Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2006.10.29. 17:16:51

Game90 írta:És adjunk ki 20-30 millákat egy játékosért. Mert felvetődött itt Gerrard. Hát sztem fölösleges lenne. Max 1-2 helyen kell változtatni. Eladni Ezquerrót, Gio/Sylvinho is mehetne. Kell egy balhátvéd és egy normális csatár.
Szerintem a kettőből elég lesz az egyik, de nyárig még sok minden változhat. Merhogy télen hétszentség h nem igazolunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.10.29. 17:13:47

Xavinho írta:Gio és Sylvinho már nem számítanak mai gyereknek. Szerintem Lahm lenne a tökéletes megoldás a bal szélre.
Nyáron jó lenne még egy jó vkp mondjuk Gerrard :P
vagy Lipcsei :lol:
Na jó, mondjuk Mascherano ,m sztem ugyse fog sokáig a West Ham-ben maradni...
Ja és télen én elküldeném a pi...ba Ezquerrot,m sose játszik,amugy is sztem egy nagy [auto_cenzúra]. Mellé még repülhetne Gudda v Saviola, és hoznék végre Eto'o helyére egy normális csatárt! Mondjuk Tevezt. Fiatal,jól beleillene a játékba.
BArátom te nagyon sík vagy. Méghogy Eto'ot eladni... :evil:
MegGerrard, meg az isten tudja h kicsoda... legyél már észnél!

Nem tudom, h mi robbantotta most ki itt ezt az igazolásmániát, de ilyet nem lehet csinálni. Ilyet a margó szokott csinálni, h egymásután két meccset elveszít a csapat, és rögtön cserélik le az egész csapatot.
Nem vagytok teljesen éppek, pláne h a nyári igazolásokat emlegetitek, emberk még át se léptünk Novemberbe, háromnegyed év még hátra van addig, mi ez itt?

Minden poszton nagyszerű játékosok vannak, max a cseréjüket kéne lecserélni egy két helyen, gondolok itt pl Giulyre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Kralo
Entrenador del Barça

2006.10.29. 16:41:32

Xavinho írta:
Kralo írta:Hm. Nem azért de október végén beszélni igazolásokról semmi értelme. Nevetséges, hogy átvettétek néhányan ezt a szokást a Real Madrid szurkolóitól. Rájuk volt jellemző, hogy állandóan igazolásokról beszéltek. Nah eljött a pillanat, hogy néhány szurkolói társamon is nevethetek. Szánalom. Bő keretünk van 1 sérülttel, csapaton belül kell megoldani ezt nem pedig új igazolásokkal.
Már ne haragudj, d sztem azok után,h
4 rangadóból ( Werder,Chelsea,Real,Valencia) egyet sem voltunk képesek megnyerni, elvesztettünk két kupát( Katalán Kupa, Európai Szuperkupa),nincs rendben a csapat.Ezek "csak" statisztikák,de a legnagyobb baj az,h nem játszunk jól! Ezek után sztem NORMÁLIS,ha vlki arról beszél,h kivel lehetne jobb a csapat.
Nem haragszom senkire. Állítsátok nyugodtan össze az álomcsapatotokat, csak ne itt, hanem mondjuk fmben. Valóságban tökéletes csapat nem létezik. Vásárlás nem megoldás, csakis az ésszerű., de egy ilyen kerethez már nem lehet mit hozzátenni jelenleg. Majd a bal hátvéd posztra kell vki, de az is legkorábban 07 nyarán.
Akiket itt felsoroltatok neveket például Gerrard meg Vieira... velük csak romlana a csapat, mivel romlana a morál, meg ha jönnének akkor vkitől meg kellene válni. A mai Barcaból "csupán" egyes játékosok formába lendülése, és a csapategység hiányzik, nem pedig a nagy nevek mások csapataiból. A sok sztár egy csapatnak se tesz jót.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.29. 16:14:51

