Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.20. 18:49:21

OFF:
Gudjohnsen messze nem egy erőcsatár, és nem is egy technikás játékos, ő sajna mindennek egyfajta keveréke. Azért mondom, hogy sajnos, mert így semmilyen aspektusban nem üti meg a Barca mércéjét. Max a helyzetkihasználása jó, de ha nem kap forintos passzokat, akkor nagy bajban van. Szerintem hiányzik neki a híres-hírhedt szárított (rohasztott) cápahusi, amit nagy szeretettel fogyasztanak a gejzírek földjén... Lehet nem jött be neki a tapas Barcelonában? Kis dolgok is nagy hatással lehetnek egy játékos teljesítményére... :D
ON:

Egyetértek Mademannel Szerintem is sok terhet levesznek majd Eto'oék a vállairól!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.20. 18:41:30

LG írta:Ez hülyeség, h csak Messivel meg Etooval tud focizni. Amikor Ronaldinho formában volt, bárkivel képest volt golt rugatni. :!:
Én azt mondtam, hogy HA, ami nem egyezik meg a CSAK-kal!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.20. 17:06:20

Los Barrachos írta:
mademan írta:a mostani támadójátékunk a hiányzók miatt nagyon 1 pólusú. Ha megnézzük eto'o, messi és ronaldinho mind olyan játékos aki képes önállóan is akciókat kialakítani (cseleznek, lőnek), szóval ha mind a hároman a pályán vannak akkor az ellenfél védelmének több felé kell szakadnia hogy jól zárjon. Ez mint tavaly láttuk nem nagyon ment senkinek 8)

a sérülések miatt viszont a mostani támadósorban csak ronaldinho az igazán kreatív játékos. Gudjohnsen erőcsatár nem erőssége a cselezés (legalábbis itt nálunk), Guily pedig a gyors szélső lenne, de mivel mindenki bekkel ellenünk igazából nincs helye. Saviola mint ahogyan azt az espanyol ellen is láttuk tud cselezni és lőni, de hát vele meg ugye nem számolnak...

tehát ha visszatér eto' és messi akkor ronaldinho játéka is hatalmasat fog javulni! Majd figyeljetek!
Ebben van valami, csak azt nem értem, ha csak Messi és Eto'o tud jól játszani Ronaldinhóval, akkor miért nem egy technikás csatárt igazoltak a nyáron, miért pont Gudjohnsent, aki az ívelgetős angol fociban megélt, de a technikás spanyolban nem. :?
Ez hülyeség, h csak Messivel meg Etooval tud focizni. Amikor Ronaldinho formában volt, bárkivel képest volt golt rugatni. :!:
elprat
Capitá del Barça

2007.01.20. 14:34:07

ozsimiki írta:
Los Barrachos írta:
elprat írta:na meg Guddy ontja a gólókat és iszonyat hasznosan játszik minden 1es meccsen..................:-(
Nem inkább Saviola? :)
Nem érzed elprat betűiben az iróniát :?: :wink:
Köszönöm Ozsimiki :wink: ,látom vágod a témát.Kár h a Guddy-Giuly-Ezqui hármasfogat nem vágja amit kéne.....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.20. 14:30:16

Los Barrachos írta:
elprat írta:na meg Guddy ontja a gólókat és iszonyat hasznosan játszik minden 1es meccsen..................:-(
Nem érzed elprat betűiben az iróniát :?: :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.20. 14:26:15

elprat
Capitá del Barça

2007.01.20. 14:03:32

Los Barrachos írta:"...csak azt nem értem, ha csak Messi és Eto'o tud jól játszani Ronaldinhóval, akkor miért nem egy technikás csatárt igazoltak a nyáron, miért pont Gudjohnsent, aki az ívelgetős angol fociban megélt, de a technikás spanyolban nem. :?
Ezen nem jutok én se túl,igazán Guddy helyet cserélhetne Saviolával, mivel R.-val jobban megértik,érzik 1mást. Dehát Javier mint tudjuk "nem méltó arra amit megérdemelne",na meg Guddy ontja a gólókat és iszonyat hasznosan játszik minden 1es meccsen..................:-(
Szal R.-nak egy igazi játszótárs kéne...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.20. 13:44:35

