Ezt honnan szedted???Nóbi írta:Thierry Henrynak legyőzöttségi szindrómája van, teljes melankólia és kiábrándultság jellemzi, melynek egyetlen gyógyíre az lehet ha elfogadja a Barca invitálását. Az idén Bajnokok Ligája és világbajnoki finálét is elbukó csatárt már nem valószínű, hogy látjuk a pályán, sőt pszichológus szakértők szerint legközelebb már gránátvöröskékben tűnhet fel az aranylabdaválasztáson is csak harmadik gall támadó.
Barça Igazolások 2007-08
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:

- Nóbi
- Capitá del Barça
Thierry Henrynak legyőzöttségi szindrómája van, teljes melankólia és kiábrándultság jellemzi, melynek egyetlen gyógyíre az lehet ha elfogadja a Barca invitálását. Az idén Bajnokok Ligája és világbajnoki finálét is elbukó csatárt már nem valószínű, hogy látjuk a pályán, sőt pszichológus szakértők szerint legközelebb már gránátvöröskékben tűnhet fel az aranylabdaválasztáson is csak harmadik gall támadó.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Sok sikert Henkének Manchesterben, én is sajnálom, hogy nem hozzánk jött, de ez van.
Szia Grecki,
Sztem nem csak polemizálás, bár őszintén szólva én nem értem Txiki-éket, miért akarnak Gio-val és Syl-el is hosszabbítani?! OK, hogy gyakran jól tolják, de nem kéne a Milan által követett "Életet az éveknek" modellt követni, mert ha nem próbálunk fiatalítani és frissíteni bizonyos posztokon, akkor egyszerre kell majd komplett csapatrészeket lecserélni és azt a csapatjáték fogja megsínyleni.
És sztem kellene nekünk egy nagyon jó vkp is, mert sem Motta, sem pedig Edmílson (főleg mostanában) nem látja el jól a feladatát és ha félpályán labdát vesztünk, akkor egy jól kontrázó csapat átrohan rajtunk és a védőket is simán szétzilálják.
Amúgy Henke-n én is meglepődtem!
Sztem nem csak polemizálás, bár őszintén szólva én nem értem Txiki-éket, miért akarnak Gio-val és Syl-el is hosszabbítani?! OK, hogy gyakran jól tolják, de nem kéne a Milan által követett "Életet az éveknek" modellt követni, mert ha nem próbálunk fiatalítani és frissíteni bizonyos posztokon, akkor egyszerre kell majd komplett csapatrészeket lecserélni és azt a csapatjáték fogja megsínyleni.
És sztem kellene nekünk egy nagyon jó vkp is, mert sem Motta, sem pedig Edmílson (főleg mostanában) nem látja el jól a feladatát és ha félpályán labdát vesztünk, akkor egy jól kontrázó csapat átrohan rajtunk és a védőket is simán szétzilálják.
Amúgy Henke-n én is meglepődtem!
-
- Director del Fútbol
Annak örülök,hogy láthatom újra játszani Larssont,viszont annak nem,hogy nem jött hozzánk.
Egyébként nem hinném,hogy rajta múlott,egyszerűen a vezetőség mondta azt,hogy nem kell senki.
Még volt is olyan nyilatkozata,hogy visszajönne Barcelonaba!
Biztos vagyok benne,hogy ide akart jönni,de a vezetőség nem tart rá igény,ami szerintem hülyeség,mert januárban és februárban nagy szükség lenne rá.
Még ha Eto'o vissza is jön,Messi nem lesz februárban,kezdhetne a Ronaldninho-Larsson-Eto'o hármas.
Gondolom mindenki emlékszik,hogy mikre voltak ők képesek együtt...
Egyébként nem hinném,hogy rajta múlott,egyszerűen a vezetőség mondta azt,hogy nem kell senki.
Még volt is olyan nyilatkozata,hogy visszajönne Barcelonaba!
Biztos vagyok benne,hogy ide akart jönni,de a vezetőség nem tart rá igény,ami szerintem hülyeség,mert januárban és februárban nagy szükség lenne rá.
Még ha Eto'o vissza is jön,Messi nem lesz februárban,kezdhetne a Ronaldninho-Larsson-Eto'o hármas.
Gondolom mindenki emlékszik,hogy mikre voltak ők képesek együtt...
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Meglepő lépés volt ez Larssontól..de nagyon..még mindíg enm hiszem el..nem tudom mi értelme van ennek a szerződésnek,de ha már így alakult,akkor sok sikert neki Manchesterben,de annyit legalább érdemeltünk volna,hogy id jön,ha egyáltalán feladja a 'több időt szeretnék a családommal tölteni' hozzállást..
Érdekes..

