Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
gránit
Director del Fútbol

2025.08.23. 17:56:32

bence0330 írta:
2025.08.23. 17:05:47
gránit írta:
2025.08.23. 14:40:16
Már az is kész katasztrófa volt, hogy 2026-ig szerződtek vele. Ebből is látszik, hogy nem az "FFP" a legnagyobb ellenségünk, hanem saját magunk.
Konkrétan az FFP miatt hosszabbítottunk most vele
OK, csak erre eleve nem lett volna szükség, ha nem 3 évre szerződnek vele. Évekig egy szint alatti tartalékkapusunk volt, amin trófeák mentek el. A szerződéshúzogatás már ennek az értelmetlenségnek a következménye. Értem, hogy próbálnak kárt menteni, csak nem ez a legmegfelelőbb megoldás.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.08.23. 17:05:47

gránit írta:
Már az is kész katasztrófa volt, hogy 2026-ig szerződtek vele. Ebből is látszik, hogy nem az "FFP" a legnagyobb ellenségünk, hanem saját magunk.
Konkrétan az FFP miatt hosszabbítottunk most vele (csökkentett fizuért!!!). Kutyát se érdekelne a keretben amúgy, ha nem foglalná a helyet, angol közegben azt mondanák rá, vagy mész, vagy maradsz, de amúgy minket nem különösebben érdekel.

Mondjuk ebben az esetben amúgy is sokszor megéri hosszabbítani anyagilag is, mert elvihetik a játékost. Ezekkel nagyot húztunk több ilyen Umtiti féle esetben is, itt ez a legjobb út, rengeteget spóroltunk már ezekkel a felesleges játékosoknál így. Nem csak egy adott szezonra spórolunk velük így jelentősen, hanem ha elviszik, akkor még összességében is. El sem tudom képzelni, mi ezzel a gond. Penát azért sanszos, hogy fél fizetésért el fogja vinni egy középcsapat, ő is védeni akar, ezzel is spóroltunk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:
2025.08.22. 21:43:53
Barça will renew Iñaki Peña until 2029 (current contract expires in 2026) and will send him out on loan.
Már az is kész katasztrófa volt, hogy 2026-ig szerződtek vele. Ebből is látszik, hogy nem az "FFP" a legnagyobb ellenségünk, hanem saját magunk. Különben azt se tudnánk ma, mi az az "FFP".

Annak amúgy örülök, ha bármilyen úton, de megszabadulunk tőle, mert a tartalékkapus kérdése is fontos. Szczesny talán kevésbé volt béna, mint Pena. De ha már kifuttattuk a szerződését, amit jól tettünk, már csak Joan García regsztrálhatósága miatt is, több értelme lett volna egy épkézláb kapust igazolni, nem Szczesny-vel szerződni újra.
Peter
Director del Fútbol

2025.08.23. 11:34:52

FcBarcelona1 írta:
2025.08.23. 09:22:56
Én személy szerint azt mondom, ideje eladni valakit a csapatból, mert ennek sosem lesz vége, jön egy új kitalált szabály.
Deco : " Folyamatosan erősítjük a projektet, nem pedig a legkönnyebb utat választjuk a kívánt FFP-helyzet elérése miatt, ami egy játékos eladása lenne"

A főoldalon van a cikk, interjú, elég határozott mondatnak tűnik belőle ez, ami talán hitelesebb üzenettel bír, mint felülni lovagolni mindenféle könyvelési manipulációs hír, info, szellőztetés, hangulatkeltés (?) jellegű szösszenetekre azzal együtt, hogy az olvasónak ennek a konkrét megértéséhez betűről betűre tisztában kellene lenni tételesen minden aktuális szabállyal és az ezekhez kapcsolódó tételsoros számlákkal, bizonylatokkal, szerződésekkel.

Egyáltalán nem véletlen, hogy büntetésig eljutás, ellenőrzést lezáró jegyzőkönyvek, bírósági ítéletek, fellebezések némileg több időt vesznek igénybe, mint egy cikk megírása, elolvasása, amiből csettintésre és azonnal kiolvasható (?), hogy ki is a fekete és ki a fehér vagy kaméleon mintájára éppen az ellenkező színre váltás.

Oké, azt Decotól sem tudjuk meg, hogy milyen összegre is kellene gondolni, de ha ő "egy játékost" említ, az nyilván egy kívánt összeghez tartozik, ami adott esetben nem kizárólagosan egyetlen játékos ellnértékére utal.
bence0330

2025.08.23. 11:13:56

Tényleg nem értem, hogy lehet Tebas még mindig a liga élén, vagy hogy milyen jogon gondolja lezülleszteni a klubjait és a ligáját. Mondanám, hogy a fél világ a spanyol ffp-n röhög, de inkább az egész. Kivéve a Liga csapatait, mert ők sírnak.

Az alaptézist még megértem, akkor is, ha hülyeségnek tartom. Volt egy szándék, megmenteni a csapatokat saját maguktól. De amikor sorra emiatt züllenek le csapatok, lassan már képtelenek működni, és mindenkinek el kell adni az értékeit, hogy egyáltalán elindulhassanak, miért nem tűnik fel, hogy ez így kontraproduktív?

Én megmondom őszintén, hogy bármelyik elnök helyében gondoltam volna egy merészet, és az első forduló előtt sztrájkot hirdettem volna. Semelyik csapat nem játssza le a meccsét és kész, amíg Tebas nem fúj visszavonulót. Szerintem úgy 19-en benne lettek volna a 20-ból.

Arra tippelnék, hogy konkrétan egy ember tartja már csak jó ötletnek ezt a világon. Vagy már ő sem, csak nem meri beismerni a tévedését. Tényleg nem merek belegondolni, hány százmilliós kárt okozott nekünk a megmentésünk közben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Cseri
Entrenador del Barça

2025.08.23. 09:27:09

Ez teljesen logikus hiszen ha van pénzed és 1/1ben vagy akkor lehet több pénzed,ha nincs és szponzorokat szerzel,hogy legyen és 1/1be kerülhess azt nem lehet,mert nem. Tökjó,hogy megóvják külső személyek paternalista módon,hogy csődbe menjenek a klubok,oh wait.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.08.23. 09:22:56

https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -120782868
Valószínűleg ezért nem sikerül regisztrálni a játékosokat.
A Kongói szerződés nem számít bele az FFP-be.
Úgy néz ki a La Liga ismételten változtatott a szabályokon.
Most az a magyarázat, hogy beleszámít a szponzorációs szerződés, de mivel nem vagyunk 1/1, ezért mégsem számít bele. :)
Először a Nike szerződés nem számított bele, mert nem számít új szerződésnek. A VIP páholyok nem számítottak bele, mert 40%-os kifizetés kell megtörténjen, igazolt partnerektől. Amikor megtörtént, az auditornak el kellett (volna) könyvelnie. Majd meg kellett épülnie, majd működés közben üzemelnie.
Most pedig ez.

Én személy szerint azt mondom, ideje eladni valakit a csapatból, mert ennek sosem lesz vége, jön egy új kitalált szabály. Mit adjanak még el, vagy kivel kössenek még szerződést, ez a Kongói szerződés sem tesz jót a klub hírnevének.

Nagyon sajnálnám Fermin vagy Casado eladását, de ha az hiányzik ahhoz, hogy végre elfelejtsük ezt, akkor szerintem meg kell lépni. (Addig amíg van kereslet, mert ha idén padoznak, visszaesik az áruk)
Csak előtte kérni kell egy állasfoglalást, hogy az elég lesz e (ha ezek után egyáltalán kiadják, vagy azt is megváltoztatják)
Az akadémián ott a 3 Fernandez, az egyiket fel kell hozni a Kp-ra.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.08.23. 06:50:27

Troym írta:
Az úticélja nem is érdekelne, de az alaptézis, hogy van egy 4. számú 26 éves kapus, akinek lejárna a szerződése jövőre és képesek vagyunk a klubhoz láncolni 30 éves koráig, majd ide-oda kölcsönözni, ahelyett, hogy felajánlottuk volna neki a fele bérét és a szerződésbontás, ez full hülyeség.
A szurkolók egy része már azért várja az átigazolási időszak végét, hogy Decoék több kárt ne okozzanak.
Rosszul fogod fel,ez mesterterv! Tek nyugdíjas lesz,Stéga szintén zenész,Garcia beválik, Pena kölcsönben megtanul védeni,mire visszatér lesz egy jó korban lévő padtűrő cserekapusunk,nem kell keresgélni! Deco zseni! :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Troym
Llegenda del Barça

Barça will renew Iñaki Peña until 2029 (current contract expires in 2026) and will send him out on loan.
Elche are in the pole position to sign him on loan.

