Szakacs írta:tudom Boixos te egy patkanynak tartod blabla de kepzeld el ha pl roma jatekos lenne hmmm te h velekednel rola

sztem maskepp

de nem ASR játékos.
na, azért a tegnapi nap a felejthető kezdés után elég kellemesre sikeredett a Roma jóvoltából! nem gondoltam volna, h ekkora különbség lesz a két brigád között, pedig a palermo sem volt [auto_cenzúra]! ha ilyen szinten tudjuk hozni a meccseinket, akkor még akármi is lehet a végén a dologból, bár azt el kell ismerni, h a mi lehetőségeink sehol sincsenek az interéhez képest, ami mondjuk látszik is a helyezéseken... mindegy, viszont ők sehol sincsenek úgy általában a Romához képest.
di canióra visszatérve, olvastam a cikket én is. az tény, h ez a fallosz nem változott semmit, már húsz éve is ugyanilyen p.cs volt. nekem nem az a bajom vele, h fasiszta, az az ő dolga. varrassa magára benitót, legyen büszke arra, h dumálgatott az unokával, alessandrával, lesz.rom.
nekem az nem tetszik benne, h amikor otthon játszott, az összes derbi előtt megtalálta az alkalmat, h ugasson vmelyik rómaira, mondjuk tottira, v más módon fokozza az amúgy sem kicsi feszkót. megtalálta azért is a capitanót, h mit beszél totti a klubhűségről, aki csak azért maradt a Románál, mert akkora lóvét szakít, mint senki más a serie a-ban. bezzeg ő, aki egy oldal szalonnáért játszott a parasztoknál... di canio, a mr. klubhűség... csak nyolc csapatnál fordult meg a pályafutása alatt... egy képmutató bohóc.