Érdekes..

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- aka Game90
Én is sajnálom, hogy Larsson nem ide jött
Arra a 3 hónapra mi is kölcsönvehettük volna
Sok szerencsét kívánok neki Manchesterben 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sorry ha már elhangzottak ilyesmik, most lusta vok visszakeresni, h csak újdonságot írjak, de sztem nem szép Larssontól, h a MUba ment, mégha csak kölcsönbe is... Szóval annyira visszavonult, és annyira marasztaltuk, és annyira levezetni ment haza, és annyira jöhetett volna ide is vissza, ha már mégiscsak jáccana, mivel h itt meg pont csatárválság v, hogy ezekután sztem kicsit hát hm... szal sztem kicsit átvert itt mindenkit. Dehát az ő dolga, csakhát azért rossz. nem hiszem, h annyira rosszul érezte vna magát barcelonában, h így menekülnie kellett, ha meg már így végleg lelépett, akkor meg a mu-ba se menjen. nem tom mi lehet a háttérben...
-
- Hírhozó-cikkíró
Én annyira nem, de csak azért, mert így még marad esély Luquéra!!! Én mindenképpen őt akarom/szeretném...Atesz írta:Sajnálom, hogy nem került ide vissza Larsson.![]()
![]()
Daniel Alves nagyon elkelne szerintem, de Zambrotta mellett nem érné meg nekünk, csak ha az olasz átmenne balra...Csakhát, Slyvinho és Gio is marad (sajnos). Én is Sylvinhot tartanám meg, Gio szerintem is nagyon hullámzó, és gyakrabban gyenge, mint jobb.
-
- Hírhozó-cikkíró
Hát nagyon köszönöm, minjárt elpirulok...vagy már meg is történt?dickricsi írta:Sziasztok,
Tetszenek a Grecki által írottak (sok szempontból reálisan látja a dolgokat) de a - nincs olyan világklasszis balhátvéd a piacon, aki a Barca-nak elérhető lenne - értelmű kijelentéssel én vitába szállok, mert sztem Abidal világklasszis és bár sokba kerülne (12-15 mio EUR) vele hosszútávra megoldódna a bal szél, Gio-ék kiöregedésével pedig el lehetne kezdeni vkit beépíteni mögé. Ő egyébként a kvalitásai mellett azért is lenne nagyon jó megoldás, mert míg mikor hallottunk olyan híreket, hogy mi Alvest akarjuk, ő állandóan a Pool-ról áradozott (hogy mennyire oda akar menni) míg Abidal azt nyilatkozta (nem meglepő módon) hogy ha vkit a Barca megkeres, arra nem lehet nemet mondani. Sztem ilyen mentalitású játékosok (akik mellesleg a világ legjobbjai között vannak a posztjukon) kellenek ide!