Az úticélja nem is érdekelne, de az alaptézis, hogy van egy 4. számú 26 éves kapus, akinek lejárna a szerződése jövőre és képesek vagyunk a klubhoz láncolni 30 éves koráig, majd ide-oda kölcsönözni, ahelyett, hogy felajánlottuk volna neki a fele bérét és a szerződésbontás, ez full hülyeség.
Fati kölcsönözgetése még valahol érthető a magas bére, a 2027-ig tartó szeződése miatt, de egy Pena nem lépett volna le ingyen, ha adunk neki 2 milliót a 3 millió hátralévő fizujából?
Soha nem vergődünk ki ebből a pénzügyi gödörből.

A szurkolók egy része már azért várja az átigazolási időszak végét, hogy Decoék több kárt ne okozzanak.
Chino
Llegenda del Barça

2025.08.22. 12:23:04

Andris írta:
2025.08.22. 11:22:32
Barcaman1993 írta:
2025.08.22. 10:38:34

Én kedvelem a hollandot, de ha Bernal tényleg be fog válni, akkor Frenkie hosszabbításának nem sok értelme lenne.
Már bocsi, de erről szerintem még beszélni is fölösleges.

Egy tini esetében, aki kb három meccset (se?) játszott, ráadásul keresztszalagból jön visszafele, hogy beszélhetünk jelen állapot szerint bármiről? Talán szezon végére vagy sokkal inkább jövő szezon végére láthatunk olyanokat az ő esetében, hogy: visszaszerezte-e a formát, szenvedtek-e tartós romlást a képességei, van-e a legmagasabb szinten stabilitása, sérülékeny-e vagy csak pech volt?

Közben itt van Frenkie, akiért bármely topcsapat vagyonokat adna, és igen magas szinten teljesít, alapember a kezdőben.

Még ha azt mondanánk, hogy középtávon se tervezzünk a keretbe minőségi redundanciákat 1-1 posztra (ahogy te ezt most írod és szerintem nagyon rossz irány), akkor sem időszerű arról beszélni, hogy bármilyen formában is megváljunk a hollandtól a következő 1-2 évben.
Ha egyszer Flick de Jongot részesíti előnyben (és Bernalhoz fűz nagyobb reményeket) mondhatod fotelból, hogy Casadó jobb és menjen a holland nem fog semmi változni. Nekem sem szimpatikus, de el kell fogadni. Vagy, hogy Fort miért nem kap több lehetőséget.
Casadó amúgy nem hiszem, hogy menni fog. A klub sem erőlteti mindenképpen és a játékos sem akar menni. Ez utóbbi pedig mindent eldönthet. Élő szerződése van, ha maradni akar, akkor marad

Nem igazán gondolom, hogy a top csapatok tolongtak volna a hollandért. Tavaly volt szó a MU érdeklődéséről, de kb. ennyi, ráadásul ő sem akar menni. Ez nem FM, hogy kiválasztod kit akarsz eladni és akkor egyből megy és meg is veszik. Nagyon sok tényezőn múlik.
Nagyon nem szeretném, ha Casadó menne, legalábbis még ebben a szezonban. Kiderülne, hogy Flicknél mennyivel van előrébb Frenkie és hogy Bernal beválik-e. Ha ez a két ember egyértelműen előrébb lenne (esetleg Gavi is), akkor meg tudnám érteni mindkét fél távozási szándékát, egy saját nevelésből befolyó injekció komoly előrelépés és a játékosnak sem jó, ha végigpadozza a szezont, miközben a válogatottságra hajt.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.08.22. 11:34:59

Andris írta:

Egy tini esetében, aki kb három meccset (se?) játszott, ráadásul keresztszalagból jön visszafele, hogy beszélhetünk jelen állapot szerint bármiről? Talán szezon végére vagy sokkal inkább jövő szezon végére láthatunk olyanokat az ő esetében, hogy: visszaszerezte-e a formát, szenvedtek-e tartós romlást a képességei, van-e a legmagasabb szinten stabilitása, sérülékeny-e vagy csak pech volt?

Közben itt van Frenkie, akiért bármely topcsapat vagyonokat adna, és igen magas szinten teljesít, alapember a kezdőben.

Még ha azt mondanánk, hogy középtávon se tervezzünk a keretbe minőségi redundanciákat 1-1 posztra (ahogy te ezt most írod és szerintem nagyon rossz irány), akkor sem időszerű arról beszélni, hogy bármilyen formában is megváljunk a hollandtól a következő 1-2 évben.
Arra reflektáltam, hogy 3+1 éves szerződést adni nem feltétlenül szerencsés, ha kiderül 1 év múlva, hogy egy saját nevelésű játékos tökéletesen betölti a posztot. Ter Stegen 2.0. Nyilván azt nem látjuk, hogy milyen lesz a srác, de egyértelmű első választás volt a tavalyi évben az előtt a Casadó előtt, akitől a fórum hanyatt van esve (nem véletlenül). Én bizakodok. Azért az a poszt nem arról szól, mint egy Ansu Fati esetében, hogy konkrétan értelmezhetetlen a sebessége nélkül.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Andris
Adminisztrátor

Barcaman1993 írta:
Troym írta:
2025.08.21. 14:35:47
Már nem találom hol láttam, de Frenkie új szerződése 2028-ig tartana + 1 év opció és nettó 9 millió lenne a bére.
Én kedvelem a hollandot, de ha Bernal tényleg be fog válni, akkor Frenkie hosszabbításának nem sok értelme lenne.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaman1993
Director del Fútbol

Troym írta:
Már nem találom hol láttam, de Frenkie új szerződése 2028-ig tartana + 1 év opció és nettó 9 millió lenne a bére.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Andris
Adminisztrátor

2025.08.22. 10:20:33

Mondogatják Casadot, mint B terv eladást, hogy regisztrálni tudjunk... Én ezt teljesen elfogadhatatlannak tartom, a srác egy gyöngyszem volt tavaly egész szezonban, talán a sérülése utáni formája kicsit megingott a végén, de ennyi.

Nem tudom értelmezni az idei keretmozgásokat igazán, pl hogy mi a bánat szükség volt idehozni egy 14 milliós fizetésű lutri csávót, ha végül nem tudunk tartalék kapust vagy pl Bernal szerződését regisztrálni...
Ha egyszer nincs pénz akkor nincs pénz. Tudom, hogy a bevált csapaton ne változtass stratégia ritkán jó, de azért ha mellé rakjuk, hogy egy felhasználható fityingünk sincs, akkor mit erőlködünk?
Joan Garciát elhoztuk, oké, megértem. Bárki mást mi a fenének, ahelyett hogy a saját tehetségeinket megtisztelnénk végre normális és regisztrált felnőtt szerződésekkel? Még talán a megújítandó szerződésekkel is gond lehet? Pl Frenkié, amivel effektíve spórolnánk, de nem tudom, hogy regisztráció szintjén ez nem okoz-e gondot így is, az újítás ténye miatt.

Azt szerintem elfelejthetjük, hogy az 1:1hez visszatérjünk idén, akkor viszont nem tudom mi fog történni. Őszintén nagyon elegem van az átláthatóság teljes, totális hiányához, ami a klub körül egy vállalhatatlan káosz benyomását kelti. A végeredmény még jó is lehet, bár szerintem kevésbé valószínű, de akárhogy is.. nem tudom miért kell hónapokig játszani az idegeinkkel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Chino
Llegenda del Barça

2025.08.21. 15:22:12

Troym írta:
Az összegről nem olvastam, a hosszabbításáról szóló cikkben, csak annyit, hogy a régi ügynöke eltűnt a képből és egy holland lett helyette, illetve +2 évet kap.
Ha 9 millió lenne, akkor gyakorlatilag nem változna és jövőre a legjobban kereső lenne. Ebben azért nem vagyok biztos, főleg annak fényében, hogy minden kulcsjátékossal most hosszabbítottak és egyiküknek sem emelték hasonló magasságba.
Aztán ki tudja!
Forca Barca!!!!
Troym
Llegenda del Barça

Chino
Llegenda del Barça

2025.08.21. 11:18:59

Messa írta:
2025.08.21. 10:15:20
soadroli írta:
2025.08.20. 15:41:26
The futures of Fermín Lopez and Marc Casadó at FC Barcelona are NOT guaranteed.

The club needs to make a big sale, and would accept an offer of €30M for either one of them. @marca
Fermínért 30 milliót :mrgreen:
Még Casadoért sem értem a 30-at, Ferminért meg kész röhej, főleg hogy érte tavaly szezon végén még 60-70 milliókról szóltak a pletykák a PL-ből.
Ez nem "big sale", ez kótyavetyélés mesterkurzus lenne. Mindezt azért, hogy a tavalyi szezon 2 leggyengébb játékosát regisztrálni tudjuk... :roll:
Ferminről már el is hallgattak a hírek. Biztos csak elfelejtették, hogy itt van vagy már nem jutott eszükbe csapat, ahová még nem adtunk el játékost. Gondolom napokon belül megint előjön. Ráadásul Flick kijelentette, hogy szüksége van rá.
Mára Casadóval kapcsolatban a PL és La Liga klubokat kipörgették, most a franciák vannak soron. A Marseilleről írnak, aki az utóbbi 2-3 napban a 9. klub, ahová jegye van Casadónak. Azért ennyire nem tartom jó játékosnak, hogy fél Európa sorba álljon érte.
A róla szóló hírekben, ami egyezés van, az, hogy a klub akkor adná el, ha a játékos kéri a távozását és 30 millió fölött kínálnak, mert állítólag Casadó gondolkodik, mivel nem fog elég játéklehetőséget kapni de Jong mögött. Mondjuk érdekes, hogy akkor röppen fel így a távozásának a híre, amikor nem játszott a Mallorca ellen és de Jong hivatalosan is kirúgta az ügynökét és szó van a hosszabbításról.
Nem tudom mennyire szeretne távozni, mikor két szezont is lehúzott az Atleticben úgy, hogy nem sok köze volt a felnőtt csapathoz. Nem olyan játékosnak tűnik aki türelmetlenségből elmenne 21 évesen mert félti a játékperceit és még nem is "harcolt" a helyéért
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.08.21. 11:10:09

Saviola írta:
2025.08.21. 10:21:22
Senkit nem fogunk már igazolni ebben a 2 hétben, akkor sem, ha lennének eladások.

Egyébként is vékony a keret, a világ vicce lenne, ha ebből még el is adnánk, hogy ilyen világtalan G. Martinokat regisztráljunk, leírni is borzalom.
Amúgy a szörnyülködésben egyetértek, de ha ezzel lenne meg az 1:1, akkor beléphetnénk a piacra. Az is igaz, hogy hatos és 10-es posztra 3 emberünk van, a két szélsőbekk posztra meg 1,5-1,5, valamiféle logika lenne benne, ha valaki onnan távozna, és a lyukra érkezne valaki, de most nem vagyunk igazi kényszerben, szóval 60 alatt egyik sem mehet részemről.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.08.21. 10:21:22

Senkit nem fogunk már igazolni ebben a 2 hétben, akkor sem, ha lennének eladások.

Egyébként is vékony a keret, a világ vicce lenne, ha ebből még el is adnánk, hogy ilyen világtalan G. Martinokat regisztráljunk, leírni is borzalom.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.08.21. 10:15:20

soadroli írta:
2025.08.20. 15:41:26
The futures of Fermín Lopez and Marc Casadó at FC Barcelona are NOT guaranteed.

The club needs to make a big sale, and would accept an offer of €30M for either one of them. @marca
Fermínért 30 milliót :mrgreen:
Még Casadoért sem értem a 30-at, Ferminért meg kész röhej, főleg hogy érte tavaly szezon végén még 60-70 milliókról szóltak a pletykák a PL-ből.
Ez nem "big sale", ez kótyavetyélés mesterkurzus lenne. Mindezt azért, hogy a tavalyi szezon 2 leggyengébb játékosát regisztrálni tudjuk... :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
dingdong
Capitá del Barça

2025.08.20. 19:10:07

FcBarcelona1 írta:
2025.08.20. 18:31:08
Szerk: mondjuk ha ezzel elérnénk az 1/1-et, és érkezhetnének játékosok, elgondolkodnék rajta.
Eladnám Gerard Martint is.
Jöhetne Grimaldo illetve Ratiu/Daniel Munoz/Vanderson egyike. Ez 40+ millió.
Kounde mehetne vissza középre, támadásépítésben jobb, mint Araujo, de az Araujo-Kounde páros is elég jó lehetne. A két szélső védővel támadásban szintet léphetnénk. Kp-n maradna 6 ember, és jöhet valaki a B-ből. Igaz Fermin eladása kézenfekvőbb lenne, hiszen oda van a legtöbb fiatal tehetség.
Egyébként Fermint és Casadot is nagyon kedvelem, de jó lenne erősíteni a kereten.
Valószínűleg azon múlik, Flicknek mik az elképzelései
Ez a definicioja lenne a csapat teljesen felesleges felforgatásának. Az hagyján, hogy mekkora gigantikus kérdőjel, hogy mennyiért adunk el és pláne mennyiért veszünk de mostmár ennyire belenyulni a keretbe baromsag lenne. Fermin és Casado jelenleg jobb mint akiket vehetnénk teoretikusan.

