Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt honnan szedted???Nóbi írta:Thierry Henrynak legyőzöttségi szindrómája van, teljes melankólia és kiábrándultság jellemzi, melynek egyetlen gyógyíre az lehet ha elfogadja a Barca invitálását. Az idén Bajnokok Ligája és világbajnoki finálét is elbukó csatárt már nem valószínű, hogy látjuk a pályán, sőt pszichológus szakértők szerint legközelebb már gránátvöröskékben tűnhet fel az aranylabdaválasztáson is csak harmadik gall támadó.
Én annyira nem, de csak azért, mert így még marad esély Luquéra!!! Én mindenképpen őt akarom/szeretném...Atesz írta:Sajnálom, hogy nem került ide vissza Larsson.![]()
![]()
Hát nagyon köszönöm, minjárt elpirulok...vagy már meg is történt?dickricsi írta:Sziasztok,
Tetszenek a Grecki által írottak (sok szempontból reálisan látja a dolgokat) de a - nincs olyan világklasszis balhátvéd a piacon, aki a Barca-nak elérhető lenne - értelmű kijelentéssel én vitába szállok, mert sztem Abidal világklasszis és bár sokba kerülne (12-15 mio EUR) vele hosszútávra megoldódna a bal szél, Gio-ék kiöregedésével pedig el lehetne kezdeni vkit beépíteni mögé. Ő egyébként a kvalitásai mellett azért is lenne nagyon jó megoldás, mert míg mikor hallottunk olyan híreket, hogy mi Alvest akarjuk, ő állandóan a Pool-ról áradozott (hogy mennyire oda akar menni) míg Abidal azt nyilatkozta (nem meglepő módon) hogy ha vkit a Barca megkeres, arra nem lehet nemet mondani. Sztem ilyen mentalitású játékosok (akik mellesleg a világ legjobbjai között vannak a posztjukon) kellenek ide!
igen, DDR=Daniele De Rossi. a legjobb vkp a világon (elfogult vagyok).grecki írta:Lehet, hogy sötét vagyok, de én nem tudom, hogy ki az a DDR...Daniel De Rossi???Nóbi írta:
baraja helyett én DDR-t látnám szívesen
Ha rá gondolsz, akkor abban mindenképpen egyetértünk, hogy ő nagyon jó játékos. Viszont nem kellene túl sok taljánt beépíteni, láttátok mit műveltek Valenciában is...
Lehet, hogy sötét vagyok, de én nem tudom, hogy ki az a DDR...Daniel De Rossi???Nóbi írta:
baraja helyett én DDR-t látnám szívesen
én giuly és ezquerro helyére hoznám őket.LG írta:Sztem se kell még Deco helyettesén gondolkodni.Ha meg eljön az idő, amikor igen, akkor sem kéne senkit igazolni, mert a B-ben vannak jo játékosok, akiket be kell vhova épiteni, mert Ronie, Etooban, Messiben, Iniestaban még nagyon sok év benne van...ezért nem is értem, h miért akarják pl. dos santost, krkicet már most felhozni
![]()
baraja helyett én DDR-t látnám szívesengrecki írta:Szerintem nagy balhátvéd nincs a piacon, akit le tudnánk szerződtetni, éppen ezért gondoltam, hogy olasz barátunk átmenne arra az oldalra és megvennénk Alvest. Szerintem iszonyat király az a csávó: remekül cselez, lő, gyors, visszaér védekezni. Egy szó mint száz, a mai modern szélsőhátvéd definíciója pontosan ráillik.Enrique írta:Nem tudom, én Alvést akkor sem venném meg. Van valami benne, amiért úgy érzem, neki nem itt lenne a helye.
Dehát ízlések és pofonok, avagy Neked ő a favoritod, nekem nem.
Amúgy meg ott van Zambi jobbvédőnek - így szerintem inkább a balost kéne erősíteni.
Barajával kapcsolatban végülis nem hülyeség amit mondasz, de én helyette inkább a meglévőket favorizálnám, illetve ott van az a Crosas gyerek is, akit szintén szívesebben játszatnék...
Crosast is írtam...ha esetleg Baraja nem jönne össze...
Egyáltalán nem akarnám én őt elpasszolni, sőt én legszívesebben szerzőpdést hosszabbítanék vele! Csakhát szerintem nem kínálnak neki, ő meg szerintem inkább kezdő lenne egy kisebb, de nívós csapatnál. Ami meg a 2-3 milliót illeti, annyit nem ér, hogy eladjuk januárban. Akkor inkább legyen meg nyárig, és ne kapjunk érte semmit... Ennyit meg aztán simán veszthetünk az üzleten.Los Barrachos írta:Grecki, ne akard már Saviolát ingyen elpasszolni, add el a télen és akkor kapsz 2-3 milliót még.
Szerintem nagy balhátvéd nincs a piacon, akit le tudnánk szerződtetni, éppen ezért gondoltam, hogy olasz barátunk átmenne arra az oldalra és megvennénk Alvest. Szerintem iszonyat király az a csávó: remekül cselez, lő, gyors, visszaér védekezni. Egy szó mint száz, a mai modern szélsőhátvéd definíciója pontosan ráillik.Enrique írta:Nem tudom, én Alvést akkor sem venném meg. Van valami benne, amiért úgy érzem, neki nem itt lenne a helye.
Dehát ízlések és pofonok, avagy Neked ő a favoritod, nekem nem.
Amúgy meg ott van Zambi jobbvédőnek - így szerintem inkább a balost kéne erősíteni.
Barajával kapcsolatban végülis nem hülyeség amit mondasz, de én helyette inkább a meglévőket favorizálnám, illetve ott van az a Crosas gyerek is, akit szintén szívesebben játszatnék...