el fuero írta:Los Banditos írta:Szerintem a HONDA-nak jó mérnőkei,tervezői vannak.Sőt,suzerintem a Ferrari után nekik vannak a legjobb márnökeik.
Idén ottlehetnek ha eltaláljak a motort.
áááá.............esélytelen!!!!!!!!
minden évnek így indultak neki, azt lásd néhány fellángolásonl kívül semmi. Szerintem most is ez lesz.
a Ferka is jónéhány sikertelen esztendő után robbant be újra az élmezőnybe.
a motor helyett inkább az aerodinamika a "rossz" a Hondanal. ha megnéztétek már a tavalyi modell bemutatóján látszott, hogy semmi extra nincs benne és nagyon konzervatív a kasztni.
Shuhei Nakamoto bácsi írta:"Ha valaki megkérdezné, hogy valóban az RA806E kódszámmal ellátott motor a legjobb a mezőnyben, akkor azt válaszolnám, hogy nem. Azonban biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk elmaradva a többiektől" - mondta Nakamoto az Autosportnak adott nyilatkozatában. "A téli tesztek alatt úgy éreztük, hogy le vagyunk maradva a Renault-tól, de ez nem feltétlenül a motornak, sokkal inkább a karosszériának tudható be. Már korábban is beismertük, a karosszéria terén el vagyunk maradva a többiektől."
"A lóerők tekintetében jól állunk. Jóllehet motorunk nem pörög olyan magasan, mint másoké, de ez nem jelent semmit. Míg más motoroknak 20 000-es fordulatra van szüksége, addig mi 19 500-on ugyanannyi lőerő elérésére vagyunk képesek."
Kazuo Sakaruhara bácsi pedig azt írta:"A Honda már a Német Nagydíj után megmutatta valós erejét. A szezon első felében csak begyűjtöttük az adatokat, ám az utolsó versenyeken már megtanultuk, miként kell használni a V8-as motort, hogy az hozza az elvárásokat" - magyarázta a szakember. "Nem volt egyszerű a tavalyi év, hiszen miközben ismerkedtünk a V8-as motorokkal, fel kellett készíteni azokat az év végi befagyasztásra. Úgy érzem, remek munkát végeztünk, hiszen egy új motorral rukkoltunk elő az utolsó két versenyre, mely miatt véleményem szerint előnyben lehetünk majd az idei évben a többiekkel szemben."
szóval a kasztnin kellen változtatni, amire megvan az esély, mert nyár óta működik az új szélcsatorna, valamint kinyilvánították azt a szándékukat, hogy szakítanak a konzervatív formákkal, eszközökkel és bátran fejlesztenek és minden lehetőséget kipróbálnak.
gianni írta:Annyi előnyük van,hogy csak náluk nem volt semmilyen személycsere.
Természetesen ez nem jelenti a megoldást de 2006 második felében nagyon feljöttek.
egy pici azért volt.
a technikai vezető Geoff Willis lemondott, helyét Nakamoto vette át, valamint még egy ismert név: Ottmar Szaufner csatlakozott az aero csapathoz.
én minden év elején optimista vagyok a Hondaval szemben, ez idén sem változik!