Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Azért nem lenne 1xrű megxerezni. A Lyon nem vesz csillagáxati összegekért játékosokat, de a meglévőket igyekxik megtartani. Nagyon nehéz tőlük játékost hozni, Diarrát és Essient is nagyon nehezen engedték, és jopár euromillioba kerültek. Abidalt ráadásul sokan megakarják venni, pl Real, akik biztos többet áldoznának rá mint Laportáék. AMugy se kell a Lyont szétszedni.
 Azért nem lenne 1xrű megxerezni. A Lyon nem vesz csillagáxati összegekért játékosokat, de a meglévőket igyekxik megtartani. Nagyon nehéz tőlük játékost hozni, Diarrát és Essient is nagyon nehezen engedték, és jopár euromillioba kerültek. Abidalt ráadásul sokan megakarják venni, pl Real, akik biztos többet áldoznának rá mint Laportáék. AMugy se kell a Lyont szétszedni.

Csak a forma nem jobb, eddig...
  Csak a forma nem jobb, eddig... 

Tudom, h szponzori megállapodás miatt mentek angliába, de azért megérne egy kis zsét, nem gondoljátok? Messi-Tevez-Roni, amíg nincs Eto, aztán meg Roni mehetne egy sorral hátrébb !
  Tudom, h szponzori megállapodás miatt mentek angliába, de azért megérne egy kis zsét, nem gondoljátok? Messi-Tevez-Roni, amíg nincs Eto, aztán meg Roni mehetne egy sorral hátrébb ! meg túl drága is lenne cserének. Palacio fölösleges, akárcsak Ustari
 meg túl drága is lenne cserének. Palacio fölösleges, akárcsak Ustari