Barcaman1993 írta: ↑2025.08.14. 08:19:43
Az a baj, hogy bármennyire is jók, vagy akár gyengék lesznek, a bajnokság csapatainak 70-80%-a ellen az is elég lesz, hogy Mbappe szórja a gólokat. Tavaly is ég és föld volt a különbség játékban köztünk, mégis szoros volt a bajnokság. Én idén sem várok mást. Azt én mindenképp gyengeségnek látom, hogy nincsen igazán szervező játékosuk. Kroost sem sikerült pótolni, erre elment Modric is.
Szerintem Xabi rendszerében ez nem olyan fontos hiány, sokkal komolyabb rendszer van, sokkal jobban együtt, csapatként mozognak a játékosok, ami valamennyire elfedi ezt, de Güler mélységi és vonalakat áttörő lasztijai szerintem eleve kb kétharmadrészt pótolják az ilyen jellegű középpályást, és Xabi állítólag kulcsjátékosnak szánja, nem meglepő módon.
Igen, akkor a fekete mágia tartotta őket szorosan. Úgy fogalmaznék, hogy ugyanannyi ponttal, mint tavaly, szerintem nem nyerjük meg a bajnokságot. Nem szereztünk keveset egyáltalán (elvégre miénk volt a legtöbb a top bajnokságokban), azt a gyenge ősz végét utána extrém sorozattal kiegyensúlyoztuk, de a Madridnak kb 3 hónapig nem volt Mbappéja a valóságban, nem volt lényegi edzője, rendszere, és pár lyukat be is tömtek, fura lenne, ha nem szereznének többet. És akkor oda-vissza vertük őket, na erre most semmi garancia nincs.
Persze idén nekünk is lesz kezdő kapusunk, és van rotációnk középpályára, hátvédsorba és támadósorba is, ami tavaly ősszel egyik csapatrészbe sem volt igazából, csak tél körültől, támadósorba akkor se, talán megelőzhetjük azt a kipukkadást, amit november-decemberben produkáltunk.
Izgalmas lesz, az biztos, hogy a rivalizálás tényleg az lesz most játékban is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy