Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.10.01. 23:30:54

FCBsteve írta:
2025.10.01. 23:27:20
Ez a meccs ugyanolyan edzői taktikai hiba volt, mint az Inter ellen... #-o

90. percben, hulla fáradtan, hova támadunk ki megint lestaktikázni???
Miért nem áll vissza a csapat arra a pár utolsó percre, miért nem tartjuk meg a labdát és védjük meg az eredményt???

Illene tanulni korábbi hibákból, talán még nem késő...
Egyébként azt néztem, h mutatott is a csapatnak, h húzódjanak vissza, de full vakon volt ma mindenki a védelemből főleg Cubarsi meg Kounde
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.01. 23:30:29

Igazolja szepen,h miert a Dinamo a szintje..es mindig ra jonnek ki ezek a helyzetek aa de bosszanto
Halveru,semmilyen lotyoges amit folyamat csinal,remelem minnel hamarabb elkerul innen…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rdinho10 2025.10.01. 23:31:52-kor.
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.10.01. 23:28:29

Rdinho10 írta:
2025.10.01. 23:25:45
Azert az nem tul nagy elvaras ,h Olmo ne pont oda loje kapuval szemben ahol fekszenek 3an..60millios jatekos es konkretan fek a pali! Surgosen el kell adni akar 3 zsak szotyiert is
Én is ezt mondom miért nem tudna megemelni? Hihetetlen! Borzalom amit csinál 10/7 meccsen olmo
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.10.01. 23:27:20

Ez a meccs ugyanolyan edzői taktikai hiba volt, mint az Inter ellen... #-o

90. percben, hulla fáradtan, hova támadunk ki megint lestaktikázni???
Miért nem áll vissza a csapat arra a pár utolsó percre, miért nem tartjuk meg a labdát és védjük meg az eredményt???

Illene tanulni korábbi hibákból, talán még nem késő...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.10.01. 23:26:48

vidra írta:
2025.10.01. 23:20:17
Szerintem kicsit álomvilág, az itt megfogalmazott elvárások nagy része.
milyen itt megfogalmazott elvárások? nyíltan ki van mondva a játékosok meg edző részéről is a tavalyi csúcsteljesítmény után, hogy BL győzelemért szeretnének menni. Yamal meg arról értekezik interjúkban, hogy hány aranylabdával számol. vagy elhangzott bárhol a klub részéről, hogy a BL-ben a cél a tisztes helytállás? nekem nem ez jött át. ezek után simán adekvát megemlíteni, hogy egy félidőn keresztül osztálykülönbség volt egy tartalékos és bőven takaréklángon játszogató, amúgy az időt lepörgetni akaró PSG ellen, és hogy ezzel valamit kezdeni kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2025.10.01. 23:30:39-kor.
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.10.01. 23:26:09

Saviola írta:
2025.10.01. 23:15:42
recrea kollega kérdezte korábban az Élőben, amikor jajjveszékeltem az elmúlt meccsek takony teljesítményét látván, hogy mi az a nem sok jó, amit ezek a meccsek előrevetítenek.

Meg lehet nézni a mai második félidőt. Nem, hogy gyengébbek voltunk, mint az ellenfél, konkrétan pályán sem voltunk.

Ha itt van ma dembelé meg a grúz, van közte 4.

Lehet én vagyok műveletlen, de az első gólszerző a PSG-nél kicsoda? A nevét nem hallottam az életben. A bal szélsőjük kicsoda? Koundét akkor tette zsebre, amikor akarta.

Nem lehet úgy elvárásokat támasztani a csapat felé, ha:
- Olmo -1 ember, nem, hogy jó megoldásai nincsenek, inkább csak rosszak
- Pedrinek nem, hogy alternatívája, olyan cseréje sincs, aki csak megközelítené, azt, amit hoz, taknyosra is van hajtva, látszott is ma.
- Védelem minden összeállításában képes bárkitől gólt kapni, mindent elmond, hogy EG hoz egy stabil teljesítményt egyedül, Cubarsí siralmas, Koundé formán kívül, GM-ről meg inkább nem is beszélek, mert rossz nézni. Támadásban nulla, védekezésben cserébe ma életveszély volt.
- Rashford próbálkozik, de 1 jó megmozdulására jut 3 rossz csel, Ferran csak-csak, Lewa az ilyen meccsekre még cserének is kevés
- Padunk meg nincs. Bernal most tért vissza, borzasztóan bizonytalan, Casadó gyenge és megérkeztünk a 17 évesekhez a B-ből.
- Yamalnak az első félideje zseniális volt, másodikban meg normális megmozdulására nem emlékszem

Az, hogy a szabadrúgásainkhoz kb. sorfal sem kell, már csak hab a tortán.

