico vagy Díaz, nagyjából hasonló minőség meg ár is, annyi, hogy Nico fiatalabb valamivel.