Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abidalra gondolxCharlie írta:Balhátvéd se ártana nyártól, azt hiszem, kiegyeznénk vele, ha az a bizonyos személy is Fro.-ból érkezne.
C.
Szerintem a télen még teljesen felesleges lenne,elég a mostani keret,csak forma kell!Nóbi írta:én továbbra is fenntartom az állításomat, miszerint Daniele De Rossi TÖKÉLETES igazolás lenne...Subinho írta:nem kell vkp!!! itt van edmilson és marquez is tud ott játszani!!! az meg h edmilson nincs formában??? ilyen alapon akkor vehetnénk ronaldinho, vagy deco helyére is embert! majd elkapják a fonalat!!! időt kell adni nekik!!!
max. mottát küldeném el, mert neki nem sok hasznát vesszük, megvenném crist és marquezt visszaraknám vkp-nak...de ez ugyanolyan felesleges lenne, mint a többi... mert akkor edmilson és thuram nem játszana...
hát nektek sem nagyon van szükségetek rá... emerson, v diarra helyén játszana, hö???sergi1989 írta:gago reményem szerint a mienk lesz!már kint vannak és tárgyalnak vele...és veletek elntétben nekünk kel is !nektek nem sok szükségetek van rá sztm!
én továbbra is fenntartom az állításomat, miszerint Daniele De Rossi TÖKÉLETES igazolás lenne...Subinho írta:nem kell vkp!!! itt van edmilson és marquez is tud ott játszani!!! az meg h edmilson nincs formában??? ilyen alapon akkor vehetnénk ronaldinho, vagy deco helyére is embert! majd elkapják a fonalat!!! időt kell adni nekik!!!
max. mottát küldeném el, mert neki nem sok hasznát vesszük, megvenném crist és marquezt visszaraknám vkp-nak...de ez ugyanolyan felesleges lenne, mint a többi... mert akkor edmilson és thuram nem játszana...
Nagyon jól látod! Azért Motta is hasznos tud lenni,ha nem is mindig,de párszor nagyon jól helyetesítette épp Edmilkát!Subinho írta:nem kell vkp!!! itt van edmilson és marquez is tud ott játszani!!! az meg h edmilson nincs formában??? ilyen alapon akkor vehetnénk ronaldinho, vagy deco helyére is embert! majd elkapják a fonalat!!! időt kell adni nekik!!!
Csakhogy szerintem Edmilson és Marquez a mélységi védekezésben nem megoldás, ugyanis mindkét játékos lassú...Subinho írta:nem kell vkp!!! itt van edmilson és marquez is tud ott játszani!!! az meg h edmilson nincs formában??? ilyen alapon akkor vehetnénk ronaldinho, vagy deco helyére is embert! majd elkapják a fonalat!!! időt kell adni nekik!!!
Szerintem elég! Most sok fontos játékos nincs formában,de vissza fog jönni,és akkor ez a keret is sok mindenre elég! Jobb a keret,mint tavalybzozo írta:van benne valami de a pénz beszél a kutya ugat%!!
sajnos éppen nem abban a stádiumban vagyunk hogy soksoksoksok pénzunk lenne a télen bárkire!! a vezetőség álláspontja a jo gazdasági helyzet tartása és vszinüleg ebbe nem fér bele egy drága kivásárlás!!
malyd meglátjuk mit hoz a jövőő!!
bízom benne hogy a jelenlegi keret is elég a tervek 90%-os megvalósításához..csak még nem ébredtek fel!
100%-ig egyetértek!Tomi írta:Hozzánk leginkább egy sokat futó védekező középpályás kell, aki a pálya szinte egészét képes bejátszani. Pl: Essien
Edmilson, Motta szerintem nem megoldás, Iniesta meg inkább támadóközéppályás.
egyszerűen nem értem, hogy brazil labdazsonglőrök mit akarnak Angliában?!dickricsi írta:Sziasztok,
Sajnos úgy tűnik nég nem állapodtak meg Anderson menedzsereivel, és a tetejébe még a rüszmeteg Cselszki is rá van pörögve a srácra.
Kíváncsi leszek, mi sül ki ebből?!
Forca Barca!
http://home.skysports.com/list.aspx?hli ... elsea+hope