A "Kounde bemehetne középre" tézist szerintem el kéne végre felejteni. Sokadik edző + a válogatott is jobboson számol vele. Nagyon jol jàtszott tavaly is és szerintem Yamallal is jo a kémia Erickel ellentétben. Régen játszott már cb-t de nem él az emlékezetemben ugy mintha elképesztő szint lett volna ami miatt érdemes vissza variálni.
bence0330

2025.08.20. 18:51:42

Az a baj, hogy ha Olmóra lehetne számítani, azt mondanám, Fermín akármilyen jó, és imádom a srácot, nagy összegért mehet (60+). Valamelyik Fernandez félig-meddig pótlja majd. De erre nemigen lehet számítani, már az előszezonban is kisebb sérülést szedett össze. Szűk keretnél meg szerintem nem adhatunk el egy stabil játékost egy bizonytalan elől. Olmót emiatt könnyebb lenne elengedni, hiába van nagyon magasan a plafonja szegénynek.

Mondjuk ha ez igaz, akkor a megmentésünkre szánt ffp eladási oldalon az eddigi szerintem százmilliós veszteségek után, amit generált már, újabb pártízmilliót érhetne mínuszban az eladási kényszer miatt. Lehet, hogy nem tesszük meg, de egyáltalán a lehetősége már ennek köszönhető. :(

Tényleg megbecsülni nem merem, mekkora brutális veszteséget okozott nekünk ez a nyamvadt háziszabály. Én simán több százra tenném az évek alatt, de hogy 100-nál több, az nem kérdés. A kontraproduktivitás csimborasszója.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.08.20. 18:31:08

Fabrizio Romano szerint Casado maradni szeretne. A klub és Deco nem akarja eladni, fontos játékosnak tartja. A PL-ből több ajánlat is érkezett, az átigazolási szezon utolsó hetében sok minden megtörténhet.

Szerk: mondjuk ha ezzel elérnénk az 1/1-et, és érkezhetnének játékosok, elgondolkodnék rajta.
Eladnám Gerard Martint is.
Jöhetne Grimaldo illetve Ratiu/Daniel Munoz/Vanderson egyike. Ez 40+ millió.
Kounde mehetne vissza középre, támadásépítésben jobb, mint Araujo, de az Araujo-Kounde páros is elég jó lehetne. A két szélső védővel támadásban szintet léphetnénk. Kp-n maradna 6 ember, és jöhet valaki a B-ből. Igaz Fermin eladása kézenfekvőbb lenne, hiszen oda van a legtöbb fiatal tehetség.
Egyébként Fermint és Casadot is nagyon kedvelem, de jó lenne erősíteni a kereten.
Valószínűleg azon múlik, Flicknek mik az elképzelései
Troym
Llegenda del Barça

2025.08.20. 16:26:36

Múlt héten még 1-2 napra voltunk attól, hogy legalább a könyvvizsgáló jóváhagyja a vip páholy eladása boltot, amivel meglenne állítólag az 5 éve hajtott 1-1 pénzügyi mutató, erre a héten megint az a téma kit adunk el a nagy fejetlenségben, különben nem tudunk regisztrálni 3 játékost? (akiknek eleve kérdőjeles a jelenléte, Roony a B csapat tagja kéne legyen, ahogy a 60 milliós csodaargentintini a Realban, Tek meg GM nélkül meg tudunk élni.

No comment.
gránit
Director del Fútbol

2025.08.20. 16:01:29

Remélem, kamu. Nem adnám el őket, már így is szűk a keret. A 30 millió meg nagyon alacsony. Olyan noname játékosokért röpködnek elképesztő összegek, hogy 80 millió alatt meg sem lenne szabadna senkit még csak meg sem hallgatni. De amúgy sem adnám el őket.

Amúgy miért akarunk eladni? Szczesny regisztrálása nem az ő eladásuktól függ (3 kapus van már a keretben), hanem Pena eladásától, és egybként sem lenne érelme őket ezért beáldozni. Roony, Gerard Martin regisztrálásához meg szintén értelmetlen lenne tőlük megválni.

Fontos játékosok, nem adnám el őket. Remélem, kamu. Már hetek óta az átigazolási szezon végén várom, hogy ne csináljanak több ostobaságot.
Válasz küldése