Lehet itt érvelni, hogy nálunk is voltak hiányzók, de Garcia sem fogta volna meg a mai gólt eredményező helyzetek egyikét sem, Raphina meg meg sem közelíti idén a tavalyik formáját. Gavi szerencsétlen meg eddig sem tudott érdemben annyit hozzátenni, hogy a hiányával lehessen magyarázni bármit.

Jönnek a bajnokságban is a komolyabb csapatok, ki fogják használni könyörtelenül a hibáinkat.

Lehet, hogy a friss élmény miatt, de nem sok jó van kilátásban.

Szerintem.
Amiket felsoroltál mind igaz.
Annyit hozzátennék, h ennyi formán kívüli játékos és nem szint játékos nem fér el egy csapatban! Ma nekem Kounde amit művelt az borzalom volt. Olmo 10 méterről miért nem emeli meg az a mocskos labdát ès rúgja be? Miért laposan lövi amikor látja, h ketten és blokkolni fogják? Vagy Ferran az első félidőben miért adja le az üresen álló Rashfordnak?
Flick is hibázik elismerem, de ezek nem feltétlen az ő hibái! Nálam ma a védelem összeállítása és második félidei taktika vagy mi az ő sara. Akik azt hiszik, h mi ez a csapat bl esélyes… ha ma komplett a psg bedarálnak minket
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.01. 23:25:45

Azert az nem tul nagy elvaras ,h Olmo ne pont oda loje kapuval szemben ahol fekszenek 3an..60millios jatekos es konkretan fek a pali! Surgosen el kell adni akar 3 zsak szotyiert is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rdinho10 2025.10.01. 23:26:26-kor.
vidra
Entrenador del Barça

2025.10.01. 23:20:17

Előző idényben hány top csapat, hány top edző nem találta az ellenszerét LE taktikájának? Mindig csak az egyes játékosokat nézitek, nem rendszer szinten gondolkoztok. Ha kérhetem, nézzetek meg legalább egy taktikai elemzést, hogyan verte végig ez a csapat egész Európát. És nem, nem Dembele miatt, ő csak egy láncszem volt.

Szerintem kicsit álomvilág, az itt megfogalmazott elvárások nagy része.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.10.01. 23:15:42

recrea kollega kérdezte korábban az Élőben, amikor jajjveszékeltem az elmúlt meccsek takony teljesítményét látván, hogy mi az a nem sok jó, amit ezek a meccsek előrevetítenek.

Meg lehet nézni a mai második félidőt. Nem, hogy gyengébbek voltunk, mint az ellenfél, konkrétan pályán sem voltunk.

Ha itt van ma dembelé meg a grúz, van közte 4.

Lehet én vagyok műveletlen, de az első gólszerző a PSG-nél kicsoda? A nevét nem hallottam az életben. A bal szélsőjük kicsoda? Koundét akkor tette zsebre, amikor akarta.

Nem lehet úgy elvárásokat támasztani a csapat felé, ha:
- Olmo -1 ember, nem, hogy jó megoldásai nincsenek, inkább csak rosszak
- Pedrinek nem, hogy alternatívája, olyan cseréje sincs, aki csak megközelítené, azt, amit hoz, taknyosra is van hajtva, látszott is ma.
- Védelem minden összeállításában képes bárkitől gólt kapni, mindent elmond, hogy EG hoz egy stabil teljesítményt egyedül, Cubarsí siralmas, Koundé formán kívül, GM-ről meg inkább nem is beszélek, mert rossz nézni. Támadásban nulla, védekezésben cserébe ma életveszély volt.
- Rashford próbálkozik, de 1 jó megmozdulására jut 3 rossz csel, Ferran csak-csak, Lewa az ilyen meccsekre még cserének is kevés
- Padunk meg nincs. Bernal most tért vissza, borzasztóan bizonytalan, Casadó gyenge és megérkeztünk a 17 évesekhez a B-ből.
- Yamalnak az első félideje zseniális volt, másodikban meg normális megmozdulására nem emlékszem

Az, hogy a szabadrúgásainkhoz kb. sorfal sem kell, már csak hab a tortán.

Lehet itt érvelni, hogy nálunk is voltak hiányzók, de Garcia sem fogta volna meg a mai gólt eredményező helyzetek egyikét sem, Raphina meg meg sem közelíti idén a tavalyik formáját. Gavi szerencsétlen meg eddig sem tudott érdemben annyit hozzátenni, hogy a hiányával lehessen magyarázni bármit.

Jönnek a bajnokságban is a komolyabb csapatok, ki fogják használni könyörtelenül a hibáinkat.

