R.M.C.F írta:Szerintetek valakit vettek már az "ugynevezett" kivásárlási árán?
Mert szerintem még senkit sem.Ez csak egy elvi dolog.Ennek a fele vagy töredéke a reális,mármint nem pl Messinél hanem általánosságban.Messi reálisan megér vagy 50 mill Eu-t sztem.Ennél talán csak Kaká,vagy Ronaldinho lehetne picivel drágább.Pár éve lefelé indultak el az árak.
(Jó igen tudjuk, hogy Ronaldo is kevesebb volt, de mint már kifejtettem a 150 milla az 150 milla) ez kb olyan, mint ha azt mondanánk, hogy NEM ELADÓ!
Csak hát vannak olyanok,(gy.k:Chelsea-Abramovic) akik sajnos a számokon kívűl mást nem nagyon értenek.
Egyébként amúgy !igazad! van ebben, mert, ha mondjuk beajánlanának érte 80milliótól elkezdve, nem hiszem, hogy a vezetőség sokat gondolkodna, hogy akkor most maradjon, vagy sem, sztem(akármennyire is szeretem) ha valaki beajánnlana menjen, mert:
1.csak a Chelsea(esetleg a Real) engedheti meg magának, az ilyen kiadásokat, és nem is áll tőlük távol, de hát velük elvből nem tárgyalna a vezetőség
2.azért ez mégis csak egy KLUB nem érdekképviselet voltak vannak, és lesznek is jó játékosai, és akin ennyit lehet keresni hát....
De ezek a játékosok úgysem érnek meg senkinek ennyit.