Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a kettőből elég lesz az egyik, de nyárig még sok minden változhat. Merhogy télen hétszentség h nem igazolunk.Game90 írta:És adjunk ki 20-30 millákat egy játékosért. Mert felvetődött itt Gerrard. Hát sztem fölösleges lenne. Max 1-2 helyen kell változtatni. Eladni Ezquerrót, Gio/Sylvinho is mehetne. Kell egy balhátvéd és egy normális csatár.
BArátom te nagyon sík vagy. Méghogy Eto'ot eladni...Xavinho írta:Gio és Sylvinho már nem számítanak mai gyereknek. Szerintem Lahm lenne a tökéletes megoldás a bal szélre.
Nyáron jó lenne még egy jó vkp mondjuk Gerrard![]()
vagy Lipcsei![]()
Na jó, mondjuk Mascherano ,m sztem ugyse fog sokáig a West Ham-ben maradni...
Ja és télen én elküldeném a pi...ba Ezquerrot,m sose játszik,amugy is sztem egy nagy [auto_cenzúra]. Mellé még repülhetne Gudda v Saviola, és hoznék végre Eto'o helyére egy normális csatárt! Mondjuk Tevezt. Fiatal,jól beleillene a játékba.
Nem haragszom senkire. Állítsátok nyugodtan össze az álomcsapatotokat, csak ne itt, hanem mondjuk fmben. Valóságban tökéletes csapat nem létezik. Vásárlás nem megoldás, csakis az ésszerű., de egy ilyen kerethez már nem lehet mit hozzátenni jelenleg. Majd a bal hátvéd posztra kell vki, de az is legkorábban 07 nyarán.Xavinho írta:Már ne haragudj, d sztem azok után,hKralo írta:Hm. Nem azért de október végén beszélni igazolásokról semmi értelme. Nevetséges, hogy átvettétek néhányan ezt a szokást a Real Madrid szurkolóitól. Rájuk volt jellemző, hogy állandóan igazolásokról beszéltek. Nah eljött a pillanat, hogy néhány szurkolói társamon is nevethetek. Szánalom. Bő keretünk van 1 sérülttel, csapaton belül kell megoldani ezt nem pedig új igazolásokkal.
4 rangadóból ( Werder,Chelsea,Real,Valencia) egyet sem voltunk képesek megnyerni, elvesztettünk két kupát( Katalán Kupa, Európai Szuperkupa),nincs rendben a csapat.Ezek "csak" statisztikák,de a legnagyobb baj az,h nem játszunk jól! Ezek után sztem NORMÁLIS,ha vlki arról beszél,h kivel lehetne jobb a csapat.
Kralo írta:Hm. Nem azért de október végén beszélni igazolásokról semmi értelme. Nevetséges, hogy átvettétek néhányan ezt a szokást a Real Madrid szurkolóitól. Rájuk volt jellemző, hogy állandóan igazolásokról beszéltek. Nah eljött a pillanat, hogy néhány szurkolói társamon is nevethetek. Szánalom. Bő keretünk van 1 sérülttel, csapaton belül kell megoldani ezt nem pedig új igazolásokkal.
formabeli problémák voltak, és nem volt ott a legjobb gólvágónk. Henk elmenetelével egy kicsit változott a csapat esze. azt ugye nagyon jól tudod ezek a játékosok mire képesek, még ha rossz formában vannaka akkor is...ricsi006 írta:Nah jóvan adjuk el és kit hozzunk a helyére ??? mondjuk sztem F. Torres nem is lenne rossz![]()
Nah jah Motta és Edmílsonfigy sztem 55* többet ér Vieira és Gerrard mint ők és jobban is jáccanak
![]()
Nem sok mindent kell változtatni ?? Akkor lécci magyarázd meg az előző hetet !!!
Részemről: elismerem Lahm tudását,de jobbnak tartom Abidalt,bár nehezebb is lenne megszerezni,de ha mindenképp igazolni akarunk jövőre,akkor rá kellene koncentrálniLG írta:En meg Lahmnak is nagyön örülnék, na ő aztán igazán illene a Barcába. Remekül védekezik, segiti a támadásokat, tud beadni, néha hatalmas golokat akaszt, + az 1ik kedvencem. Ráadásul ahogy a Lyont ismerem még igy is könnyeben + olcsobban megszerezhetnénk mint Abidalt
Lahmbarca99 írta:Tényleg rohadt jó lenne Lahm a csapatba, bár én Abidalt is nagyon csipázom. Mondjuk inkánn Lahm-ra szavazok, mertlásd LG előző hsz-ét, nem kéne szétszedi a Lyon-t (szimpi a csapat), vicces a neve...
![]()
Egyébként meg Gio mintha tényleg jobban védekezne, viszont ha Roni csúcsformában van akkor Sylvinho-val jobban pörög a bal oldal.
azért elég nagy lehetett az a centi, ha mégis maradt.Charlie írta:Totti 1 centire volt a reáltól, pedig ős-Romás.![]()
Biztos jól járnánk vele,remek kis playa! Azért a Lyontól nehéz lenne elhozni,habár ha olyan 'szimpatikusan' akarna távozni ,mint tette azt Diarra,akkor nem lenne sok választása az ottani vezetőségnek...dickricsi írta:Nekem is szimpatikus a Lyon, de a Barca a kedvenc csapatom, úgyhogy felőlem aztán nyugodtan szedjünk szét bármilyen csapatot, ha vikt, vagy vkiket idehoznánk. Abidal sztem nagyon jó és a sky-nak a múltkor azt nyilatkozta, hogy a Barca hívására nem lehet nemet mondani. Ez a hozzáállás tetszett, mert a legjobbak közül is azok legyenek itt, akik inkább itt lennének, mint más nagycsapatnál. (pont emiatt nem akartam Alvest: állandóan azt hajtogatta, hogy a Pool-ban játszana legszívesebben)
Szóval: hozzuk csak ide Abidal-t, vele abszolút megoldódna a balszél egy időre.