Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen Messi nagyon élt mellette.barca99 írta:Itt van Messi két gyönyörű megmozdulása a Real ellen....
Amikor Carlost ülteti le:
http://www.youtube.com/watch?v=wrfBeTbI ... ed&search=
És amikor beugrik Cannavaro és RC között:
http://www.youtube.com/watch?v=qzQKhrB1 ... ed&search=
A másodiknál veszett jó a kommentátor, olyan mintha éppen dzsihadra készülne...
Hy!R.M.C.F írta:Na ez aztán a szőrszálhasogatás.Te még egy alvó Madridosban is tudsz ezer hibát találni sztem.Neked csak akkor tetszik ha csak és szigoruan "kivan nyalva" a segge egy Barcásnak.Az már felháborít hogy nagyon jó focista akit elfogadnék ,amugy nem egy szép gyerek/persze ez nem fontos/.Most úgy jött le,leírod ,h NEM EGY SZÉP GYEREK,utána+h de ez nem számít,akkor Minek kell Leírni?
Apám.....ÉS a nem egy szép gyerek a FŐ amit jellemeztem....érdekesen látod te.
Amiket írtam azok a jellemzői sztem.Ha nem igy gondolod,szólj.
Na ez aztán a szőrszálhasogatás.Te még egy alvó Madridosban is tudsz ezer hibát találni sztem.Neked csak akkor tetszik ha csak és szigoruan "kivan nyalva" a segge egy Barcásnak.Az már felháborít hogy nagyon jó focista akit elfogadnék ,amugy nem egy szép gyerek/persze ez nem fontos/.Most úgy jött le,leírod ,h NEM EGY SZÉP GYEREK,utána+h de ez nem számít,akkor Minek kell Leírni?
"merjünk álmodni"Charlie írta:Plusz, még aki más testi adottságaival jön, az 1 primitív bunkó. Természetesen Beckham ez alól kivétel, mert ő reklámozza is, hogy milyen mintájúra nyírta a seggét. Aztán ezeknek a "ronda" futballistáknak olyan barátnőjük van hogy, azt hiszem sokan csak álmodni, merünk.
C.
Istennő volt.
Elhihetik a kedves férfi olvasók, ilyen szépséget ritkán látni. Kis túlzással: az ébenfekete gyönyörűségen még a hölgyek pillantása is megállapodott volna, és ők, ha ki nem is mondták volna, ez az a kategória, amelyet a riválisok is elismernek. Fantasztikus lábak, vékony, hibátlan alak, formás gömbölydedség a megfelelő helyeken, érzéki ajkak, mandulaszemek, vakítóan fehér fogak – már ezért érdemes volt eljönni a vb-re.
Kicsit jobban szemügyre véve a tünemény mellett álló két színes bőrű urat, kapunk csak észbe: hát ez ő!
Most úgy jött le,leírod ,h NEM EGY SZÉP GYEREK,utána+h de ez nem számít,akkor Minek kell Leírni?R.M.C.F írta:Nem szokásom rosszat mondani senkiről.Vagy te másként gondolod?
a "testvéreidről" beszélekR.M.C.F írta:Na ha ezt én írtam akkor megkövezhettek!!!RMCF, akkor mi volt az anno a madridistán, hogy Messi arra se méltó hogy ropinnyó cipőit tisztogassa??
Na ha ezt én írtam akkor megkövezhettek!!!RMCF, akkor mi volt az anno a madridistán, hogy Messi arra se méltó hogy ropinnyó cipőit tisztogassa??
Akkor minek jegyzed megR.M.C.F írta:ezért is irtam oda.Bocs hogy egy Realosról írok
na hogy Messiről is esen szó:
Tőlem féltem nagyon a Clasicón....nem véletlen.
Elfogadnám,nem egy szép gyerek de nem ez a lényeg.
ezért is irtam oda.Bocs hogy egy Realosról írok
má bocsánat..... de nem igaz az hogy "jöttek róla a tizik meg a kiállítások".úgyvan. az elején tré volt és böszme Smile
csak a pirosak és a tizik jöttek róla, teljesen zavarodott volt.
a gólok egyébként abszolút nem érdekelnek egy védőnél, de ezt már asszem elmondtam. egy védő védekezzen, egy kapus védjen.
nekem nem attól jó a védő, mert fejel 6 gólt, hanem azért, mert szinte lehetetlen rajta átmenni.
mielőtt megtalálnál Ramos jó védő.