Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt mondtam, hogy HA, ami nem egyezik meg a CSAK-kal!LG írta:Ez hülyeség, h csak Messivel meg Etooval tud focizni. Amikor Ronaldinho formában volt, bárkivel képest volt golt rugatni.
Ez hülyeség, h csak Messivel meg Etooval tud focizni. Amikor Ronaldinho formában volt, bárkivel képest volt golt rugatni.Los Barrachos írta:Ebben van valami, csak azt nem értem, ha csak Messi és Eto'o tud jól játszani Ronaldinhóval, akkor miért nem egy technikás csatárt igazoltak a nyáron, miért pont Gudjohnsent, aki az ívelgetős angol fociban megélt, de a technikás spanyolban nem.mademan írta:a mostani támadójátékunk a hiányzók miatt nagyon 1 pólusú. Ha megnézzük eto'o, messi és ronaldinho mind olyan játékos aki képes önállóan is akciókat kialakítani (cseleznek, lőnek), szóval ha mind a hároman a pályán vannak akkor az ellenfél védelmének több felé kell szakadnia hogy jól zárjon. Ez mint tavaly láttuk nem nagyon ment senkinek![]()
a sérülések miatt viszont a mostani támadósorban csak ronaldinho az igazán kreatív játékos. Gudjohnsen erőcsatár nem erőssége a cselezés (legalábbis itt nálunk), Guily pedig a gyors szélső lenne, de mivel mindenki bekkel ellenünk igazából nincs helye. Saviola mint ahogyan azt az espanyol ellen is láttuk tud cselezni és lőni, de hát vele meg ugye nem számolnak...
tehát ha visszatér eto' és messi akkor ronaldinho játéka is hatalmasat fog javulni! Majd figyeljetek!
Köszönöm Ozsimikiozsimiki írta:Nem érzed elprat betűiben az iróniátLos Barrachos írta:Nem inkább Saviola?elprat írta:na meg Guddy ontja a gólókat és iszonyat hasznosan játszik minden 1es meccsen..................![]()
Nem érzed elprat betűiben az iróniátLos Barrachos írta:Nem inkább Saviola?elprat írta:na meg Guddy ontja a gólókat és iszonyat hasznosan játszik minden 1es meccsen..................
Nem inkább Saviola?elprat írta:na meg Guddy ontja a gólókat és iszonyat hasznosan játszik minden 1es meccsen..................
Ezen nem jutok én se túl,igazán Guddy helyet cserélhetne Saviolával, mivel R.-val jobban megértik,érzik 1mást. Dehát Javier mint tudjuk "nem méltó arra amit megérdemelne",na meg Guddy ontja a gólókat és iszonyat hasznosan játszik minden 1es meccsen..................Los Barrachos írta:"...csak azt nem értem, ha csak Messi és Eto'o tud jól játszani Ronaldinhóval, akkor miért nem egy technikás csatárt igazoltak a nyáron, miért pont Gudjohnsent, aki az ívelgetős angol fociban megélt, de a technikás spanyolban nem.
Ebben van valami, csak azt nem értem, ha csak Messi és Eto'o tud jól játszani Ronaldinhóval, akkor miért nem egy technikás csatárt igazoltak a nyáron, miért pont Gudjohnsent, aki az ívelgetős angol fociban megélt, de a technikás spanyolban nem.mademan írta:a mostani támadójátékunk a hiányzók miatt nagyon 1 pólusú. Ha megnézzük eto'o, messi és ronaldinho mind olyan játékos aki képes önállóan is akciókat kialakítani (cseleznek, lőnek), szóval ha mind a hároman a pályán vannak akkor az ellenfél védelmének több felé kell szakadnia hogy jól zárjon. Ez mint tavaly láttuk nem nagyon ment senkinek![]()
a sérülések miatt viszont a mostani támadósorban csak ronaldinho az igazán kreatív játékos. Gudjohnsen erőcsatár nem erőssége a cselezés (legalábbis itt nálunk), Guily pedig a gyors szélső lenne, de mivel mindenki bekkel ellenünk igazából nincs helye. Saviola mint ahogyan azt az espanyol ellen is láttuk tud cselezni és lőni, de hát vele meg ugye nem számolnak...
tehát ha visszatér eto' és messi akkor ronaldinho játéka is hatalmasat fog javulni! Majd figyeljetek!
