A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Ja, ezt nem is néztem.MessiNeymarSuarez írta: ↑2026.03.02. 19:01:09...azt meg főleg nem feltétlen bánnánk ha nem kéne egy potenciális Arsenal elleni elődöntő előtt 3 nappal egy Kupadöntőt lejátszani.
Szerintem kimegyünk megpróbálni, aztán ha 30-40 perc alatt terem valami és valami csoda folytán az Atleti azt sem tudja hogy hol van és 2 góllal vezetünk akkor megpróbálunk fordítani, ha meg nem akkor meg a maradék percben jöhet a B csapatra csere, és félgőzzel lehozzuk a meccset.bence0330 írta: ↑2026.03.02. 17:57:57Ez egyértelmű, ha valami csoda folytán 4 gól lenne közte, ahhoz részemről kell egy olyan Cancelo, mint aki a múltkor MVP volt. Főleg úgy, hogy Raphinha árnyéka önmagának jelenleg, Ferránnál meg kb már az lenne az előrelépés, ha legalább az árnyéka lenne önmagának.
Nekem sajna meggyőződésem, hogy ha beleállunk izomból ebbe a meccsbe az alapkezdővel, azon elmehet a szezonunk, az eredményétől függetlenül, tehát még akkor is, ha heroikus fordítást hoznánk össze, de ne legyen igazam. Látszik, milyen jót tett a két pihenősebb hét, ezt még eggyel el tudnánk nyújtani B csapattal. Nagyon kéne, mert durva tavasz következik konstans heti kettővel, főleg, hogy a BL sorsolásunk is olyan, hogy a legjobb négyig mi vagyunk az esélyesek. A bajnoki sorozatunk is durva lesz, a Bilbao az egyetlen, akit simán kéne verni a stílusütközés miatt, bár idegenben az sem tuti, de aztán Sevilla, Rayo, Atma, köztük a fizikális Newcastle...
Azért gyakorlatilag másfél hónap, játékpercekben meg pláne nem volt addig szinte semmi. Volt honnan visszajönnie fizikálisan, arab ország, apró sérülés, szerintem ő ezt le fogja tudni már tenni támadásban konstansan. Nem minden egyes meccsen, meg nem feltétlenül akkora elemi erővel, mint a Levante ellen, de szerintem igazi döntő faktor lesz támadásban, Xavi alatt is az volt.
Ez egyértelmű, ha valami csoda folytán 4 gól lenne közte, ahhoz részemről kell egy olyan Cancelo, mint aki a múltkor MVP volt. Főleg úgy, hogy Raphinha árnyéka önmagának jelenleg, Ferránnál meg kb már az lenne az előrelépés, ha legalább az árnyéka lenne önmagának.
Az egész szezonban kivételes amit csinál. A bajnokságban 17 meccs alatt (1323 játékperc) 5 gól, 6 assist, az EL-ben 480 perc három gól, de a számai mellett játékban is meghatározó.
A legtöbb edző feltehetően ezt tenné az ő helyében. Szerintem a BL-ben is lehet tőlük tartani, ha ilyen módon mennek ott is, mind ellenünk.
Érthető. A BL-hely így is simán jönni fog, a bajnoki cím esélytelen, szóval logikus döntés, csak így van esélyük menteni a szezont.Mascherano14 írta: ↑2026.02.15. 17:44:22Simeone all in-t nyom a kupában és a BL-ben, bajnokságot elengedte. A Betisnél is ellen is ez volt.
A hétvégi meccset nem láttam, de a kupában legyalulták a Betist. Az első félidőben volt a sevillaiaknak egy jó 10 percük, de azon kívül kb. momentumuk sem volt.Alcantara írta: ↑2026.02.09. 06:02:59Tényleg jók voltak hétközben. Agresszív, rendkívül intenzív letámadás ment végig, a Betis nem tudott erre érdemben reagálni. Fél óra után megvolt a meccs, a többi már rutin volt egy szétesett csapat ellen.Tegnap közel nem így játszottak. Mondjuk a Betis is zártabban védekezett. Antony gólja szerintem hidegzuhany volt, de előtte is voltak ziccerek a Betisnek kontrából. Alvarez hétközben nem játszott, most meg egy nulla volt. Két lesgól volt az Atmánál, de a VAR jogosan elvette.
Emlékszem, te láttad azt is. Akkor tényleg jók voltak, vagy csak kijött a lépés? Én ugye csak a statokat láttam.
Miért ne mennénk tovább? Egy szó: védelem.Chino írta: ↑2026.02.06. 20:10:11A BL negyeddöntőnél miért ne lehetne továbbmenni. Komoly eséllyel jöhet egy Newcastle, utána pedig egy Atma/Tottenham győztes, de rosszabb esetben is egy Pool, akinek azért egy Atmával még meg kell szenvedni utána pedig már elődöntő. Szóval simán lehet egy Newcastle-Spurs/Atma az elődöntőig. Persze egy PSG-Pool is.