Kire van akkor szükségünk? Az egy isteni csoda, hogy Yamal meg Raphinha ilyen terhelés mellett gyakorlatilag végig bírták sérülés nélkül, bár Yamalnak volt kb 1 hónap kihagyása, akkor kishíján el is úszott a bajnokság, mert nyakra főre buktuk a pontokat. Ez a csapat kis túlzással tőlük függ, és egyiknek sincs alternatívája. Nico meg pont mindkét szélen tud játszani. Értem, ha jön Nico akkor Rapha bemegy középre, de a lényeg az, hogy azonnal megduplázódnak a variációs lehetőségek a támadóharmadban, és sokkal nagyobb a mozgástere Flicknek, és egy esetleges szerencsétlen sérülés esetén sem megy nyílegyenesen a kukába a szezonunk.gránit írta: ↑2025.07.01. 06:15:35Én készséggel elhiszem, hogy a Barcelonában szintet tudna lépni, a legerősebb támadógépezetben, az előző szezon gólpasszlistájának 1. és 2. helyezettjével egy csapatban, sokkal több gólhelyzettel, sokkal több lehetőséggel. Én inkább arról az oldalról közelítem meg a témát, hogy nem rá van leginkább szükségünk, még akkor sem, ha szintet tudna lépni. Hacsak nem abban gondolkodunk, hogy ezentúl 7 vagy annál is több lőtt góllal ejtjük ki a PSG-t vagy az Intert. Mivel ez a valószerűtlenebb lehetőség (bár nem lehetetlen), ezért nem ezt az utat választanám.
Valaki mindenképp kell előre, ez nem kérdés. Ez prioritás.
Felőlem jöhetne Rashford is, de nem tudom mennyivel lennénk beljebb vele anyagilag, a MU mindenképp eladni szeretné. A fizetése mondjuk meglepő, elvileg bruttó 4M font ha lehet hinni a capologynak, ez kb bruttó 4,7m euró évente.
A különbség annyi, hogy Rashfordnak valószínűleg ez a plafon, amit eddig láttunk tőle, 6 évvel idősebb, és jóval kevésbé "team fit", bár emiatt nem aggódnék.
B megoldásnak egyébként kitűnő lenne. Az eddigi számait, évi 15-20 kanadai pontot szerintem össze tudná kalapozni itt is.