Lehet, hogy a friss élmény miatt, de nem sok jó van kilátásban.

Szerintem.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.01. 23:14:41

Azert,ha Olmo(miert pont ra jott ki a labda) nem rugja telibe sztem sima lett volna…igy nem fogunk Blt nyerni soha!ezeket kimeletlenul be kell loni!Lehet,h igaz lesz es jon a Flick 2.eveben kipukkano iram?! Lathatoan elfogytunk a 2.ba,tavaly nyertunk volna ebben biztos vagyok.
Mar a bajnoksagban sem ugy megyunk szvsz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rdinho10 2025.10.01. 23:16:16-kor.
vidra
Entrenador del Barça

2025.10.01. 23:13:46

He?

Ez a PSG nem a kb. mindent megnyerő csapat volt előző idényben? Sok a sérült persze, de nálunk is. Most akkor mi van? Nem lehet 1-2-re veszíteni egy BL győztes ellen? Ne vicceljünk már!
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.10.01. 23:11:58

Ezt a Lg-Flick meccset most előbbi nyerte.
Egyébként egyben van a Psg Zabarnyi és Hakimi is mentett a gólvonalról sztem ez sima x meccs. Koundé amit ma művelt borzalom volt rég láttam ennyire rossznak. Yamal alig kapott labdát, kp-nk halott volt konkrétan a labdát alig tudtuk kihozni! Ha itt ma a Psg hiányzói is itt vannak bedarálnak minket ez fix! A mai meccs is bizonyítja legalább is nekem, h ide kell minimum 2-3 posztra igazolás. Cubarsi is borzalom volt ma.. nem értem miért nem Ara vagy Chris kezdett
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.01. 23:05:08

Sajnos elfogyott a csapat a végére. Még mielőtt letargiába esik a fórum, ismételném, hogy érdemes lejjebb adni az elvárásokat. Majd ha nem egy Kobenhavn szintjén költhetünk, majd lesz a padon is olyan, aki tud lendíteni a csapaton.
Most ez így jött ki, ettől már csak könyebb ellenfelek (talán Chelsea idegenben húzós) következnek.
Reális esélyünk továbbra sincs a BL győzelemre, de álmodozni lehet.
Flicknek valamit kezdenie kell a védelemmel, szerintem meg kell adnia a bizalmat Araujonak, és Casadot valahogy formába kell hozni, mert Pedri éms De Jong kevés lesz. Pedri teljesen eltűnt a második félidőben, remélem nem sérült le.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.10.01. 23:02:57

ez a Flick éra leghitványabb mutatványa volt, amiben az edző és a játékosok egyaránt benne vannak. borzasztóan hiányosan megszervezett, lelketlen presszing, amit simán átjátszottak egyfolytában. emellett körülményes és sematikus build up. össze vissza kóválygó, minden kompaktságot nélkülőző játékosok. azzal együtt, hogy volt az egész meccsnek egy olyan hangulata, hogy egyik csapat sem akarta bántani a másikat, a PSG és mi is X-re mentünk alapvetően.

majd jön persze Flicktől gondolom a nyilatkozat, hogy hiányzott az intenzitás satöbbi. ok, de remélem azért azt is látja, hogy itt ő is benézett dolgokat, mert ha ennyire könnyen játszanak át egy pressinget, akkor abban ő is benne van. na meg persze az olyan mentalitás, amit Yamal előadott, aki a második félidő nagy részét azzal töltötte, hogy széttárt karokkal méltatlankodott meg hőbörgött. nagyon nagyon jó, hogy nem kapta meg az aranylabdát, ennek az egonak nagyon nem hiányzott volna. egy kis alázatot visszacsempészhetne a szellemiségébe, meg valszeg az is jót tenne neki, ha az apja nem höbőrögne a nyilvánosságban, hogy a kisfiam a világlegjobbjátékosa.

na mind1, időben jött és nem nagy árat bekérő figyelmeztetés. nagyon szánalmas volt, de lapozzunk.
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.01. 23:02:20

inkább most kapjunk ki, mint egyenes kiesésben, gyengén játszottunk, lesz mit tanulni ebből a meccsből, a PSG egyéni és csapatként is sokkal jobb
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.01. 23:00:49

A világ két legjobb csapata találkozott, mindkettő tele sérültekkel, így se volt rossz meccs, de kicsit lehetett érezni a roncsderbi-hatást néha. Az egyik szorosan legyőzte a másikat, kb ennyi történt, nincs szerintem semmi gond. Fermín, Rapha, Garcia együtt sok volt talán. Pedrire kezdjen el jobban figyelni Flick. Lehet a két jobbik belső védőnkkel nem kaptunk volna ki, de nem biztos, Garcia pl. hatalmasat meccselt, Cuba is csak egyszer hibázott.

