Saviola írta: ↑2025.10.01. 23:15:42
recrea kollega kérdezte korábban az Élőben, amikor jajjveszékeltem az elmúlt meccsek takony teljesítményét látván, hogy mi az a nem sok jó, amit ezek a meccsek előrevetítenek.
Meg lehet nézni a mai második félidőt. Nem, hogy gyengébbek voltunk, mint az ellenfél, konkrétan pályán sem voltunk.
Ha itt van ma dembelé meg a grúz, van közte 4.
Lehet én vagyok műveletlen, de az első gólszerző a PSG-nél kicsoda? A nevét nem hallottam az életben. A bal szélsőjük kicsoda? Koundét akkor tette zsebre, amikor akarta.
Nem lehet úgy elvárásokat támasztani a csapat felé, ha:
- Olmo -1 ember, nem, hogy jó megoldásai nincsenek, inkább csak rosszak
- Pedrinek nem, hogy alternatívája, olyan cseréje sincs, aki csak megközelítené, azt, amit hoz, taknyosra is van hajtva, látszott is ma.
- Védelem minden összeállításában képes bárkitől gólt kapni, mindent elmond, hogy EG hoz egy stabil teljesítményt egyedül, Cubarsí siralmas, Koundé formán kívül, GM-ről meg inkább nem is beszélek, mert rossz nézni. Támadásban nulla, védekezésben cserébe ma életveszély volt.
- Rashford próbálkozik, de 1 jó megmozdulására jut 3 rossz csel, Ferran csak-csak, Lewa az ilyen meccsekre még cserének is kevés
- Padunk meg nincs. Bernal most tért vissza, borzasztóan bizonytalan, Casadó gyenge és megérkeztünk a 17 évesekhez a B-ből.
- Yamalnak az első félideje zseniális volt, másodikban meg normális megmozdulására nem emlékszem
Az, hogy a szabadrúgásainkhoz kb. sorfal sem kell, már csak hab a tortán.
Lehet itt érvelni, hogy nálunk is voltak hiányzók, de Garcia sem fogta volna meg a mai gólt eredményező helyzetek egyikét sem, Raphina meg meg sem közelíti idén a tavalyik formáját. Gavi szerencsétlen meg eddig sem tudott érdemben annyit hozzátenni, hogy a hiányával lehessen magyarázni bármit.
Jönnek a bajnokságban is a komolyabb csapatok, ki fogják használni könyörtelenül a hibáinkat.
Lehet, hogy a friss élmény miatt, de nem sok jó van kilátásban.
Szerintem.