2025.09.09. 00:44:57
Az összefoglalókat nézegetem, főleg a Barca kötődések miatt, Depayt továbbra is sajnálom, hogy ennyire mélyponton érkezett hozzánk, ennyire 0 szakmai közegbe, amikor mindenki, ő is lezüllött fizikálisan, meg egyéb módokon is az érkezése után, és még így is elég jó volt. Holland rekorder lett a minap, szórja a gólokat, érzi a kaput, ügyes, egyénileg is jó, nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk megtartani/kihozni belőle a maxot.
Illetve Lewynek talán kifejezetten jól jött a szünet így sérülésből visszatérve, belejött, nem tudom, Ferránt ki tudja-e szorítani, de ez annyira nem is a fontos kérdés, mint inkább az, hogy mindketten legyenek ilyen remek formában, és akkor bárki kezd épp vagy áll be cserének, hozzá fog tenni.
Szerintem most ez az a kivételes eset lesz, ahol forma szempontjából jót tehet inkább a válogatott szünet, majdnem mindenki jól játszott a csapatunkból, ahogy követgettem. Gavi van a mérleg rossz oldalán.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy