R.M.C.F írta:Most úgy jött le,leírod ,h NEM EGY SZÉP GYEREK,utána+h de ez nem számít,akkor Minek kell Leírni?
Na ez aztán a szőrszálhasogatás.Te még egy alvó Madridosban is tudsz ezer hibát találni sztem.Neked csak akkor tetszik ha csak és szigoruan "kivan nyalva" a segge egy Barcásnak.Az már felháborít hogy nagyon jó focista akit elfogadnék ,amugy nem egy szép gyerek/persze ez nem fontos/.
Apám.....ÉS a nem egy szép gyerek a FŐ amit jellemeztem....érdekesen látod te.
Amiket írtam azok a jellemzői sztem.Ha nem igy gondolod,szólj.
Hy!
1: amire én reagáltam az megtörtént,te magad írtad
2: amiket te írsz,azok pedig nem! senkitől nem vártam el,h nyalja ki a seggét,és nem keresek benned sem,és senki másban hibákat!
3: egyszerűen nem értettem,h minek megjegyezni Messiről a külső tulajdonságait,ha az SEMMIT sem számít a focipályán!
4: ezek után pedig csodálkozol,h vki (nemén) kicsit rondább hangnemben szólal fel ellened..(nem konkrétan erre az esetre gondolok!)
5: miből gondolod,h engem felháborít,h te elfogadnád Messit a csapatodban?

mert ilyet sohasem írtam...
6: azt se írtam,h azt jellemezted elsősorban,h hogy is nézki,de 1 Barcás oldalon vagy,ahol senki sem kiváncsi arra,h szerinted nem egy szép gyerek...
U.i: ha ezután is vmi gondod van velem,vagy a hsz-sal,akkor privátot írj,nem akarom mégjobban szétOffolni a topicot