A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Látom Alcantara is válaszolt, ez a "hírhedt Flick 2. év" egyszerűen nem létezik, akármennyit hajtogatják madiridi meg facebook oldalon, ettől még nem lesz igaz. De gondoltam, hogy összeszedem Flick vezetőedzőként töltött éveit, ha már szóba került:
Deco látott és tapasztalt ezt azt Mou és Pep öltözőiben egyaránt, ha valakinek ismernie kell a megfelelő öltözői légkört és az ezzel (is) összefüggő edzői hitelesség alapjait, Deco köztük kell legyen.
Cadena Ser híre szerint ugyanaz, mint Flick nyilatkozott+ ott vannak a hír szerint a öltöző előtti kamerák, amik rögzítik az érkezések időpontját
Nem mondtam, hogy ez garancia számomra, hogy nem történt ilyen.
Sonoma írta: ↑2025.10.19. 10:39:27Úgy néz ki, kezdenek viharfelhők gyülekezni Flick és a vezetőség között Yamal miatt.
A PSG elleni mérkőzések nem akarta Flick kezdőbe tenni Yamal, mert elkésett a reggeli megbeszélésről, de Deco ezt megvétózta (és kötelezte) arra hivatkozva, hogy sportszakmai és marketing szempontból is fontos a játszatása. Ezt Flick az edzői autonómiájának megsértésének élte meg és komolyan fontolóra vette, hogy a szezon végén feláll a kispadról.
(f. :Manu Carreno, Joan Fontes)
Talán ez az incidens is közrejátszhatott a Girona meccsi kiállításhoz, hogy nem bírta magát türtőztetni Manzanóval szemben, mivel egy magasabb feszültségi állapotról indult eleve.
Igen, nagyon profi abban, hogy a játékosok erősségeire építsen (feljebb írták, Rashford szerintem is szinte tuti kezdett volna, de ha már nem, akkor jól megoldotta)Zozzy 5 írta: ↑2025.09.22. 08:11:59Nagy piros pont neki nálam ez a tegnapi meccs, amiért Yamal hiányában nem ragaszkodott a szokásos rendszerhez, hanem kitalálta ezt a Lewy-Ferran hamis két csatáros játékot, amiben a szélen bontást szinte teljesen feladatuk, de cserébe középen és a félterületekben meg csomóan voltunk és nagyon látványos kombinálások zajlottak, szuper volt nézni.
Lewynek is tök jól állt ez a szerep, ahol már nem neki kell megfutni az üres területeket és befejezni mindent, hanem főleg a mozgásaival és a labdatartasaival csinálni a helyet egy másik befejezőnek és a többieknek. Az is tetszett, hogy bár Raphinhának kint kellett lennie a jobboson a vonalnál tartani a szélességet, ismerve a korlátait, nem akartunk abban a formában bontani ott úgy, mintha Yamal lenne ott, hanem inkább irányítónak használtuk a brazilt. Tulajdonképpen ez tegnap egy 4-2-2-2 volt sokszor támadásban, két 10essel, előttük két 9essel.
Szóval nagyon örültem neki, hogy alkalmazkodik Flick a helyzethez és kreatívan új dolgokat próbálgat, még úgy is, hogy nyilván otthon a Getafe ellen ez könnyebb volt.
Alkalmazkodott....képes volt tartani magát az elveihez (késés miatti bünti) és reagált, megtalálta a választ az éppen akkor felmerülő kérdésre....
Nem akarok ünneprontó lenni, de Rashford csak azért nem kezdett Ferran helyett, mert elkésett a meccsnapi reggeli átmozgató edzésen (nso), ugyanúgy mint Raphinha Valencia ellen. Örülök, hogy Flick ebben is következetes, nem kivételezik senkivel.Zozzy 5 írta: ↑2025.09.22. 08:11:59Nagy piros pont neki nálam ez a tegnapi meccs, amiért Yamal hiányában nem ragaszkodott a szokásos rendszerhez, hanem kitalálta ezt a Lewy-Ferran hamis két csatáros játékot, amiben a szélen bontást szinte teljesen feladatuk, de cserébe középen és a félterületekben meg csomóan voltunk és nagyon látványos kombinálások zajlottak, szuper volt nézni.
