Messa írta: ↑2025.06.22. 13:58:40
Huijsent én csak a válogatottban láttam, de ott abszolút nem estem hasra tőle, persze még nagyon fiatal. Szerintem rengeteget fizettek érte. TAA-val a védelmük biztosan nem fog erősödni, hátrafelé sosem volt jó, előre viszont pluszt hozhat. Mastantuono meg szerintem könnyen az új Arda Gülerjük lehet, még a posztjuk is kb ugyanaz, feltéve ha leigazolják egyáltalán. A Real sosem arról volt híres, hogy beépíti a fiatal tehetségeket a csapatába.
Theo Hernandez egyébként miért nem merül fel náluk komolyabban? Most is nézegetnek balbekkeket, nekem full adná magát, hogy visszavigyék, elvileg ahogy olvasom, minden átigazolási szezonban felmerül, hogy távozik a Milantól.
Én Wirtztől tartottam leginkább, hogy náluk fog kikötni, őszintén örülök, hogy nem.
Güler szerintem inkább egy 10-es, nyolcas poszton otthonosan mozgó "irányító". Mastantuono szerintem egy színtiszta jobbszélső, legalábbis az alapján, amit most láttam tőle, aki már évek óta nem volt nekik, szerencsétlen Rodrygo lett konstansan beáldozva.
Igen, valóban nem sok fiatalt építettek be, de azért ez pl. Ancelotti lelkén szárad főleg, akinek soha nem volt köze ehhez a műfajhoz, azért is szívták meg tavaly, mert oda kellett (volna) nyúlni, az egy szem Raúlt felhozta, de ennyi. Van egy olyan érzésem, hogy ez most változni fog, sajnos. Szerintem Endrick is új igazolás lesz. Sajna szerintem a középpályásaik is gyakorlatilag. Hihetetlen játékosaik vannak ott évek óta, amit nagyon nem sikerült eddig kimaxolni, mert eléggé rendszerjátékosok szerintem.
TAA-ban még mindig nem vagyok biztos, hol fog játszani, főleg, ha Carvajal visszatér, addig azért elég egyértelmű, mert nagy ott a lyuk. Ő szerintem továbbra is egy középpályás, minden skillje és hiányossága alapján.
Az jó lenne, ha Huijsen befürödne, de szerintem amúgy sem lesznek még egyszer ennyire pechesek hátvédfronton.
Hernandez nem nagyon akar menni, de remélem, hogy marad is, az idei összeomló Milánban gyenge volt, de amúgy lehet belőle megint simán a világ legjobb balbekkje, ha felépítik, nekem ez nem hiányozna Barca-drukkerként.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy