Leo Messi #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.29. 14:34:39

Biztosan játszani fog kedden,nem engedheti meg magának a Barca,hogy ne játszon,épp azért jegelték tegnap,hogy kedden pályára léphessen.
Ha úgy játszana,mint a Real ellen,csak most társa is lenne,akkor nyerhetünk!!!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.29. 14:31:26

Kedden nemhiszem hogy játszik a Chelsea ellen max. csereként,nagyon-nagyon szükségünk lenne az ő gyorsaságára!
in to exile
Andris
Adminisztrátor

2006.10.29. 12:52:44

Messi: nagyon hiányzott azér a jobb szélről, Giuly már megint annyira [auto_cenzúra] volt, h nehéz szavakkal kifelyezni.
Még jó, h nincs komolyabb baja.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2006.10.29. 00:27:06

barca99 írta:Itt van Messi két gyönyörű megmozdulása a Real ellen....

Amikor Carlost ülteti le:

http://www.youtube.com/watch?v=wrfBeTbI ... ed&search=

És amikor beugrik Cannavaro és RC között:

http://www.youtube.com/watch?v=qzQKhrB1 ... ed&search=

A másodiknál veszett jó a kommentátor, olyan mintha éppen dzsihadra készülne... :twisted:
Hát igen Messi nagyon élt mellette.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
R.M.C.F

2006.10.28. 19:07:20

Hát igen....a jó öreg RC már nem a régi.Mindenki megöregszik előbb utóbb.Régen még megoldotta ezeket.Na egy Messivel akkor is nehéz lett volna bírni.
Januárban érkezik Marcelo...Carlosnak kapaszkodnia kell a helyéért.De hát ilyen az élet.
barca99
Llegenda del Barça

2006.10.28. 13:40:09

Itt van Messi két gyönyörű megmozdulása a Real ellen....

Amikor Carlost ülteti le:

http://www.youtube.com/watch?v=wrfBeTbI ... ed&search=

És amikor beugrik Cannavaro és RC között:

http://www.youtube.com/watch?v=qzQKhrB1 ... ed&search=

A másodiknál veszett jó a kommentátor, olyan mintha éppen dzsihadra készülne... :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.27. 14:23:07

Ezen a képen tényleg hasonlít rá :!: :) Még az a jó,h formákat tekintve egyáltalán nem! 8)
Szükség van az ő remek formájára ezekben a nehezebb időkben.
És remélhetőleg hamarosan felnő még hozzá pár játékos( Ronnie,Deco) :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.27. 14:11:44

Személyes csőrték befejezve, amigos!
A folytatást privátban, ha nagyon muszáj. ;)

Kép
itt például hasonlít Cassanora.
nem?
de.
szóval ON.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.27. 14:06:15

R.M.C.F írta:
Most úgy jött le,leírod ,h NEM EGY SZÉP GYEREK,utána+h de ez nem számít,akkor Minek kell Leírni?
Na ez aztán a szőrszálhasogatás.Te még egy alvó Madridosban is tudsz ezer hibát találni sztem.Neked csak akkor tetszik ha csak és szigoruan "kivan nyalva" a segge egy Barcásnak.Az már felháborít hogy nagyon jó focista akit elfogadnék ,amugy nem egy szép gyerek/persze ez nem fontos/.

Apám.....ÉS a nem egy szép gyerek a FŐ amit jellemeztem....érdekesen látod te.

Amiket írtam azok a jellemzői sztem.Ha nem igy gondolod,szólj.
Hy!

1: amire én reagáltam az megtörtént,te magad írtad
2: amiket te írsz,azok pedig nem! senkitől nem vártam el,h nyalja ki a seggét,és nem keresek benned sem,és senki másban hibákat!
3: egyszerűen nem értettem,h minek megjegyezni Messiről a külső tulajdonságait,ha az SEMMIT sem számít a focipályán!
4: ezek után pedig csodálkozol,h vki (nemén) kicsit rondább hangnemben szólal fel ellened..(nem konkrétan erre az esetre gondolok!)
5: miből gondolod,h engem felháborít,h te elfogadnád Messit a csapatodban? :roll: mert ilyet sohasem írtam...
6: azt se írtam,h azt jellemezted elsősorban,h hogy is nézki,de 1 Barcás oldalon vagy,ahol senki sem kiváncsi arra,h szerinted nem egy szép gyerek...