A Rashford cserét sem értettem, a második félidőben ő volt az egyedüli veszély, Yamal hamar eltűnt, őt is hamarabb le lehetett volna cserélni, persze ott meg benne van a villanás úgy is. Lewyt ebbe a dinamikába lehet, hogy full felesleges volt behozni, még jobban elvesztettük úgy az irányítást, ez nem neki való meccs volt.

Volt egy kiváló félidőnk, meg nekik is volt egy. Az övék kicsit jobb volt. Ennél többet nem vonnék le ebből a meccsből, kár, hogy ilyen körülmények közt kellett lejátszani.

Olmó tragédia volt ma is, így Fermín nagyon-nagyon hiányzik. :( Vagy Rapha, ő is lehetne 10-es. Lehet jelenleg Dróval előrébb lennénk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.10.01. 23:04:27-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Okoska
Capitá del Barça

2025.10.01. 20:44:16

Reménykedek a győzelemben. Ez a védelem baromira meglepő, nem is érfem.
Ha kikapunk az sem nagy baj (attól függ persze hogyan). Tanulni kell belőle, itt még lehwt hibázni, nem a kieséses szakasz még. Jó, hogy így az elején letudjuk ezt a nehéz meccset.
Tartok a cigistől
davi10
Llegenda del Barça

2025.10.01. 20:27:26

Jaj, ettől a Cubarsi - EG belsővédő párostól tartok. Nálam simán Araujo és Chris kezdene, legalább egyikük kellene szerintem.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.01. 20:21:20

A PSG elvileg a Barcola, Mayulu, Mbaye hármassal fog támadni, illene még ennek a védelmi 4-esnek is megállítania őket, mert akármennyire tehetségesek, azért nem Kvara, Doue, Dembele fog kevergetni elöl, Barcolára ott lesz Kounde, a többiek meg igenis védekezzék le Mayulut és Mbayet.
Én még mindig hiszek a 2-1es győzelmünkben.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.01. 20:16:02

Hm. A belső védő páros több, mint meglepő, Araujo egy vadállat meccsek óta, majdnem biztos voltam az Ara-Chris vagy Ara-Cuba duóban. De remélem rám cáfolnak a fiúk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.10.01. 20:00:52

Huh, merész lett volna a Araujoval kezdeni, hatalmas nyomás lett volna rajta. Viszont így most nem lesz gyors védő fent. Lewa nem tud pressingelni annyira, jobb hogy nem ő kezd.
ktm
Capitá del Barça

2025.10.01. 19:53:55

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen meccsen ki meri hagyni Lewat a kezdobol.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.10.01. 19:48:40

Szczesny; Koundé; Eric García, Pau Cubarsí, Gerard Martin; De Jong, Pedri; Lamine Yamal, Olmo, Rashford; Ferran Torres

Hát remélem jól rakta össze a védelmet a mester.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2025.10.01. 16:33:51

Cseri írta:
2025.10.01. 12:29:13
Ne haragudjatok, de hányszor kell még leírni, hogy GM milyen? A csapat játékosa, Flick kedveli, lépjetek már tovább. Lassan ott tartunk, hogy ki se álljunk, ha játszik. A foci továbbra is csapatjáték sosem egy játékos nyer vagy veszít, hanem a csapat.
Ezt úgy nagyjából én is írhattam volna, teljesen megegyezik a véleményem a fent leírtakkal. Annyit módosítok rajta, mint moderátor, ha nem fejezitek be a mindennapi ekézését, folyamat törölni fogom ezeket a hozzászólásokat.Lehet véleményt alkotni minden játékosról meccsek után, ( én is megtettem róla mikor hétvégén a gólnál hibázott ő is ) de ezt az egyoldalú, minden egyes nap belerúgó stílust mindannyian befejezhetitek! Akinek nem tetszik, ne fórumozzon, menjen mocskolni a facebookra. Ott vannak barcás portálok, ahol egymást is lehet szidni büntetlenül, nem csak a játékosunkat.
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.01. 16:10:08

Most kezdődött a kicsik meccse a PSG ellen az ifjúsági BL-ben. Nomokóra illetve Pedro Rodriguezre érdemes lesz figyelni, tovább ha beáll Tunkararára és Kouroumára,utóbbi már Flick alatt edzett a nagycsapattal.

https://www.uefa.tv/live/290057

Kezdő:

Max Bonfill

Guillem Victor

Alex Campos

Gariba

Bernabeu

Dani Ávila

Sama Nomoko

Pedro Rodriguez

Guerrero
Forca Barca!!!!