Illetve, Garcia másodszor játszott 10-15 percet baloldali védőként...Zozzy 5 írta: ↑2025.09.22. 08:11:59Nagy piros pont neki nálam ez a tegnapi meccs, amiért Yamal hiányában nem ragaszkodott a szokásos rendszerhez, hanem kitalálta ezt a Lewy-Ferran hamis két csatáros játékot, amiben a szélen bontást szinte teljesen feladatuk, de cserébe középen és a félterületekben meg csomóan voltunk és nagyon látványos kombinálások zajlottak, szuper volt nézni.
Lewynek is tök jól állt ez a szerep, ahol már nem neki kell megfutni az üres területeket és befejezni mindent, hanem főleg a mozgásaival és a labdatartasaival csinálni a helyet egy másik befejezőnek és a többieknek. Az is tetszett, hogy bár Raphinhának kint kellett lennie a jobboson a vonalnál tartani a szélességet, ismerve a korlátait, nem akartunk abban a formában bontani ott úgy, mintha Yamal lenne ott, hanem inkább irányítónak használtuk a brazilt. Tulajdonképpen ez tegnap egy 4-2-2-2 volt sokszor támadásban, két 10essel, előttük két 9essel.
Szóval nagyon örültem neki, hogy alkalmazkodik Flick a helyzethez és kreatívan új dolgokat próbálgat, még úgy is, hogy nyilván otthon a Getafe ellen ez könnyebb volt.
A fáradtságnak ellentmond, hogy a Comót gálázva 5:0-ra vertük.
Igen, abszolút egy apafigura, annak ellenére, milyen szigor van azért edzéseken. Sok jele volt már, a meccset nézve én is felröhögtem, mikor láttam a Ferrános jelenetet. Tavaly is sok emberrel ölelkezett, volt ugye, akiért beszaladt a pályára is, hogy megtegye.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.27. 17:54:00Nekem nagyon szimpatikus emberként is Flick, jó olvasni az ilyet, és a TV-ben is ezt látom
https://youtube.com/shorts/-ibgjN4j8ec? ... QdLzaHBKlW
A hétvégi meccsen
Meg az év kapusa, meg a statok szerint is az év kapusa, előtte segundában az év játékosa, és már akkor vitték volna top PL klubok, ez se véletlen. Idén meg aztán pláne.Barcaman1993 írta: ↑2025.08.27. 15:56:49Azért ez az év kommentjei közé beférhetne. Ajánlok összefoglalókat, meg gondolom az se véletlen, hogy Joan Garcia lett regisztrálva a lengyellel ellentétben.grgly50 írta: ↑2025.08.27. 14:48:49Kizárólag a saját meglátásom, véleményem, amit eddig nem olvastam másoktól.
Amikor Pena hozzánk került, nagy bizakodással, ajnározással fogadták úgy a Barcában, mint itt a fórumon . Majd következtek a meccsek, s egyre többen fordultak e tőle. Pedig szerintem simán hozta a LA LIGA átlagát. Voltak gyengébb meccsei, de mérkőzésről mérkőzésre sokat fejlődött.
Majd jött TEK, s Pena másodhegedűssé vált az edző szerint is.
S most itt van Garcia. Teljesen el vannak ragadtatva tőle. Pedig még nem is teljesített. Szerintem az átlagos kapus szinten mozog. Ne legyen igazam, de pár meccs után ő is a Pena sorsára jut.
Meglátásom, hogy TS, de még TEK is egy szinttel fölötte van. Nekik vannak bravúros megmozdulásaik Gráciának még az Espanolnál sem nagyon volt.