@sport
A hónap legszomorúbb híre

Itt tartottam volna Messit és a két BL blama helyett azon években is lett volna BL nyolcad v negyeddöntő.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.29. 08:13:18Nem bántásból, de kétszer rosszabb üzlet, mint a Sixth Street eladás, és itt tartottad volna Messit, akit most fizettünk ki majdnem 5 évvel később, és a fizetése 40%-nak átütemezett része 46 millió volt. Linkeltem, Messi a kedvencem, de elő van itt mindenért véve a vezetés, miért nem kér többet a játékosokért (1-2-5-10 millió) közben el van felejtve Bartomeu ámokfutása, Covid Vis major helyzet, La Liga FFP-je.
A második mondattal nem tudok mit kezdeni megint összerakva a jobbkézszabály a mohácsi vésszel. Covid-FFP-Bartomeu köztudott, de Messi szerződését meg tudtuk volna hosszabbítani, ha aláírjuk a CVC-t (maga Laporta is nyilatkozta) és eladjuk a közvetítési jogok 10%-át. Helyette eladtuk a 25%-át, emiatt 100 millióval kevesebb pénz jön be, mint a Madridnak, majd duzzogunk, ha ők vesznek valakit 100 millióért mi meg a szavaiddal élve "a szertárost nem tudjuk regisztrálni".
A vezetés a másik olvasatban meg milyen ügyes ha egyes dolgokat megold, ha valamit elbénáz, akkor meg nincs mit tenni Bartomeu-Tebas-Liga-FFP miatt nem lehet jobban megoldani.
Nem is Nico lesz a legdurvábban "félreárazva" szerintem, hanem Frenkie. 27 éves, szerződést akarnak vele hosszabbítani, keressen mondjuk 18 milliót, most megkérjük, hogy ő is ugyan már tegyen áldozatot Nico megszerzése miatt, így aláír 4 évre ugyanúgy egy 18 millió/év szerződést, ahol első évre be van írva majd 9 millió és 32 évesen 2029-ben fog kapni 27 milliót. Sosem jutunk ki a spirálból.Peter írta: ↑2025.06.29. 12:53:26Most, ma minden happy, Nico aláír bagóért, de majd a negyedik és ötödik évében fogja megkapni azt a fizetést, amiért aláírt öt évre, aztán majd időközben az FFP kozmetika érdekében még hosszabbítunk vele, hogy ennél is hosszabban elnyújthassuk a kifizetését.....aztán meg is érkeztünk a karrierje végéhez és csodálkoznak majd a szurkolók, hogy miért is nem akar eligazolni, ha majd az akkori edzőnek más elképzelései lesznek.....![]()