Leo Messi #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.11.04. 09:05:05

LG írta: A kivásárlási árat ha vki megfizeti, akkor már csak a játékossal kell megegyeznie, de ez csak nagyon ritkán történik meg. Amugy meg mind1, mert ha 1 játékos nem akar menni, akkor akármennyiet ajálhat 1 klubb, nem fog elmenni, viszont ha menni akar, akkor ugyse tudja megtartani(Robinho, Diarra, Essien) Viszont van valami uj szabály, amit nem nagyon értek, de vmi olyasmi h ha 1 játékos menni akar akkor az Uefa által megszabodd árom, ami jo kicsi, el kell engedni. Azt meg nem mondanám h az árak lefelé indultak...itt van Abramovics :!: :!: :!: Fergusson mondta, h ha megakarnak venni vkit, akkor meg kell várniuk h mit lép rá a cselzi... :roll:
Srácok!

Ennyire nem egyértelmű a helyzet.
Kivásárlási ár gyakorlatilag csak a spanyol ligában van. EZ ugye sok esetben a játékosnak kedvez, főleg, ha kisebb csapathoz megy. Megbeszélik, hogyha valamely nagycsapat ad érte 8 millió eurót, akkor mehet.
Nagy csapatoknál a sztárokat biztosítják így be. Bár nem gyakori, de van rá példa, hogy valakit kivásárolnak a szerződésből, bár inkább alkudoznak és megpróbálnak ellentételezni.
Messi esetében a 150 millió euró teljesen reális, ha valaki kifizeti, úgy kell neki.
Az LG által idézett szabály pedig úgy szól, hogy a legalább 5 éves szerződések esetén az utolsó két év nyarának kezdetén a játékos beadhat egy igényt, hogy ő szeretne eligazolni. Ez eljut a fifához, ők intézik az ügyet. A vevő klubnak tényleg csak egy -elvileg- töredékes árat kell kifizetni, ami a játékos szerződéséből hátra lévő időszakra járó fizetés, bónuszok nélkül. Ez pl. Ronaldinhonál kb 12 millió euró lesz mondjuk 3 év múlva. Arra szolgál, hogy ne lehessen tönkrevágni játékosokat azzal, hogy gyerekkorukban aláiratták velük a szerződést, de aztán a csapat meg az edzők is kicserélődtek, s akkor most szív nagyot.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
R.M.C.F

2006.11.04. 08:53:31

lionelmessi19 írta:
R.M.C.F írta:Szerintetek valakit vettek már az "ugynevezett" kivásárlási árán?
Mert szerintem még senkit sem.Ez csak egy elvi dolog.Ennek a fele vagy töredéke a reális,mármint nem pl Messinél hanem általánosságban.Messi reálisan megér vagy 50 mill Eu-t sztem.Ennél talán csak Kaká,vagy Ronaldinho lehetne picivel drágább.Pár éve lefelé indultak el az árak.
Már megint hülyeséget beszélsz össze, a barca nem áll neki alkudozni azon, akit nem akar eladni. Ha Messi el akar menni ( mert ugye ez a fő feltétel), amit nem hiszek, de tegyük fel: a barca azt mondja, ha vki el akarja vinni a srácot, akkor adja meg az árát.
alkudozás akkor van, ha vkit el akarnak adni, de minnél jobb pénzért.
szóval tök mindegy, kinek mi a reális ára, ha nem akar elmenni, vagy a klub nem akarja eladni.

PIRAMISOK!!!

E.
Nagyon jó.Sztem te végig sem olvasod azt amit írok csak rávágod hogy hülyeség.Ugy néz ki már a kérdések is hülyeségek lassan.Azt persze hogy miért hülyeség amit írtam azt már nem tudod megmagyarázni.Ki beszélt itt arról hogy Messi elakar e menni?Ki beszélt itt arról alkudoznak e?
Olvasd már el előtte és értelmezd mielőtt pattogsz!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.04. 08:28:28

ozsimiki írta:Hülyeség ami itt folyik,már sokan úgy beszélnek,mintha Messi el akarna menni! Erről SZÓ SINCS!

Amúgy Lg nek abban igaza van,h ha vki elakar,akkor márpedig el is fog menni! (egy kivétel: Owen Hárgrévsz(bocs a fonetikus cuccért,de nemugrik be,h hogy van írva...) őt nem engedi el a Bayern!)
Off: Ugy tünik Hargreavs is menni fog télen...vagy nyáron, csak idő kérdése.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.04. 07:42:45

Hülyeség ami itt folyik,már sokan úgy beszélnek,mintha Messi el akarna menni! Erről SZÓ SINCS!