De 4-5 meccse nem tesz meg mindent és csak sétál,ahogy LG is írta,ez zavar..de az eladást én is f_szságnak tartom..maradjon csak,mert szükség van rá,csak lássuk rajta az akarást.Zozzy 5 írta: Hát először is szeretném kinyilvánítani csalódásomat az olyan Barca szurkolókkal szemben akik Abra mocskos pénzéért szivesen látnák őt Chelsea mezben. Most sorolhatnám h mit tett ő a csapatért de felesleges mert úgyis tudjátok. Másodsorban pedig Saviola-nak szeretnék válaszolni : Neked nem menne el a kedved az egésztől ha a te mindent megteszel a magad részedről, forintos labdákat adsz és a csatárok egyszerűen nem tudják kihasználni mert...Ezért én vhol megértem Dinho-t
És mivel Guddy meg Giuly nem éppen gólvágók mostanában így tőle várnák a gólokat is szval ez nekem vhogy nem jön össze : Irányítson, adja a zseniális labdákat de eközben legyen mindíg jó helyen a kapu előtt h gólt rugjon
Így ezekből gyakran egyik se jön össze. ha saviola kezdett volna az összes ezelőtti meccsen akkor sztem talán a régi Dinho-ból többet láttunk volna.
Hát....LG írta:Sztem rábaxna, h a cselzibe menne, de nagyon. Kiégne sok Seváékkal 1ütt, ők lennének az uj Real. Amugy hihetetlen dolgokat tud, de amikor csak lézeng a pályán, az bizony nem mélto, 1 Barca játékostol. Azt mondtam pár éve, h elérte Rivaldot szitjét, de akkor baromságot mondtam, Rivaldo sokkal többet tett a csapatért, ő valoban imádta a klubbott, hajtott, küzdött. Ez meg csak sétálhat 1-2 trükk, 1-2 szabi, és annyi.
Most nem azon fogok veled vitatkozni, hogy ki tett többet a csapatért,mert mind Rivaldot,mind Ronniet,nagyon szeretem,és csodálom a játékukat!LG írta:Sztem rábaxna, h a cselzibe menne, de nagyon. Kiégne sok Seváékkal 1ütt, ők lennének az uj Real. Amugy hihetetlen dolgokat tud, de amikor csak lézeng a pályán, az bizony nem mélto, 1 Barca játékostol. Azt mondtam pár éve, h elérte Rivaldot szitjét, de akkor baromságot mondtam, Rivaldo sokkal többet tett a csapatért, ő valoban imádta a klubbott, hajtott, küzdött. Ez meg csak sétálhat 1-2 trükk, 1-2 szabi, és annyi.
Saviola írta:Az eladás óriási butaság,maradjon csak,DE..
Amit mostanában nyújt,az meg sem közelíti az ő szintjét,s néha úgy látszik,hogy ez őt nem is zavarja..én nem várom el,hogy minden meccsen varázsoljon,ő is ember..de ha nem megy neki,akkor legalább hajtson..![]()
Ronaldinho da' best,csak ébredjen végre fel.
Én is épp ezért furcsáltam,csak gondoltam "meginterjúvollak" benneteket...mademan írta:
szerintem ez KAMU!!!
ha meg igaz lenne, akkor van annyira katolikus (mint egész brazilia) hogy nem intézné a nyílvánosság előtt! és ez vonatkozik az esetleges kapcsolataira is, szerintem.
valaki kitalálta hogy még [auto_cenzúra] legyen neki!
szerintem ez KAMU!!!elprat írta:MÁS!
Minden tiszteletem az övé-de szerintetek is...hmm........,szóval a saját neméhez vonzódik?
Jó olvastam ilyen-olyan cikkeket az állítólagos gyerekéről,stb,stb,de mégis,még egy fotón sem láttuk nővel,a rajongókon,anyuján,nővérén kívűl....![]()
Ja amikor rossz formában van, akkor is tud meccset eldönteni!lionelmessi19 írta:Szerintem is szüksége van a csapatnak Ronaldinhora...
nem gondoltam, h oda jut a dolog, h van aki eladná...
Los, nem tudom mért írtad, nekem valahogy kell az, h ő pályán legyen, még ha nem is játszik olyan jól.
És emlékezz, micsoda labdákat adott pl. espanyol meccsen Giulynek meg Guddynak, ha messi és Etoo csak fel ilyen labdákat kap, akkor simán hozunk bármilyen meccset.
hogy adnánk már el.Chelseaba ilyet meg se akarok hallani...lionelmessi19 írta:Szerintem is szüksége van a csapatnak Ronaldinhora...
nem gondoltam, h oda jut a dolog, h van aki eladná...
Los, nem tudom mért írtad, nekem valahogy kell az, h ő pályán legyen, még ha nem is játszik olyan jól.
És emlékezz, micsoda labdákat adott pl. espanyol meccsen Giulynek meg Guddynak, ha messi és Etoo csak fel ilyen labdákat kap, akkor simán hozunk bármilyen meccset.