Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt olvastam,hogy tény,h ekkor lesz a bemutató,de lehet nem készül el rá az új kocsiGame90 írta:A Ferrari jövő vasárnap a fioranói pályán mutatja be a 2007-es Forma-1-es világbajnokságra tervezett új versenyautóját. A bemutatót követően január 15-én a brazil Felipe Massa teszteli először a gépkocsit.
én biztos h neked szurkolnék. Végre lenne 1 magyar aki nemrosssz kocsiba ülneLos Banditos írta: 8 éves korom óta go-kartozom úgyhogy lehet 10-15 év múlva nekem fogsz szurkolni a BAR-nak.Bár ez inkább csak lehet.![]()
a Ferka is jónéhány sikertelen esztendő után robbant be újra az élmezőnybe.el fuero írta:áááá.............esélytelen!!!!!!!!Los Banditos írta:Szerintem a HONDA-nak jó mérnőkei,tervezői vannak.Sőt,suzerintem a Ferrari után nekik vannak a legjobb márnökeik.
Idén ottlehetnek ha eltaláljak a motort.![]()
minden évnek így indultak neki, azt lásd néhány fellángolásonl kívül semmi. Szerintem most is ez lesz.
Shuhei Nakamoto bácsi írta:"Ha valaki megkérdezné, hogy valóban az RA806E kódszámmal ellátott motor a legjobb a mezőnyben, akkor azt válaszolnám, hogy nem. Azonban biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk elmaradva a többiektől" - mondta Nakamoto az Autosportnak adott nyilatkozatában. "A téli tesztek alatt úgy éreztük, hogy le vagyunk maradva a Renault-tól, de ez nem feltétlenül a motornak, sokkal inkább a karosszériának tudható be. Már korábban is beismertük, a karosszéria terén el vagyunk maradva a többiektől."
"A lóerők tekintetében jól állunk. Jóllehet motorunk nem pörög olyan magasan, mint másoké, de ez nem jelent semmit. Míg más motoroknak 20 000-es fordulatra van szüksége, addig mi 19 500-on ugyanannyi lőerő elérésére vagyunk képesek."
szóval a kasztnin kellen változtatni, amire megvan az esély, mert nyár óta működik az új szélcsatorna, valamint kinyilvánították azt a szándékukat, hogy szakítanak a konzervatív formákkal, eszközökkel és bátran fejlesztenek és minden lehetőséget kipróbálnak.Kazuo Sakaruhara bácsi pedig azt írta:"A Honda már a Német Nagydíj után megmutatta valós erejét. A szezon első felében csak begyűjtöttük az adatokat, ám az utolsó versenyeken már megtanultuk, miként kell használni a V8-as motort, hogy az hozza az elvárásokat" - magyarázta a szakember. "Nem volt egyszerű a tavalyi év, hiszen miközben ismerkedtünk a V8-as motorokkal, fel kellett készíteni azokat az év végi befagyasztásra. Úgy érzem, remek munkát végeztünk, hiszen egy új motorral rukkoltunk elő az utolsó két versenyre, mely miatt véleményem szerint előnyben lehetünk majd az idei évben a többiekkel szemben."
egy pici azért volt.gianni írta:Annyi előnyük van,hogy csak náluk nem volt semmilyen személycsere.
Természetesen ez nem jelenti a megoldást de 2006 második felében nagyon feljöttek.
8 éves korom óta go-kartozom úgyhogy lehet 10-15 év múlva nekem fogsz szurkolni a BAR-nak.Bár ez inkább csak lehet.ahhoz nyilván folyamatos képzés kellene gyerekkortól kezdődően.
áááá.............esélytelen!!!!!!!!Los Banditos írta:Szerintem a HONDA-nak jó mérnőkei,tervezői vannak.Sőt,suzerintem a Ferrari után nekik vannak a legjobb márnökeik.
Idén ottlehetnek ha eltaláljak a motort.![]()
ezt így nagyon meredek kijelenteni.Los Barrachos írta:Azért az olaszok szerintem jobb autóépítők, mint a jappók.
Azért sztem zsoltikát akárhova beültethetnék, 1 nagy nulla lenne. Azért a iagzán jo versenyzők gyengébb autoval is értek el eredményeket.értsétek meg, hogy a pilóták maximum 10%-ot tesznek hozzá. nem többet.
Szerintem is így lesz!Game90 írta:Sztem ez majd 4-5 verseny után eldől. Amelyikük addig jobban ment, ő lesz az elsőszámú pilótaLos Banditos írta:Én nagyon kiváncsi lesz a Ferrarinál a csapatsorrendre,mert az egy élcsapatnál kell.Szerintem Raikkonent kell majd támogatnia Massának.
Sztem ez majd 4-5 verseny után eldől. Amelyikük addig jobban ment, ő lesz az elsőszámú pilótaLos Banditos írta:Én nagyon kiváncsi lesz a Ferrarinál a csapatsorrendre,mert az egy élcsapatnál kell.Szerintem Raikkonent kell majd támogatnia Massának.