Amúgy Lg nek abban igaza van,h ha vki elakar,akkor márpedig el is fog menni! (egy kivétel: Owen Hárgrévsz(bocs a fonetikus cuccért,de nemugrik be,h hogy van írva...) őt nem engedi el a Bayern!)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.04. 00:12:50

lionelmessi19 írta:tök mindegy, kinek mi a reális ára, ha a klub nem akarja eladni.
Ezek nem mondanak semmit neked :?:
LG írta:Robinho, Diarra, Essien
AMugy sem beszélt hülyeségeket :!: :evil: Csak mert az realnak szurkol már baxtatni kell :?: :evil:
Andris
Adminisztrátor

2006.11.04. 00:02:02

Mert szerintem még senkit sem.Ez csak egy elvi dolog.Ennek a fele vagy töredéke a reális,mármint nem pl Messinél hanem általánosságban.Messi reálisan megér vagy 50 mill Eu-t sztem.Ennél talán csak Kaká,vagy Ronaldinho lehetne picivel drágább.Pár éve lefelé indultak el az árak.
Már megint hülyeséget beszélsz össze, a barca nem áll neki alkudozni azon, akit nem akar eladni. Ha Messi el akar menni ( mert ugye ez a fő feltétel), amit nem hiszek, de tegyük fel: a barca azt mondja, ha vki el akarja vinni a srácot, akkor adja meg az árát.
alkudozás akkor van, ha vkit el akarnak adni, de minnél jobb pénzért.
szóval tök mindegy, kinek mi a reális ára, ha nem akar elmenni, vagy a klub nem akarja eladni.

PIRAMISOK!!!

E.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
alföldi zoltán
Jugador del Barça

2006.11.03. 23:38:38

Ronaldinho #10 írta:
Enrique írta:Viszont elveszítené egy fantasztikus, leendő korszakos egyéniségét, ami akkora veszteség, amit számokban nem is lehet kifejezni.
Teljes mértékben 1etértek veled!!! Ő, úgymond, a Barca egyik alapköve, ill. a lelke.
egyetértek nem szabad eladni de ha menni akar akkor nem lehet it csinalni el fog menni de errol egyenlore szo sem lehet...
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.03. 22:52:11

R.M.C.F írta: Szerintetek valakit vettek már az "ugynevezett" kivásárlási árán?
A kivásárlási árat ha vki megfizeti, akkor már csak a játékossal kell megegyeznie, de ez csak nagyon ritkán történik meg. Amugy meg mind1, mert ha 1 játékos nem akar menni, akkor akármennyiet ajálhat 1 klubb, nem fog elmenni, viszont ha menni akar, akkor ugyse tudja megtartani(Robinho, Diarra, Essien) Viszont van valami uj szabály, amit nem nagyon értek, de vmi olyasmi h ha 1 játékos menni akar akkor az Uefa által megszabodd árom, ami jo kicsi, el kell engedni. Azt meg nem mondanám h az árak lefelé indultak...itt van Abramovics :!: :!: :!: Fergusson mondta, h ha megakarnak venni vkit, akkor meg kell várniuk h mit lép rá a cselzi... :roll:
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2006.11.03. 22:47:56

Enrique írta:Viszont elveszítené egy fantasztikus, leendő korszakos egyéniségét, ami akkora veszteség, amit számokban nem is lehet kifejezni.
Teljes mértékben 1etértek veled!!! Ő, úgymond, a Barca egyik alapköve, ill. a lelke.
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.11.03. 22:06:40

Ne vicceljünk...

Messit SEMMI pénzért nem lehet eladni, akármilyen jól járna a Klub anyagilag. Viszont elveszítené egy fantasztikus, leendő korszakos egyéniségét, ami akkora veszteség, amit számokban nem is lehet kifejezni.

Pont.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.11.03. 21:25:35

(Jó igen tudjuk, hogy Ronaldo is kevesebb volt, de mint már kifejtettem a 150 milla az 150 milla) ez kb olyan, mint ha azt mondanánk, hogy NEM ELADÓ!
Csak hát vannak olyanok,(gy.k:Chelsea-Abramovic) akik sajnos a számokon kívűl mást nem nagyon értenek.

Egyébként amúgy !igazad! van ebben, mert, ha mondjuk beajánlanának érte 80milliótól elkezdve, nem hiszem, hogy a vezetőség sokat gondolkodna, hogy akkor most maradjon, vagy sem, sztem(akármennyire is szeretem) ha valaki beajánnlana menjen, mert:
1.csak a Chelsea(esetleg a Real) engedheti meg magának, az ilyen kiadásokat, és nem is áll tőlük távol, de hát velük elvből nem tárgyalna a vezetőség
2.azért ez mégis csak egy KLUB nem érdekképviselet voltak vannak, és lesznek is jó játékosai, és akin ennyit lehet keresni hát....

