Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Srácok!LG írta: A kivásárlási árat ha vki megfizeti, akkor már csak a játékossal kell megegyeznie, de ez csak nagyon ritkán történik meg. Amugy meg mind1, mert ha 1 játékos nem akar menni, akkor akármennyiet ajálhat 1 klubb, nem fog elmenni, viszont ha menni akar, akkor ugyse tudja megtartani(Robinho, Diarra, Essien) Viszont van valami uj szabály, amit nem nagyon értek, de vmi olyasmi h ha 1 játékos menni akar akkor az Uefa által megszabodd árom, ami jo kicsi, el kell engedni. Azt meg nem mondanám h az árak lefelé indultak...itt van Abramovics![]()
![]()
Fergusson mondta, h ha megakarnak venni vkit, akkor meg kell várniuk h mit lép rá a cselzi...
Nagyon jó.Sztem te végig sem olvasod azt amit írok csak rávágod hogy hülyeség.Ugy néz ki már a kérdések is hülyeségek lassan.Azt persze hogy miért hülyeség amit írtam azt már nem tudod megmagyarázni.Ki beszélt itt arról hogy Messi elakar e menni?Ki beszélt itt arról alkudoznak e?lionelmessi19 írta:Már megint hülyeséget beszélsz össze, a barca nem áll neki alkudozni azon, akit nem akar eladni. Ha Messi el akar menni ( mert ugye ez a fő feltétel), amit nem hiszek, de tegyük fel: a barca azt mondja, ha vki el akarja vinni a srácot, akkor adja meg az árát.R.M.C.F írta:Szerintetek valakit vettek már az "ugynevezett" kivásárlási árán?
Mert szerintem még senkit sem.Ez csak egy elvi dolog.Ennek a fele vagy töredéke a reális,mármint nem pl Messinél hanem általánosságban.Messi reálisan megér vagy 50 mill Eu-t sztem.Ennél talán csak Kaká,vagy Ronaldinho lehetne picivel drágább.Pár éve lefelé indultak el az árak.
alkudozás akkor van, ha vkit el akarnak adni, de minnél jobb pénzért.
szóval tök mindegy, kinek mi a reális ára, ha nem akar elmenni, vagy a klub nem akarja eladni.
PIRAMISOK!!!
E.
Off: Ugy tünik Hargreavs is menni fog télen...vagy nyáron, csak idő kérdése.ozsimiki írta:Hülyeség ami itt folyik,már sokan úgy beszélnek,mintha Messi el akarna menni! Erről SZÓ SINCS!
Amúgy Lg nek abban igaza van,h ha vki elakar,akkor márpedig el is fog menni! (egy kivétel: Owen Hárgrévsz(bocs a fonetikus cuccért,de nemugrik be,h hogy van írva...) őt nem engedi el a Bayern!)
Ezek nem mondanak semmit nekedlionelmessi19 írta:tök mindegy, kinek mi a reális ára, ha a klub nem akarja eladni.
AMugy sem beszélt hülyeségeketLG írta:Robinho, Diarra, Essien
Már megint hülyeséget beszélsz össze, a barca nem áll neki alkudozni azon, akit nem akar eladni. Ha Messi el akar menni ( mert ugye ez a fő feltétel), amit nem hiszek, de tegyük fel: a barca azt mondja, ha vki el akarja vinni a srácot, akkor adja meg az árát.R.M.C.F írta:Szerintetek valakit vettek már az "ugynevezett" kivásárlási árán?
Mert szerintem még senkit sem.Ez csak egy elvi dolog.Ennek a fele vagy töredéke a reális,mármint nem pl Messinél hanem általánosságban.Messi reálisan megér vagy 50 mill Eu-t sztem.Ennél talán csak Kaká,vagy Ronaldinho lehetne picivel drágább.Pár éve lefelé indultak el az árak.
egyetértek nem szabad eladni de ha menni akar akkor nem lehet it csinalni el fog menni de errol egyenlore szo sem lehet...Ronaldinho #10 írta:Teljes mértékben 1etértek veled!!! Ő, úgymond, a Barca egyik alapköve, ill. a lelke.Enrique írta:Viszont elveszítené egy fantasztikus, leendő korszakos egyéniségét, ami akkora veszteség, amit számokban nem is lehet kifejezni.