Ilyen marhaságokat,h Gerrard+Vieira+Lampard meg még a franctudja,h kicsoda, ne írjunk már :!:

Középpályánk nagyon erős,csak a forma nem volt a toppon mostanában,és taktikai hibák voltak,ennyi :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2006.10.29. 16:04:15

És adjunk ki 20-30 millákat egy játékosért. Mert felvetődött itt Gerrard. Hát sztem fölösleges lenne. Max 1-2 helyen kell változtatni. Eladni Ezquerrót, Gio/Sylvinho is mehetne. Kell egy balhátvéd és egy normális csatár.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Xavinho
Capitá del Barça

2006.10.29. 15:39:44

Kralo írta:Hm. Nem azért de október végén beszélni igazolásokról semmi értelme. Nevetséges, hogy átvettétek néhányan ezt a szokást a Real Madrid szurkolóitól. Rájuk volt jellemző, hogy állandóan igazolásokról beszéltek. Nah eljött a pillanat, hogy néhány szurkolói társamon is nevethetek. Szánalom. Bő keretünk van 1 sérülttel, csapaton belül kell megoldani ezt nem pedig új igazolásokkal.

Már ne haragudj, d sztem azok után,h
4 rangadóból ( Werder,Chelsea,Real,Valencia) egyet sem voltunk képesek megnyerni, elvesztettünk két kupát( Katalán Kupa, Európai Szuperkupa),nincs rendben a csapat.Ezek "csak" statisztikák,de a legnagyobb baj az,h nem játszunk jól! Ezek után sztem NORMÁLIS,ha vlki arról beszél,h kivel lehetne jobb a csapat.
ricsi006
Barça C
Kapcsolat:

2006.10.29. 15:15:07

Nah ja nem volt ott sajnos :( de akkor is Eto'o t nem lehet helyetesítteni :S v csak Gud jáccott rosszul ??? sztem am Saviola jobb játékos mint Gud

Mert sztem 1 Bajnokok Ligája győztes csapatnak minden posztra olyan cserejátékosok kellenek akikjól tudják helyettesíteni azokat a játékosokat akik éppen nincsenek ott
Hajrá barca!
Kralo
Entrenador del Barça

2006.10.29. 15:11:45

Hm. Nem azért de október végén beszélni igazolásokról semmi értelme. Nevetséges, hogy átvettétek néhányan ezt a szokást a Real Madrid szurkolóitól. Rájuk volt jellemző, hogy állandóan igazolásokról beszéltek. Nah eljött a pillanat, hogy néhány szurkolói társamon is nevethetek. Szánalom. Bő keretünk van 1 sérülttel, csapaton belül kell megoldani ezt nem pedig új igazolásokkal.
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.29. 15:07:44

ricsi006 írta:Nah jóvan adjuk el és kit hozzunk a helyére ??? mondjuk sztem F. Torres nem is lenne rossz :)

Nah jah Motta és Edmílson :? figy sztem 55* többet ér Vieira és Gerrard mint ők és jobban is jáccanak :)

Nem sok mindent kell változtatni ?? Akkor lécci magyarázd meg az előző hetet !!!
formabeli problémák voltak, és nem volt ott a legjobb gólvágónk. Henk elmenetelével egy kicsit változott a csapat esze. azt ugye nagyon jól tudod ezek a játékosok mire képesek, még ha rossz formában vannaka akkor is...

tavaly mi volt az egyik legnagyobb erősségünk , amivel minden csapatot megfogtunk?? a sok kp-s labdaszerzés...nem kell ide sok [auto_cenzúra] sztár(monnyuk úgyse jön..) :D
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
ricsi006
Barça C
Kapcsolat:

2006.10.29. 15:04:50

Nah jóvan adjuk el és kit hozzunk a helyére ??? mondjuk sztem F. Torres nem is lenne rossz :)

Nah jah Motta és Edmílson :? figy sztem 55* többet ér Vieira és Gerrard mint ők és jobban is jáccanak :)

Nem sok mindent kell változtatni ?? Akkor lécci magyarázd meg az előző hetet !!!
Hajrá barca!
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.29. 14:57:36

Nevetséges! Etoo-t ne adjuk el?

