Én emlékszem amikor szerencsétlen Fermin volt a jobb szélső

Le kell igazolni Nicot és kész.
Gondolod, hogy Williams érkezésével kevesebbet fognak játszani? Ugyanúgy a pályán lesznek, inkább Olmo/Fermín szorul majd ki, és nem vagyok biztos abban, hogy több gólt fog lőni, mint ők. Lehet, én elhiszem. Vannak kételyeim.
Kire van akkor szükségünk? Az egy isteni csoda, hogy Yamal meg Raphinha ilyen terhelés mellett gyakorlatilag végig bírták sérülés nélkül, bár Yamalnak volt kb 1 hónap kihagyása, akkor kishíján el is úszott a bajnokság, mert nyakra főre buktuk a pontokat. Ez a csapat kis túlzással tőlük függ, és egyiknek sincs alternatívája. Nico meg pont mindkét szélen tud játszani. Értem, ha jön Nico akkor Rapha bemegy középre, de a lényeg az, hogy azonnal megduplázódnak a variációs lehetőségek a támadóharmadban, és sokkal nagyobb a mozgástere Flicknek, és egy esetleges szerencsétlen sérülés esetén sem megy nyílegyenesen a kukába a szezonunk.gránit írta: ↑2025.07.01. 06:15:35Én készséggel elhiszem, hogy a Barcelonában szintet tudna lépni, a legerősebb támadógépezetben, az előző szezon gólpasszlistájának 1. és 2. helyezettjével egy csapatban, sokkal több gólhelyzettel, sokkal több lehetőséggel. Én inkább arról az oldalról közelítem meg a témát, hogy nem rá van leginkább szükségünk, még akkor sem, ha szintet tudna lépni. Hacsak nem abban gondolkodunk, hogy ezentúl 7 vagy annál is több lőtt góllal ejtjük ki a PSG-t vagy az Intert. Mivel ez a valószerűtlenebb lehetőség (bár nem lehetetlen), ezért nem ezt az utat választanám.
Én ezért mentem volna rá Tah leigazolására, egy kapusigazolás mellett. Akkor Christensen mehetne vissza arra a posztra. Bár Flick ezt a dán visszatérésekor sem húzta meg, és a nyilatkozatok is arra utalnak, hogy középhátvédként számolnak vele, szóval ez sima FIFA-zás a részemről (uborkaszezonban más nagyon nincs, max híreken pörögni, amelyeknek nagy része kacsa).
Akkora ugrást nem várnék tőle mint Raphinhától, de elég megnézni Ferrant vagy Lewyt hogy mennyivel többet lőttek idén mint pl tavaly.
Igen (én amúgy minden sorozatra gondolok ilyenkor mindig). Nekem nem sok kétségem van.Troym írta: ↑2025.06.30. 20:28:0722-23 gól? Mármint egy szezonra? Tényleg?Teljes felnőtt klub és válogatott karrierje összesen 25 gól. (4 év)
Ez a 22-23 gól a most lőtt 150 gólon felül jönne össze, vagy valaki(k)nek meg ennyivel csökkennek a számai, mert utóbbi esetben nem léptünk előrébb...vagy a célunk a 170 rúgott gól? Nem lenne fontosabb mondjuk 20-al kevesebbet kapni? Akkor 150 rúgott gól sem kéne, elég lehetne 120-130.
22-23 gól? Mármint egy szezonra? Tényleg?
Mondjuk az az évi 2-3 gyorsan évi 22-23 lenne Flick alatt. Azzal viszont egyetértek, hogyha az ffp miatt ennyire nagy áldozat lenne hozni, hozzuk Rashfordot.Troym írta: ↑2025.06.30. 18:19:58Jól összefoglaltad, én sem gondolom, hogy ingünk, gatyánkat áldozzuk arra, hogy hozzuk, simán jó utat kívánnék neki Münchenbe.Alcantara írta: ↑2025.06.30. 15:31:59Saját véleményem szerint hagyni kell a gyereket a Bilbaoban játszani.
Azt az évi 3-4 gólt bárki megrúgja helyette.
Amikor ingyen jöhetett volna gyorsan aláírt pár évet, majd most egyéb is kell neki a 6 éves szerződésen kívül. Remélem nem jön ide, nekem egyébként sem szimpatikus ez a hozzuk ide Yamal haverját igazolás.
Olyan jöjjön, aki elfogadja a klub feltételeit és megszakad a Barca mezben.
Nem a szívem csücske Rashford sem, de szerintem fele ennyi költséggel hozható, bár tartom azt a véleményem, hogy akár egy veterán szélső bőven elég lenne Raphinhát kicsit tehermentesíteni 5-10 percekre.
Nem is értem miért akarjuk középre húzni teljesen a brazilt, amikor úgy játszott a legjobban a szezonban, ha kicsit balra tolva játszott Baldéval.
Jól összefoglaltad, én sem gondolom, hogy ingünk, gatyánkat áldozzuk arra, hogy hozzuk, simán jó utat kívánnék neki Münchenbe.Alcantara írta: ↑2025.06.30. 15:31:59Saját véleményem szerint hagyni kell a gyereket a Bilbaoban játszani.
Amikor ingyen jöhetett volna gyorsan aláírt pár évet, majd most egyéb is kell neki a 6 éves szerződésen kívül. Remélem nem jön ide, nekem egyébként sem szimpatikus ez a hozzuk ide Yamal haverját igazolás.