Szóval Abidalt itt mindenki istaníti, elismerem nem rossz játékos, de én azért nem tartom világklasszisnak. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy mindkét balhátvédünk hosszabbít, úgyhogy fölöslegesen polemizálunk a dolgokon...
- Subinho
- Director del Fútbol
gio és syl is nagyon jó playak, de ők sem lesznek fiatalabbak... ha abidal jönne, márpedig igen jó lenne, akkor egyiküknek mennie kell... mivel syl hozzá van szokva a padhoz és így is jó teljesítményt nyújt, gio pedig elég hullámzó én az abidal-sylvinho duóra szavaznék!
jobb oldalra meg mindenképp megvenném daniel alvest, mert fiatal, mert belletti valószínű elmegy és mert zambrotta eddig nem győzött meg túlságosan...
elég komoly lenne a védelmünk!
puyol, marquez, thuram, alves, zambrotta, sylvinho, abidal... ütős kis csapat lenne hátul!!!
jobb oldalra meg mindenképp megvenném daniel alvest, mert fiatal, mert belletti valószínű elmegy és mert zambrotta eddig nem győzött meg túlságosan...
elég komoly lenne a védelmünk!
puyol, marquez, thuram, alves, zambrotta, sylvinho, abidal... ütős kis csapat lenne hátul!!!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Perrotta se lenne rossz, csak sajna már halad a 30 fele.
Sziasztok,
Tetszenek a Grecki által írottak (sok szempontból reálisan látja a dolgokat) de a - nincs olyan világklasszis balhátvéd a piacon, aki a Barca-nak elérhető lenne - értelmű kijelentéssel én vitába szállok, mert sztem Abidal világklasszis és bár sokba kerülne (12-15 mio EUR) vele hosszútávra megoldódna a bal szél, Gio-ék kiöregedésével pedig el lehetne kezdeni vkit beépíteni mögé. Ő egyébként a kvalitásai mellett azért is lenne nagyon jó megoldás, mert míg mikor hallottunk olyan híreket, hogy mi Alvest akarjuk, ő állandóan a Pool-ról áradozott (hogy mennyire oda akar menni) míg Abidal azt nyilatkozta (nem meglepő módon) hogy ha vkit a Barca megkeres, arra nem lehet nemet mondani. Sztem ilyen mentalitású játékosok (akik mellesleg a világ legjobbjai között vannak a posztjukon) kellenek ide!
-
- Llegenda del Barça
Daniel Alves ügyben mea culpazni szeretnék!
itt lehet?
szóval haszontalan játékosnak tartottam, de rosszul láttam anno.
nagyon jó és mégjobb lesz. a fiatalkori RC-hez lehet majdan hasonló.
és valóban jó lenne nekünk a szélre, de úgy néz ki, hogy nem akarják odafönt a főlnökök, mert képben van Gio és Sylva hosszabbítása, valamint Zambrit is a jobbszélen erőlteti Frank. szóval kár.
a Chelsea pedig meg is fogja venni.
ha akarja.
itt lehet?

szóval haszontalan játékosnak tartottam, de rosszul láttam anno.
nagyon jó és mégjobb lesz. a fiatalkori RC-hez lehet majdan hasonló.
és valóban jó lenne nekünk a szélre, de úgy néz ki, hogy nem akarják odafönt a főlnökök, mert képben van Gio és Sylva hosszabbítása, valamint Zambrit is a jobbszélen erőlteti Frank. szóval kár.
a Chelsea pedig meg is fogja venni.
ha akarja.
- noname
- Llegenda del Barça
Alves nem lenne rossz megoldás. Ha jól tom még van egy vásárlási opció is rá. Hamarosan a világ egyik legjobb védője lesz, ha már nem az.Murinnyó pedig nem fogja sztem egyiket se megkapni.
A Fifa egy szégyen
- Nóbi
- Capitá del Barça
igen, DDR=Daniele De Rossi. a legjobb vkp a világon (elfogult vagyok).grecki írta:Lehet, hogy sötét vagyok, de én nem tudom, hogy ki az a DDR...Daniel De Rossi???Nóbi írta:
baraja helyett én DDR-t látnám szívesen
Ha rá gondolsz, akkor abban mindenképpen egyetértünk, hogy ő nagyon jó játékos. Viszont nem kellene túl sok taljánt beépíteni, láttátok mit műveltek Valenciában is...