Bazz, ottvan Edmilson és Motta is mi pöcsömnek kellene ide gerrard vagy Viera?? ne őrítsetek már meg! egy BL győztes csapaton nemsok mintent kell változtatni...
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
ricsi006
Barça C
Kapcsolat:

2006.10.29. 14:53:33

Lahm télleg nem lenne egy rossz megoldás :) Védekező középpályás v Gerrard v Vieira kellene sztem.

Ezquerro elküldésével nem veszítene semmit a klubb az biztos :!: de inkább Gudda repüljön mint h Saviola :)

Még h Tevezt?? Hát nem hinném h pont ő kellene nekünk :roll:
Hajrá barca!
Xavinho
Capitá del Barça

2006.10.29. 14:40:22

Gio és Sylvinho már nem számítanak mai gyereknek. Szerintem Lahm lenne a tökéletes megoldás a bal szélre.
Nyáron jó lenne még egy jó vkp mondjuk Gerrard :P
vagy Lipcsei :lol:
Na jó, mondjuk Mascherano ,m sztem ugyse fog sokáig a West Ham-ben maradni...
Ja és télen én elküldeném a pi...ba Ezquerrot,m sose játszik,amugy is sztem egy nagy [auto_cenzúra]. Mellé még repülhetne Gudda v Saviola, és hoznék végre Eto'o helyére egy normális csatárt! Mondjuk Tevezt. Fiatal,jól beleillene a játékba.
PCsabi
aka Game90

2006.10.29. 13:41:18

Ha már választani kell Lahm és Abidal között akkor én inkább Abidalt szeretném balhátvédnek. De Emanuelson is jó lenne az Ajaxból. Még csak 20 éves. Gio/Sylvinho mögött eljátszhatna 1-2 évig. Utána meg kezdő lehetne.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.29. 11:50:00

LG írta:En meg Lahmnak is nagyön örülnék, na ő aztán igazán illene a Barcába. Remekül védekezik, segiti a támadásokat, tud beadni, néha hatalmas golokat akaszt, + az 1ik kedvencem. Ráadásul ahogy a Lyont ismerem még igy is könnyeben + olcsobban megszerezhetnénk mint Abidalt :roll:
Részemről: elismerem Lahm tudását,de jobbnak tartom Abidalt,bár nehezebb is lenne megszerezni,de ha mindenképp igazolni akarunk jövőre,akkor rá kellene koncentrálni :!:
Kép
Obinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.29. 10:14:22

barca99 írta:Tényleg rohadt jó lenne Lahm a csapatba, bár én Abidalt is nagyon csipázom. Mondjuk inkánn Lahm-ra szavazok, mert :arrow: lásd LG előző hsz-ét, nem kéne szétszedi a Lyon-t (szimpi a csapat), vicces a neve... :D

Egyébként meg Gio mintha tényleg jobban védekezne, viszont ha Roni csúcsformában van akkor Sylvinho-val jobban pörög a bal oldal.
Lahm :!: Úr isten, felejtsük el gyórsan :!: Gyere Abidal :!: :lol: :wink:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2006.10.29. 10:09:37

Tényleg rohadt jó lenne Lahm a csapatba, bár én Abidalt is nagyon csipázom. Mondjuk inkánn Lahm-ra szavazok, mert :arrow: lásd LG előző hsz-ét, nem kéne szétszedi a Lyon-t (szimpi a csapat), vicces a neve... :D

Egyébként meg Gio mintha tényleg jobban védekezne, viszont ha Roni csúcsformában van akkor Sylvinho-val jobban pörög a bal oldal.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.29. 07:10:49

En meg Lahmnak is nagyön örülnék, na ő aztán igazán illene a Barcába. Remekül védekezik, segiti a támadásokat, tud beadni, néha hatalmas golokat akaszt, + az 1ik kedvencem. Ráadásul ahogy a Lyont ismerem még igy is könnyeben + olcsobban megszerezhetnénk mint Abidalt :roll:
R.M.C.F

2006.10.29. 01:22:16

Abidal nagyon jó,sztem Sylvinho jobb mint Gio.