mademan írta:a mostani támadójátékunk a hiányzók miatt nagyon 1 pólusú. Ha megnézzük eto'o, messi és ronaldinho mind olyan játékos aki képes önállóan is akciókat kialakítani (cseleznek, lőnek), szóval ha mind a hároman a pályán vannak akkor az ellenfél védelmének több felé kell szakadnia hogy jól zárjon. Ez mint tavaly láttuk nem nagyon ment senkinek 8)

a sérülések miatt viszont a mostani támadósorban csak ronaldinho az igazán kreatív játékos. Gudjohnsen erőcsatár nem erőssége a cselezés (legalábbis itt nálunk), Guily pedig a gyors szélső lenne, de mivel mindenki bekkel ellenünk igazából nincs helye. Saviola mint ahogyan azt az espanyol ellen is láttuk tud cselezni és lőni, de hát vele meg ugye nem számolnak...

tehát ha visszatér eto' és messi akkor ronaldinho játéka is hatalmasat fog javulni! Majd figyeljetek!
Ebben van valami, csak azt nem értem, ha csak Messi és Eto'o tud jól játszani Ronaldinhóval, akkor miért nem egy technikás csatárt igazoltak a nyáron, miért pont Gudjohnsent, aki az ívelgetős angol fociban megélt, de a technikás spanyolban nem. :?
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.20. 12:51:13

Zozzy 5 írta: Hát először is szeretném kinyilvánítani csalódásomat az olyan Barca szurkolókkal szemben akik Abra mocskos pénzéért szivesen látnák őt Chelsea mezben. Most sorolhatnám h mit tett ő a csapatért de felesleges mert úgyis tudjátok. Másodsorban pedig Saviola-nak szeretnék válaszolni : Neked nem menne el a kedved az egésztől ha a te mindent megteszel a magad részedről, forintos labdákat adsz és a csatárok egyszerűen nem tudják kihasználni mert...Ezért én vhol megértem Dinho-t
És mivel Guddy meg Giuly nem éppen gólvágók mostanában így tőle várnák a gólokat is szval ez nekem vhogy nem jön össze : Irányítson, adja a zseniális labdákat de eközben legyen mindíg jó helyen a kapu előtt h gólt rugjon :?:
Így ezekből gyakran egyik se jön össze. ha saviola kezdett volna az összes ezelőtti meccsen akkor sztem talán a régi Dinho-ból többet láttunk volna.
De 4-5 meccse nem tesz meg mindent és csak sétál,ahogy LG is írta,ez zavar..de az eladást én is f_szságnak tartom..maradjon csak,mert szükség van rá,csak lássuk rajta az akarást. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.01.20. 12:35:17

LG írta:Sztem rábaxna, h a cselzibe menne, de nagyon. Kiégne sok Seváékkal 1ütt, ők lennének az uj Real. Amugy hihetetlen dolgokat tud, de amikor csak lézeng a pályán, az bizony nem mélto, 1 Barca játékostol. Azt mondtam pár éve, h elérte Rivaldot szitjét, de akkor baromságot mondtam, Rivaldo sokkal többet tett a csapatért, ő valoban imádta a klubbott, hajtott, küzdött. Ez meg csak sétálhat 1-2 trükk, 1-2 szabi, és annyi.
Hát....

Akkor én nagyot csalodnék a Cselzibe menne.. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Evilgrim 2007.01.20. 13:33:47-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.20. 12:01:15

LG írta:Sztem rábaxna, h a cselzibe menne, de nagyon. Kiégne sok Seváékkal 1ütt, ők lennének az uj Real. Amugy hihetetlen dolgokat tud, de amikor csak lézeng a pályán, az bizony nem mélto, 1 Barca játékostol. Azt mondtam pár éve, h elérte Rivaldot szitjét, de akkor baromságot mondtam, Rivaldo sokkal többet tett a csapatért, ő valoban imádta a klubbott, hajtott, küzdött. Ez meg csak sétálhat 1-2 trükk, 1-2 szabi, és annyi.
Most nem azon fogok veled vitatkozni, hogy ki tett többet a csapatért,mert mind Rivaldot,mind Ronniet,nagyon szeretem,és csodálom a játékukat!