A Sport azt írta, hogy az ügynöke egy olyan záradékot akart a szerződésbe rakatni, mint anno Koundénak meg még pár játékosunknak volt, miszerint ha nem sikerül regisztrálni a szezonkezdetig, akkor ingyen távozhat. Ebbe mi nem vagyunk hajlandóak belemenni 62 millió kifizetése után. Más garanciákat fog kapni.Alcantara írta: ↑2025.06.30. 15:31:59A Mundo sem írja mi az amit követel konkrétan, bár lehet ez üzleti titok.soadroli írta: ↑2025.06.30. 12:28:20Nico Williams to FC Barcelona is STALLED.
The player, through his agent, is demanding written guarantees for his official registration, conditions that Barcelona considers UNACCEPTABLE at this time. @ffpolo
Barça have told Nico Williams to give his final 'ok' now or his move will be in danger. @marca
Saját véleményem szerint hagyni kell a gyereket a Bilbaoban játszani.
A Mundo sem írja mi az amit követel konkrétan, bár lehet ez üzleti titok.soadroli írta: ↑2025.06.30. 12:28:20Nico Williams to FC Barcelona is STALLED.
The player, through his agent, is demanding written guarantees for his official registration, conditions that Barcelona considers UNACCEPTABLE at this time. @ffpolo
Barça have told Nico Williams to give his final 'ok' now or his move will be in danger. @marca
Itt tartottam volna Messit és a két BL blama helyett azon években is lett volna BL nyolcad v negyeddöntő.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.29. 08:13:18Nem bántásból, de kétszer rosszabb üzlet, mint a Sixth Street eladás, és itt tartottad volna Messit, akit most fizettünk ki majdnem 5 évvel később, és a fizetése 40%-nak átütemezett része 46 millió volt. Linkeltem, Messi a kedvencem, de elő van itt mindenért véve a vezetés, miért nem kér többet a játékosokért (1-2-5-10 millió) közben el van felejtve Bartomeu ámokfutása, Covid Vis major helyzet, La Liga FFP-je.
Nem is Nico lesz a legdurvábban "félreárazva" szerintem, hanem Frenkie. 27 éves, szerződést akarnak vele hosszabbítani, keressen mondjuk 18 milliót, most megkérjük, hogy ő is ugyan már tegyen áldozatot Nico megszerzése miatt, így aláír 4 évre ugyanúgy egy 18 millió/év szerződést, ahol első évre be van írva majd 9 millió és 32 évesen 2029-ben fog kapni 27 milliót. Sosem jutunk ki a spirálból.Peter írta: ↑2025.06.29. 12:53:26Most, ma minden happy, Nico aláír bagóért, de majd a negyedik és ötödik évében fogja megkapni azt a fizetést, amiért aláírt öt évre, aztán majd időközben az FFP kozmetika érdekében még hosszabbítunk vele, hogy ennél is hosszabban elnyújthassuk a kifizetését.....aztán meg is érkeztünk a karrierje végéhez és csodálkoznak majd a szurkolók, hogy miért is nem akar eligazolni, ha majd az akkori edzőnek más elképzelései lesznek.....![]()
Egyetértek.Andrsika írta: ↑2025.06.29. 13:42:29Èn is azt mondom, h rossz az átigazolási politikánk ill a szerződèsekkel kapcsolatban is vannak gondok… de azért illeni megemlíteni, h ha nem kötik meg pl Nicoval szerződést sem ffp-ben sem sehogy nem jöhetne ő ide. Még, ha nekem sem tetszik ez, de sajnos meglátásom szerint csak így lehet. (Hiába írom le én mit, h csinálnék úgy sem lesz úgy ill nem vagyok elnöki tag, h lássam mit, h lehet)
Parteyt nem fog jönni…pedig de jó lenne!
Pontosan.Peter írta: ↑2025.06.29. 12:53:26Most, ma minden happy, Nico aláír bagóért, de majd a negyedik és ötödik évében fogja megkapni azt a fizetést, amiért aláírt öt évre, aztán majd időközben az FFP kozmetika érdekében még hosszabbítunk vele, hogy ennél is hosszabban elnyújthassuk a kifizetését.....aztán meg is érkeztünk a karrierje végéhez és csodálkoznak majd a szurkolók, hogy miért is nem akar eligazolni, ha majd az akkori edzőnek más elképzelései lesznek.....![]()
Tudom, hogy mire gondoltál, csak ahol "konkrétan 0 beszerzési árak" után is nehézséget jelent az értékesítés, ott a gazdálkodás egyéb területeinek milyensége minimum megkérdőjelezhető.
Ha lesz szélső igazolás, szerintem Raphinha fix kezdő, csak középen kérdés elől, vagy a csatár mögött. Olmora is ezt írták az MD-n, egyfajta árnyékcsatárként. Lewy így nem lesz fix kezdő. Kérdés Ferran és Fermin helyzete, de szerintem mindketten maradnak.bence0330 írta: ↑2025.06.29. 11:03:47Remélem amúgy a leírhatatlan nevű srácot is az ő kérésére hoztuk.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.29. 10:41:37Amúgy ha már Torre megy, Olmót építeném be Pedri helyettesének, mint ahogy az EB-t nyerő Spanyol válogatottban is történt Pedri sérülése után.
Az a gond, hogy ott az EB-n ez 10-es poszton volt. Olmo szerintem nem ez a hatos-nyolcas alapanyag, nincs akkora biztonságban nála a labda, nem szerel jól, stb. Ő szerintem csere lesz 10-esben, és centerben. Persze megpróbálni ezt is meg lehet, de szerintem Pedri cseréje Gavi és DJ lesz, illetve ha véletlen Guille megtetszik neki, akkor ő.