U.i: ha ezután is vmi gondod van velem,vagy a hsz-sal,akkor privátot írj,nem akarom mégjobban szétOffolni a topicot :wink: :!:
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.27. 13:36:40

Na várjunk csak! Nagyon is sokat számít a külső! Ahogy ezt megmondta egyszer egy ide tévedő margitista is...

miszerint: C. Ronaldo nyomába itt senki sem érhet, mert neki 2-szer annyi nője volt mint a Barca játékosainak összesen :lol: :lol: :lol:

Bekem ügyben is..... azóta másként élem az életem, mióta az a csalódás ért hogy a madrid elvitte előlünk :( :( :(

jajj de szomorú vagyok :evil:
R.M.C.F

2006.10.27. 13:35:36

Most úgy jött le,leírod ,h NEM EGY SZÉP GYEREK,utána+h de ez nem számít,akkor Minek kell Leírni?
Na ez aztán a szőrszálhasogatás.Te még egy alvó Madridosban is tudsz ezer hibát találni sztem.Neked csak akkor tetszik ha csak és szigoruan "kivan nyalva" a segge egy Barcásnak.Az már felháborít hogy nagyon jó focista akit elfogadnék ,amugy nem egy szép gyerek/persze ez nem fontos/.

Apám.....ÉS a nem egy szép gyerek a FŐ amit jellemeztem....érdekesen látod te.

Amiket írtam azok a jellemzői sztem.Ha nem igy gondolod,szólj.
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.27. 12:57:51

Charlie írta:Plusz, még aki más testi adottságaival jön, az 1 primitív bunkó. Természetesen Beckham ez alól kivétel, mert ő reklámozza is, hogy milyen mintájúra nyírta a seggét. Aztán ezeknek a "ronda" futballistáknak olyan barátnőjük van hogy, azt hiszem sokan csak álmodni, merünk.
C.
"merjünk álmodni" :D

húúú de sokáig kerestem ezt a képet...
a témához vág, Eto'o barátnője, felesége:
Istennő volt.
Elhihetik a kedves férfi olvasók, ilyen szépséget ritkán látni. Kis túlzással: az ébenfekete gyönyörűségen még a hölgyek pillantása is megállapodott volna, és ők, ha ki nem is mondták volna, ez az a kategória, amelyet a riválisok is elismernek. Fantasztikus lábak, vékony, hibátlan alak, formás gömbölydedség a megfelelő helyeken, érzéki ajkak, mandulaszemek, vakítóan fehér fogak – már ezért érdemes volt eljönni a vb-re.
Kicsit jobban szemügyre véve a tünemény mellett álló két színes bőrű urat, kapunk csak észbe: hát ez ő!
Kép

U.I.: a jobboldali :wink:
Charlie
Öreg Harcos

2006.10.27. 11:45:36

Plusz, még aki más testi adottságaival jön, az 1 primitív bunkó. Természetesen Beckham ez alól kivétel, mert ő reklámozza is, hogy milyen mintájúra nyírta a seggét. Aztán ezeknek a "ronda" futballistáknak olyan barátnőjük van hogy, azt hiszem sokan csak álmodni, merünk. Ezt az idióta témát fejezzük is be.

Messi témához nem tudok mit mondani, egyedül van a csapatban, kéne mellé a társak jóformája, hogy újra száguldjon a Barca.
C.
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.27. 11:37:07

tök felesleges azon vitatkozni, h ki hogy néz ki, mert lehet, h a mangalica fejű 5 perc szünetes fogsorú ronaldo megembereli magát és ő lesz a liga sztárja, de az is lehet, h a szépfiú cannavaro egy rakás [auto_cenzúra] lesz... egyszóval: ezt ti is tudjátok, ennek semmi értelme!!! ki a fszt érdekel, h messi hogy néz ki??? ha a madridisták azt mondják rá csúnya, akkor mi van??? ez nem a toppmodel leszek c. műsor vazze!!! szóval aki még ebbe is beleköt az hule! 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.27. 11:03:08

R.M.C.F írta:Nem szokásom rosszat mondani senkiről.Vagy te másként gondolod?