A kivásárlási árat ha vki megfizeti, akkor már csak a játékossal kell megegyeznie, de ez csak nagyon ritkán történik meg. Amugy meg mind1, mert ha 1 játékos nem akar menni, akkor akármennyiet ajálhat 1 klubb, nem fog elmenni, viszont ha menni akar, akkor ugyse tudja megtartani(Robinho, Diarra, Essien) Viszont van valami uj szabály, amit nem nagyon értek, de vmi olyasmi h ha 1 játékos menni akar akkor az Uefa által megszabodd árom, ami jo kicsi, el kell engedni. Azt meg nem mondanám h az árak lefelé indultak...itt van AbramovicsR.M.C.F írta: Szerintetek valakit vettek már az "ugynevezett" kivásárlási árán?
Teljes mértékben 1etértek veled!!! Ő, úgymond, a Barca egyik alapköve, ill. a lelke.Enrique írta:Viszont elveszítené egy fantasztikus, leendő korszakos egyéniségét, ami akkora veszteség, amit számokban nem is lehet kifejezni.
(Jó igen tudjuk, hogy Ronaldo is kevesebb volt, de mint már kifejtettem a 150 milla az 150 milla) ez kb olyan, mint ha azt mondanánk, hogy NEM ELADÓ!R.M.C.F írta:Szerintetek valakit vettek már az "ugynevezett" kivásárlási árán?
Szerintetek valakit vettek már az "ugynevezett" kivásárlási árán?Ronaldinho #10 írta:na az jóóóbarca99 írta:Ha jól tudom Messinek is 150m eurós a kivásárlási ára. Az meg sok. Szerintem.![]()
![]()
150 millió euró, nem hiszem, h ennyit vki kiadna egy játékosért.Ronaldinho #10 írta:De azért megveheti, ha egy valag pénzt fizet rá...ozsimiki írta:1újjabb álmodozás,ezúttal az Inter Elnökétől...![]()
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=17836NEM AKAROM H ELVIGYÉK MESSIT...
Amúgy Messinek hány éves szerződése van?
na az jóóóbarca99 írta:Ha jól tudom Messinek is 150m eurós a kivásárlási ára. Az meg sok. Szerintem.
nagyon is remélemozsimiki írta:Nem-nem veheti meg![]()
Akármit is csinál
Nem-nem veheti megRonaldinho #10 írta:De azért megveheti, ha egy valag pénzt fizet rá...ozsimiki írta:1újjabb álmodozás,ezúttal az Inter Elnökétől...![]()
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=17836NEM AKAROM H ELVIGYÉK MESSIT...
Amúgy Messinek hány éves szerződése van?
De azért megveheti, ha egy valag pénzt fizet rá...ozsimiki írta:1újjabb álmodozás,ezúttal az Inter Elnökétől...![]()
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=17836
Quaresma a Sportingból jött ugyanakkor amikor Rijkaard. Akkoriban az új Figonak volt kikiáltva de sajnos itt még csak örökölni lehetett tőle a labdát ezért Rijkaard se favorizálta annyira és a Deco-s üzletbe elcserélte. Azóta viszont megváltozott Quaresma és nagyon jól játszik. Tavaly pl.: ő volt a portugál liga legjobbja.Barcaboy08 írta:Aki nekem nagyon hiányzik most ebböl a csapatból,és szenzációsan ki egészítené ezt a kis Dinamic Duot,az nem más mint Ricardo Quaresman!Kár ,hogy ő nem maradt a Barcában!fiatal gyors robbanékony éééés nem utolsó sorban a szélen játszik...de sajnos a Van Haal éra tönkretette!Szerintem nagyon beleillene a Barca játékrendszerébe!!!!!Jó lenne mindíg igy megtartani,és kinevelni ezeket a csodajátékosokat mint pl:Messi!De ha egy kicsit odafigyelt volna a vezetőség még lenne egy Fabregasunk is!De ne legyünk telhetetlenek!!!!Pontosan ez az amiért a Barcát szeretem össze lehet hasonlítani a többi nagy klubbal,mennyi saját nevelésü jétékosa van,és nem utolsó sorban játszik a kezdőben...na ez a nem mindegy!!!!FORCA BARCA
Ez így van! Ha mindhárman formában vannak,senki nem állítja meg őket,ha csak kettő,még akkor sem!windu írta:biztos, hogy elfogult vagyok!
de ez a 3as a LEGJOBB!!!