DE: akkoriban is jópár meccset,összefoglalót láttam amikor Rivaldo volt itt Király! És azért nemegyszer volt neki is olyan meccse,amikor momentuma sem igen volt,elvolt a pályán,adott egykét szép labdát és annyi,most azért feltűnő Ronnie esetében mert a jelenben vagyunk,és mert úgymond sorozatban csinálja ezt valamikor 4-5 meccsen keresztül..

Vagy ha nem hiszel nekem,vagy nem emlékszel annyira ezekre,akkor néha van a Sportklubbon a Barca Tv,benne meg jópár olyan meccs,amikor Rivaldo aktív volt a Barcában...

Természetesen elismerem az ő tudását,sőt meg se kérdőjelezem,és tényleg ő IS rengeteget tett a BARCÁért,de neki is becsúszott jópár ilyen meccs...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.20. 10:06:39

Sztem rábaxna, h a cselzibe menne, de nagyon. Kiégne sok Seváékkal 1ütt, ők lennének az uj Real. Amugy hihetetlen dolgokat tud, de amikor csak lézeng a pályán, az bizony nem mélto, 1 Barca játékostol. Azt mondtam pár éve, h elérte Rivaldot szitjét, de akkor baromságot mondtam, Rivaldo sokkal többet tett a csapatért, ő valoban imádta a klubbott, hajtott, küzdött. Ez meg csak sétálhat 1-2 trükk, 1-2 szabi, és annyi.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.01.20. 09:41:44

Nem azt mondom h Roni nélkül nincs Barca, de már megszoktam h ő itt van és játszik, ha nincs a pályán egyszerűen valami óriási hiányérzetem van, ha elmenne egy óriási űr lenne bennem.
Argyelus
Barça B

2007.01.20. 09:20:43

Dinho tavasszal megint formában lesz, mert Etoo tesó visszahozza neki az életkedvét, és Messivel újra tudnak majd varázsolni, jelenleg mostanában egyedül Decoval tudja ezt csinálni, de ő nem csatár...
Az is az egyik baj, hogy a többi brazilunk sincs formában, Edmilka és Sylvinho is sokkal többet tud ennél. de bízzunk a feltámadásukban!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.20. 07:48:31

Saviola írta:Az eladás óriási butaság,maradjon csak,DE..

Amit mostanában nyújt,az meg sem közelíti az ő szintjét,s néha úgy látszik,hogy ez őt nem is zavarja..én nem várom el,hogy minden meccsen varázsoljon,ő is ember..de ha nem megy neki,akkor legalább hajtson.. :roll:

Ronaldinho da' best,csak ébredjen végre fel. :roll:

Hát először is szeretném kinyilvánítani csalódásomat az olyan Barca szurkolókkal szemben akik Abra mocskos pénzéért szivesen látnák őt Chelsea mezben. Most sorolhatnám h mit tett ő a csapatért de felesleges mert úgyis tudjátok. Másodsorban pedig Saviola-nak szeretnék válaszolni : Neked nem menne el a kedved az egésztől ha a te mindent megteszel a magad részedről, forintos labdákat adsz és a csatárok egyszerűen nem tudják kihasználni mert...Ezért én vhol megértem Dinho-t
És mivel Guddy meg Giuly nem éppen gólvágók mostanában így tőle várnák a gólokat is szval ez nekem vhogy nem jön össze : Irányítson, adja a zseniális labdákat de eközben legyen mindíg jó helyen a kapu előtt h gólt rugjon :?:
Így ezekből gyakran egyik se jön össze. ha saviola kezdett volna az összes ezelőtti meccsen akkor sztem talán a régi Dinho-ból többet láttunk volna.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.19. 23:34:44

Ez hülyeség szerintem.
Nem megy neki, s a fél világsajtó a nőügyeivel van tele, mint megjelölt ok. Meg én már láttam képen a barátnőjével. JÓ, soha senkinél nem lehet tudni, akit kb. csak képeken látsz, meg ebben az esetben pályán, de nem hinném.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
elprat
Capitá del Barça