De ezek a játékosok úgysem érnek meg senkinek ennyit.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
R.M.C.F

2006.11.03. 21:15:54

Ronaldinho #10 írta:
barca99 írta:Ha jól tudom Messinek is 150m eurós a kivásárlási ára. Az meg sok. Szerintem. 8)
na az jóóó :lol: :lol: :lol:
Szerintetek valakit vettek már az "ugynevezett" kivásárlási árán?
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.11.03. 18:22:07

Úgy sem megy el innen. :) 8)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.11.03. 18:18:14

Ronaldinho #10 írta:
ozsimiki írta:1újjabb álmodozás,ezúttal az Inter Elnökétől... :lol:

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=17836
De azért megveheti, ha egy valag pénzt fizet rá... :x NEM AKAROM H ELVIGYÉK MESSIT...

Amúgy Messinek hány éves szerződése van?
150 millió euró, nem hiszem, h ennyit vki kiadna egy játékosért.
Egyébként 2014-ig tartó szerződése van a srácnak.
abba még pont 8 aranylabda fér bele 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2006.11.03. 18:15:37

barca99 írta:Ha jól tudom Messinek is 150m eurós a kivásárlási ára. Az meg sok. Szerintem. 8)
na az jóóó :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2006.11.03. 18:09:35

Ha jól tudom Messinek is 150m eurós a kivásárlási ára. Az meg sok. Szerintem. 8)
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2006.11.03. 16:39:57

ozsimiki írta:Nem-nem veheti meg :!: :wink: Akármit is csinál 8)
nagyon is remélem 8) Szívből szeretem Messit.

MÉS QUE UN CLUB!
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.03. 16:35:44

Ronaldinho #10 írta:

De azért megveheti, ha egy valag pénzt fizet rá... :x NEM AKAROM H ELVIGYÉK MESSIT...

Nem-nem veheti meg :!: :wink: Akármit is csinál 8)
Kép
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2006.11.03. 16:31:54

Kép
Kép
windu
Jugador d'estrella

2006.11.03. 12:53:32

quaresma télleg jó playa
a portugál liga harmatgyenge lenne???
olasz angol spanyol ligák között asszem nem igazán lehet különbséget tenni, mivel más más dolgok miatt kiemelkedők
a német és francia talán közel egy szinten van
a portugál meg nagyon szorosan ott mögöttük
szerintem jó bajnokság a portugál jóó foci van ottt!!!
Zinedine Zidane
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.03. 12:30:54

1újjabb álmodozás,ezúttal az Inter Elnökétől... :lol:

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.03. 12:07:52

Asztiheszem van visszavásárlási opcionk rá, de nem biztos :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2006.11.03. 12:01:23

azert valljuk be h a harmatgyenge portugal ligaban nem nehéz ficankolni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
FTorres9
Jugador del Barça

2006.11.03. 08:25:32

Barcaboy08 írta:Aki nekem nagyon hiányzik most ebböl a csapatból,és szenzációsan ki egészítené ezt a kis Dinamic Duot,az nem más mint Ricardo Quaresman!Kár ,hogy ő nem maradt a Barcában!fiatal gyors robbanékony éééés nem utolsó sorban a szélen játszik...de sajnos a Van Haal éra tönkretette!Szerintem nagyon beleillene a Barca játékrendszerébe!!!!!Jó lenne mindíg igy megtartani,és kinevelni ezeket a csodajátékosokat mint pl:Messi!De ha egy kicsit odafigyelt volna a vezetőség még lenne egy Fabregasunk is!De ne legyünk telhetetlenek!!!!Pontosan ez az amiért a Barcát szeretem össze lehet hasonlítani a többi nagy klubbal,mennyi saját nevelésü jétékosa van,és nem utolsó sorban játszik a kezdőben...na ez a nem mindegy!!!!FORCA BARCA
Quaresma a Sportingból jött ugyanakkor amikor Rijkaard. Akkoriban az új Figonak volt kikiáltva de sajnos itt még csak örökölni lehetett tőle a labdát ezért Rijkaard se favorizálta annyira és a Deco-s üzletbe elcserélte. Azóta viszont megváltozott Quaresma és nagyon jól játszik. Tavaly pl.: ő volt a portugál liga legjobbja.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.03. 08:19:49

windu írta:biztos, hogy elfogult vagyok!
de ez a 3as a LEGJOBB!!!
Ez így van! Ha mindhárman formában vannak,senki nem állítja meg őket,ha csak kettő,még akkor sem! :twisted:
Kép
Lezárt