Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem kell ezen idegesíteni magad, úgyis röhög már ezen az egészen mindenki... (kint is).Barcaforever írta:Én nem értem....![]()
CSALTAK!!!!LEBUKTAK!!!!!
Miről beszélünk?Enyhítés meg mit tudom én már mi.Akkor más sportágban miért van olyan h egész életére eltiltják a sportolót.A sport a tisztességes versenyről szól(jon) a versengésről, de itt a pénzről szól.
Hát nem tudom mekkora botrány lenne ga Gatlin hagyna nyerni egy másik futót.
Min. a haramadosztályban kéne lenni az összes klubnak.![]()
Én gondolkodom rosszul?
A vége az lex, h visszakapják az összes pontot, a juve visszakapja a bajnokságait, meg + 1-et ajándékba, nevetséges...a 3. ligába lenne a milannak meg juventusnak a helye, mocskos csalok..
de nem ASR játékos.Szakacs írta:tudom Boixos te egy patkanynak tartod blabla de kepzeld el ha pl roma jatekos lenne hmmm te h velekednel rolasztem maskepp
En is birom az egyeniseget !!! Tenyleg nagyon karakteres egy ember, aki kiall a velemenye mellet, tudom Boixos te egy patkanynak tartod blabla de kepzeld el ha pl roma jatekos lenne hmmm te h velekednel rolaantiimperialista írta:Kösz a linket! Nagyon jó kis interjú, az meg, hogy videókkal illusztrálták, még dob is rajta! Nagyon bírom Di Caniót, zseniális játékos, ráadásul kiáll amellett, amit képvisel!Melkor írta:Paolo Di Canio
Egy mélyinterjú a korábbi kiváló olasz focistával. Elsősorban Boixos figyelmébe ajánlom!![]()
Kösz a linket! Nagyon jó kis interjú, az meg, hogy videókkal illusztrálták, még dob is rajta! Nagyon bírom Di Caniót, zseniális játékos, ráadásul kiáll amellett, amit képvisel!Melkor írta:Paolo Di Canio
Egy mélyinterjú a korábbi kiváló olasz focistával. Elsősorban Boixos figyelmébe ajánlom!![]()
Hát ez az, lehet, hogy Romásnak mondja magát, de nem jött le nekem ez egy kicsit sem...Sylvinho_ írta:Mindenesetre én biztos, hogy egy Real-Barcán egy esetleges Madrid gólnál nem mosolyognék, de valóban, mások vagyunk.
Szaniszló maximális mértékben ASR szurkoló és nem is tegnap óta,Los Barrachos írta:Mert egyszerűen nem élte át a Roma-szurkoló szerepét, Méhes igazi Laziós, de mivel nem találtak mellé egy Romást, erre betették mellé Szaniszlót, aki elég rossz színész...Sylvinho_ írta:Szerintem is jó ötlet, de az elég érdekes volt, amikor Szaniszló, a Roma drukker elkezdett röhögni a Lazio góloknál.Sajnálom a Romát, mert jobb csapat, mint a Lazio, csak ezen az estén nem jött ki a különbség. Nem baj, tavasszal visszavágó!
Hát nem sokkalLos Barrachos írta:Mert egyszerűen nem élte át a Roma-szurkoló szerepét, Méhes igazi Laziós, de mivel nem találtak mellé egy Romást, erre betették mellé Szaniszlót, aki elég rossz színész...Sylvinho_ írta:Szerintem is jó ötlet, de az elég érdekes volt, amikor Szaniszló, a Roma drukker elkezdett röhögni a Lazio góloknál.Sajnálom a Romát, mert jobb csapat, mint a Lazio, csak ezen az estén nem jött ki a különbség. Nem baj, tavasszal visszavágó!
Kb, mint a Fradi ügy, itt M.o.-n az is már a vicc kategória kb 2-3 éve folyamatosan.
Mert egyszerűen nem élte át a Roma-szurkoló szerepét, Méhes igazi Laziós, de mivel nem találtak mellé egy Romást, erre betették mellé Szaniszlót, aki elég rossz színész...Sylvinho_ írta:Szerintem is jó ötlet, de az elég érdekes volt, amikor Szaniszló, a Roma drukker elkezdett röhögni a Lazio góloknál.