2007.01.19. 19:54:54

mademan írta:
szerintem ez KAMU!!!
ha meg igaz lenne, akkor van annyira katolikus (mint egész brazilia) hogy nem intézné a nyílvánosság előtt! és ez vonatkozik az esetleges kapcsolataira is, szerintem.
valaki kitalálta hogy még [auto_cenzúra] legyen neki!
Én is épp ezért furcsáltam,csak gondoltam "meginterjúvollak" benneteket...
Nem venném a szívemre ha "úgy"lenne-nekem(mint a szebbik nem képviselőjének
:wink: ),nagy érvágás lenne,no de mind1 is.........
mademan
Capitá del Barça

2007.01.19. 19:48:20

elprat írta:MÁS!
Minden tiszteletem az övé-de szerintetek is...hmm........,szóval a saját neméhez vonzódik?
Jó olvastam ilyen-olyan cikkeket az állítólagos gyerekéről,stb,stb,de mégis,még egy fotón sem láttuk nővel,a rajongókon,anyuján,nővérén kívűl.... :roll: :roll:
szerintem ez KAMU!!!
ha meg igaz lenne, akkor van annyira katolikus (mint egész brazilia) hogy nem intézné a nyílvánosság előtt! és ez vonatkozik az esetleges kapcsolataira is, szerintem.
valaki kitalálta hogy még [auto_cenzúra] legyen neki!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.19. 19:47:25

nem boozi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
elprat
Capitá del Barça

2007.01.19. 19:22:22

MÁS!
Minden tiszteletem az övé-de szerintetek is...hmm........,szóval a saját neméhez vonzódik?
Jó olvastam ilyen-olyan cikkeket az állítólagos gyerekéről,stb,stb,de mégis,még egy fotón sem láttuk nővel,a rajongókon,anyuján,nővérén kívűl.... :roll: :roll:
mademan
Capitá del Barça

2007.01.19. 19:21:57

a mostani támadójátékunk a hiányzók miatt nagyon 1 pólusú. Ha megnézzük eto'o, messi és ronaldinho mind olyan játékos aki képes önállóan is akciókat kialakítani (cseleznek, lőnek), szóval ha mind a hároman a pályán vannak akkor az ellenfél védelmének több felé kell szakadnia hogy jól zárjon. Ez mint tavaly láttuk nem nagyon ment senkinek 8)

Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
-Deco-
Jugador del Barça

2007.01.19. 19:14:54

Igen, ha rossz, akkor is tud meccset eldönteni.. De túl sokszor keresik őt, és szinte csak rá építik a támadásokat, sokszor ez a baj..Főleg ha eléggé hiányos az alap keret..
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"

Kép
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.19. 16:16:29

lionelmessi19 írta:Szerintem is szüksége van a csapatnak Ronaldinhora...
nem gondoltam, h oda jut a dolog, h van aki eladná...
Los, nem tudom mért írtad, nekem valahogy kell az, h ő pályán legyen, még ha nem is játszik olyan jól.
És emlékezz, micsoda labdákat adott pl. espanyol meccsen Giulynek meg Guddynak, ha messi és Etoo csak fel ilyen labdákat kap, akkor simán hozunk bármilyen meccset.
Ja amikor rossz formában van, akkor is tud meccset eldönteni!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.19. 14:00:21

Az eladás óriási butaság,maradjon csak,DE..

Amit mostanában nyújt,az meg sem közelíti az ő szintjét,s néha úgy látszik,hogy ez őt nem is zavarja..én nem várom el,hogy minden meccsen varázsoljon,ő is ember..de ha nem megy neki,akkor legalább hajtson.. :roll:

Ronaldinho da' best,csak ébredjen végre fel. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ronal.10
Entrenador del Barça

2007.01.19. 13:53:23

lionelmessi19 írta:Szerintem is szüksége van a csapatnak Ronaldinhora...
nem gondoltam, h oda jut a dolog, h van aki eladná...
Los, nem tudom mért írtad, nekem valahogy kell az, h ő pályán legyen, még ha nem is játszik olyan jól.
És emlékezz, micsoda labdákat adott pl. espanyol meccsen Giulynek meg Guddynak, ha messi és Etoo csak fel ilyen labdákat kap, akkor simán hozunk bármilyen meccset.
hogy adnánk már el.Chelseaba ilyet meg se akarok hallani...
looooool :? kijönne helyébe?? Gudy? vagy mi..birjátok már ki mindjárt-Dinho,Etoo,Messi csatársor támadásba lendül
Lezárt