De Maluda az nagyon ott van.

Az jó igazolás bárki is viszi,
PCsabi
aka Game90

2006.10.29. 00:23:43

Abidal tényleg jó játékos. De ha ő jön akkor melyik balhátvédtől kéne megválni? Gio és Sylvinho is nagyon jó. De ha nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" akkor Sylvinhót küldeném el.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.28. 23:41:44

Látom sokan emlegetik Abidalt. Amikor a VB előtt megemlitettem, sokan leugattak, h ki az...Ilynekor hizik a májam :D
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.28. 14:37:36

Charlie írta:Totti 1 centire volt a reáltól, pedig ős-Romás. :lol:
azért elég nagy lehetett az a centi, ha mégis maradt.
a realtól egyébként általában mindenki egy centire szokott lenni, legalábbis különböző újságok szerint. aztán ha ezek az arcok frankón oda is értek volna, akkor most tapsra és egyszerre fordulnának a pályán, mert alig férnének el rajta.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2006.10.28. 14:28:28

Totti 1 centire volt a reáltól, pedig ős-Romás. :lol: Kicsit reálnál maradva: Olvastam egy hivatalos interjút a sztársportban, amit Kaká az uefa.com-nak nyilatkozott, abban elmondta, hogy nála a Milan a No.1, azt lehetett kivenni hogy ő onnan csak akkor igazol el, ha elrabolják, és kényszerítik fegyverrel hogy írjon alá máshova.

Kifejezettem tetszett -miután ömlengett a Milanról-, hogy a cipőjébe az van belehímezve, hogy Isten és hűség.

Szóval ennyit, arról hogy, Cicinho beszélt vele msn-en, meg hogy 1centire van a Madridtól, hogy a fentebbi példával éljek.

Abidalnak kifejezetten örülnék, nagyon jól segíti a támadásokat, Maloudával, gondolom Ronaldinhoval se lenne másképp, és remekül védekezik. Letennénk egy szép összeget érte, nem mondana nemet.
C.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.28. 14:21:29

abidal tényleg nagyon jó lenne, és ha elég konkrét összeget ajánlanánk érte, sztem el is lehetne hozni onnan.
de rossi viszont nem hagyná ott a Romát. nem azért mert nem szeretném, hanem egyébként sem. született római játékost még nem nagyon vittek el onnan.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.28. 13:55:19

dickricsi írta:Nekem is szimpatikus a Lyon, de a Barca a kedvenc csapatom, úgyhogy felőlem aztán nyugodtan szedjünk szét bármilyen csapatot, ha vikt, vagy vkiket idehoznánk. Abidal sztem nagyon jó és a sky-nak a múltkor azt nyilatkozta, hogy a Barca hívására nem lehet nemet mondani. Ez a hozzáállás tetszett, mert a legjobbak közül is azok legyenek itt, akik inkább itt lennének, mint más nagycsapatnál. (pont emiatt nem akartam Alvest: állandóan azt hajtogatta, hogy a Pool-ban játszana legszívesebben)
Szóval: hozzuk csak ide Abidal-t, vele abszolút megoldódna a balszél egy időre.
Biztos jól járnánk vele,remek kis playa! Azért a Lyontól nehéz lenne elhozni,habár ha olyan 'szimpatikusan' akarna távozni ,mint tette azt Diarra,akkor nem lenne sok választása az ottani vezetőségnek...
Kép
Lezárt