Azért mert olyan jól jártatok a szépfiúBeckhammel :?: :) , jó is,h nem a rondább Ronniet vittétek anno :!: 8) :lol:

Még ha 1csaj nézi ilyen szempontból a playakat azt megértem....
Kép
R.M.C.F

2006.10.26. 22:02:57

Más hülyeségeit ne kérd rajtam számon.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.26. 21:19:22

R.M.C.F írta:
RMCF, akkor mi volt az anno a madridistán, hogy Messi arra se méltó hogy ropinnyó cipőit tisztogassa??
Na ha ezt én írtam akkor megkövezhettek!!!
a "testvéreidről" beszélek
R.M.C.F

2006.10.26. 20:59:54

RMCF, akkor mi volt az anno a madridistán, hogy Messi arra se méltó hogy ropinnyó cipőit tisztogassa??
Na ha ezt én írtam akkor megkövezhettek!!!
R.M.C.F

2006.10.26. 20:56:33

Nem szokásom rosszat mondani senkiről.Vagy te másként gondolod?
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.26. 20:39:41

R.M.C.F írta:
Bocs hogy egy Realosról írok
ezért is irtam oda.

na hogy Messiről is esen szó:

Tőlem féltem nagyon a Clasicón....nem véletlen.

Elfogadnám,nem egy szép gyerek de nem ez a lényeg.
Akkor minek jegyzed meg :?: De gondolom semmi rosszat nem akartál vele mondani.. :evil:

Messitől még sok sok Clasicón félhetsz is,és nemlesz mindig így,h nem lesz körülötte a csapat :!: :twisted:
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.26. 20:38:42

R.M.C.F

2006.10.26. 20:36:08

Bocs hogy egy Realosról írok
ezért is irtam oda.

na hogy Messiről is esen szó:

Tőlem féltem nagyon a Clasicón....nem véletlen.

Elfogadnám,nem egy szép gyerek de nem ez a lényeg.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.10.26. 19:47:27

Csak szólok, hogy ez egy MESSI topic. . .
R.M.C.F

2006.10.26. 18:43:17

úgyvan. az elején tré volt és böszme Smile
csak a pirosak és a tizik jöttek róla, teljesen zavarodott volt.
a gólok egyébként abszolút nem érdekelnek egy védőnél, de ezt már asszem elmondtam. egy védő védekezzen, egy kapus védjen.
nekem nem attól jó a védő, mert fejel 6 gólt, hanem azért, mert szinte lehetetlen rajta átmenni.
mielőtt megtalálnál Ramos jó védő.
má bocsánat..... de nem igaz az hogy "jöttek róla a tizik meg a kiállítások".
3 kiállítása volt de abból az egyiket nem is érdemes felhozni mert hozzásem ért a tadhoz,elis törölték utánna.Kettő volt de a Real védelem nem állt a helyzet magaslatán /kivéve Ramost/ és átjáróház voltunk.Ramos iszonyu sok támadást akasztott meg ...és hát volt egy kettő amit nem tudott/pl Ronaldinho-de azt senki sem tudta volna/.Szóval..a 6 gólja az csak hab a tortán ami hihetetlen számadat.Akcióból mindegyik.A védő feleadtát kitűnően látta el és emmelé 6 x csengetett is.Amiből szereztünk is jó pár pontot.A végére pedig amit te is írtál...az a jó akin SZINTE lehetetlen átmenni.Na ez őrá pont jellemző.

Bocs hogy egy Realosról írok és megfogtok vádolni elfogultsággal...ami vicces mert ha elfogult lennék akkor a többivel is ugyenezt tenném...pedig bizony van kit kritizálnom bőven.Egyszóval RAmos kitűnő igazolás volt hanem a legjobb!
Attya
Jugador d'estrella

2006.10.26. 17:58:47

"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Lezárt