ő még csak a második digó lenne a csapatban, több pedig nem is kéne:)
-
- Hírhozó-cikkíró
Lehet, hogy sötét vagyok, de én nem tudom, hogy ki az a DDR...Daniel De Rossi???Nóbi írta:
baraja helyett én DDR-t látnám szívesen
Ha rá gondolsz, akkor abban mindenképpen egyetértünk, hogy ő nagyon jó játékos. Viszont nem kellene túl sok taljánt beépíteni, láttátok mit műveltek Valenciában is...
- Nóbi
- Capitá del Barça
én giuly és ezquerro helyére hoznám őket.LG írta:Sztem se kell még Deco helyettesén gondolkodni.Ha meg eljön az idő, amikor igen, akkor sem kéne senkit igazolni, mert a B-ben vannak jo játékosok, akiket be kell vhova épiteni, mert Ronie, Etooban, Messiben, Iniestaban még nagyon sok év benne van...ezért nem is értem, h miért akarják pl. dos santost, krkicet már most felhozni
![]()

saviola is távozik a nyáron...

- Nóbi
- Capitá del Barça
baraja helyett én DDR-t látnám szívesengrecki írta:Szerintem nagy balhátvéd nincs a piacon, akit le tudnánk szerződtetni, éppen ezért gondoltam, hogy olasz barátunk átmenne arra az oldalra és megvennénk Alvest. Szerintem iszonyat király az a csávó: remekül cselez, lő, gyors, visszaér védekezni. Egy szó mint száz, a mai modern szélsőhátvéd definíciója pontosan ráillik.Enrique írta:Nem tudom, én Alvést akkor sem venném meg. Van valami benne, amiért úgy érzem, neki nem itt lenne a helye.
Dehát ízlések és pofonok, avagy Neked ő a favoritod, nekem nem.
Amúgy meg ott van Zambi jobbvédőnek - így szerintem inkább a balost kéne erősíteni.
Barajával kapcsolatban végülis nem hülyeség amit mondasz, de én helyette inkább a meglévőket favorizálnám, illetve ott van az a Crosas gyerek is, akit szintén szívesebben játszatnék...
Crosast is írtam...ha esetleg Baraja nem jönne össze...

-
- Hírhozó-cikkíró
Egyáltalán nem akarnám én őt elpasszolni, sőt én legszívesebben szerzőpdést hosszabbítanék vele! Csakhát szerintem nem kínálnak neki, ő meg szerintem inkább kezdő lenne egy kisebb, de nívós csapatnál. Ami meg a 2-3 milliót illeti, annyit nem ér, hogy eladjuk januárban. Akkor inkább legyen meg nyárig, és ne kapjunk érte semmit... Ennyit meg aztán simán veszthetünk az üzleten.Los Barrachos írta:Grecki, ne akard már Saviolát ingyen elpasszolni, add el a télen és akkor kapsz 2-3 milliót még.
-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem nagy balhátvéd nincs a piacon, akit le tudnánk szerződtetni, éppen ezért gondoltam, hogy olasz barátunk átmenne arra az oldalra és megvennénk Alvest. Szerintem iszonyat király az a csávó: remekül cselez, lő, gyors, visszaér védekezni. Egy szó mint száz, a mai modern szélsőhátvéd definíciója pontosan ráillik.Enrique írta:Nem tudom, én Alvést akkor sem venném meg. Van valami benne, amiért úgy érzem, neki nem itt lenne a helye.
Dehát ízlések és pofonok, avagy Neked ő a favoritod, nekem nem.
Amúgy meg ott van Zambi jobbvédőnek - így szerintem inkább a balost kéne erősíteni.
Barajával kapcsolatban végülis nem hülyeség amit mondasz, de én helyette inkább a meglévőket favorizálnám, illetve ott van az a Crosas gyerek is, akit szintén szívesebben játszatnék...
Crosast is írtam...ha esetleg Baraja nem jönne össze...