Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem bánom, a formája jóindulattal közepes, bizonyítson Rashford, Raphinhát amúgy is inkább cserélném be 30-40 percre, ha már pihentetni akarom, mint cserélném le a 60-adikban. De tényleg remélem, hogy Gavi sérülésén kívül ez a válogatott szünet kivételesen inkább a javunkra vált. Pedri, Rapha, Rashford kb mind csak javulhatott, Olmo játszhatott volna többet, neki is jól jött volna egy kis plusz idő, hogy belejöjjön.Chino írta: ↑2025.09.10. 15:05:58Bolívia az egyik legdurvább helyszín. 4100 méteres magasságon, a játékosok alig kapnak levegőt, 20 perc után már azt sem tudják merre van az előre.
Utána pedig egy félnapos utazás, pár időzónán keresztül, nagyon kétlem, hogy Raphinha játszana hétvégén. Kezdőként legalábbis biztosan nem . Elvileg három edzést tart Flick a Valenciáig, de a brazil az elsőn egy könnyített, inkább átmozgató edzés végez.
Ha fogadnom kellene elől egy Rashford-Olmo/Fermin-Lewy-Yamal sort mondanék a Valencia ellen.
Bolívia az egyik legdurvább helyszín. 4100 méteres magasságon, a játékosok alig kapnak levegőt, 20 perc után már azt sem tudják merre van az előre.bence0330 írta: ↑2025.09.10. 01:09:45Rashford lőtt gólt, még ha tiziből is. Talán jót tesz neki.
Az Ancelotti-féle félelmek szerencsére nem igazolódtak be, egyedül Guimaraes kezd az alapkezdőből, mindenki más, így Rapha is padon ül a bő 4000 méteres tengerszint feletti magasságban játszott Bolívia elleni meccsen.
Egy félidő alatt 14 kapuralövése volt Bolíviának, nem semmi. Braziloknak 4. Sosem voltam még ilyen helyszínen, de gondolom elég komoly tényező lehet az az extrém magasság.
Jó képességű játékos,de emlékeim szerint utánunk a trikóban sem váltotta meg a világot,ill. elég gyakran sérül meg. Kár érte.bence0330 írta: ↑2025.09.09. 00:44:57Az összefoglalókat nézegetem, főleg a Barca kötődések miatt, Depayt továbbra is sajnálom, hogy ennyire mélyponton érkezett hozzánk, ennyire 0 szakmai közegbe, amikor mindenki, ő is lezüllött fizikálisan, meg egyéb módokon is az érkezése után, és még így is elég jó volt. Holland rekorder lett a minap, szórja a gólokat, érzi a kaput, ügyes, egyénileg is jó, nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk megtartani/kihozni belőle a maxot.
Abból, ha esetleg ellógta a nyári felkészülést…a nyári alapozáson csinálod meg az egész éves kondit, azt nem lehet szezon közben vagy télen. És, ha jól megcsinálod, akkor kitart tavasz végéig. Ha nincs kondi, akkor fejben is elfáradsz és jönnek a rossz döntések, ami nála szerintem most nagyon feltűnő.csababarca írta: ↑2025.09.08. 22:51:51Lehet igazad van, de szerintem gyakorolni is kell.
A kondi hiánya miből fakadhat? Edzeni kell, ezért írtam, hogy alázat kell ide, de én rajta ennek szikráját sem látom. (meccseken látom őt csak, lehet amúgy egy tök alázatos gyerek, de sajnos még gyerek).
Reméljük beérik ebben, mert kelleni fog.
Lehet igazad van, de szerintem gyakorolni is kell.
Ezt nem lehet edzésen gyakorolni, ehhez meccsszitu kell…vagy felér eddig fejben vagy nem. De - ahogy írtam tegnap - ez fakadhat a kondi hiányából is. Tavaly azért lehetetlenebb feladatokat is megoldott, most a cselek sem ülnek úgy.csababarca írta: ↑2025.09.08. 22:21:42Yamal meg ha nem érik be fejben, akkor gatya, egyszerűen fogalma sincs a befejezésekről, kellene ezzel foglalkozni, 4-5 órát naponta, ott maradni a pályán.
Vicces, de nem tudsz odarakni két jobb spanyol-spanyolt.
Nekem nem rémlik, hogy előtte játszott volna értelmezhető meccseken.
Most kerettag sem volt, Barcás edzésen sérült meg, miközben a többiek már a válogatottal voltak.brazilfan írta: ↑2025.09.08. 09:31:16Úgy tudom, hogy kerettag szokott lenni, de a kezdőből teljesen kiszorította Cucurella. Részben jogosan, mert hiába nem voltunk elájulva Cucurellától, az Európa-bajnokságon végig a jók között volt, és azóta is stabilan hozza azt, amit tud.
Baldé kicsit rapszodikusabb.
Ahogy látom, Huijsent is egyre nehezebb lesz kihagyni a kezdőből, részben Cubarsí rovására.
Úgy tudom, hogy kerettag szokott lenni, de a kezdőből teljesen kiszorította Cucurella. Részben jogosan, mert hiába nem voltunk elájulva Cucurellától, az Európa-bajnokságon végig a jók között volt, és azóta is stabilan hozza azt, amit tud.
Ott fejben van a gond vagy a kondit sikerült ellógnia nyáron. Láthatóan kevesebb a sikeres megoldása/jobb döntése, mint tavaly. Ahhoz pedig a kondi elengedhetetlen.
A törököknek nem sok momentumuk van. A második gólt el lehet rakni az év végi összefoglalókba.
Ez egészen egyszerű, annyira beszorultunk, hogy ha meg is szereztük a labdát, nem volt kinek passzolni egyszerűen. Nem volt, hogy a labdás embert kettő védő támadja, hogy párharc után ott legyen a másik közel, megjátszani a labdát. Ugyanígy középen a legelső ember is visszahúzódott annyira hogy kijátszva a labdát a kaputól 25-30 méterre két ír mellett kellett volna fogadnia a passzt. Ott ha labdavesztés van, egy passzal akár helyzetben lehetett volna az ellenfél és rendezetlen védelem mellett.